Dodaj do ulubionych

fryzjer Warszawa

25.11.09, 10:46
Witam,dziewczyny proszę polećcie dobrego fryzjera w Warszawie!!!Z góry dziękuję!:)
Obserwuj wątek
    • ullla12 Re: fryzjer Warszawa 24.06.10, 12:55
      osobiście polecam Salon Empire w centrum. ludzie tam mają świetną rękę do
      włosów, mija właśnie miesiąc od ostatniej wizyty a włoski nadal mi się układają
      (nie muszę ich ukrywać w kucyku^^).
      • pumaduma Re: fryzjer Warszawa 17.07.10, 16:32
        Ja z czystym sumieniem polecam Hair a Porter, przy Belwederskiej
        (mają chyba stronę internetową)

Są super, pełna profesja !!!!!
        • Gość: Klara Re: fryzjer Warszawa IP: 80.50.135.* 26.07.10, 18:25
          znam ten salon :) Faktycznie są fajni, a do kogo chodzisz ? bo ja do
          Leszka :)
          • pumaduma Re: fryzjer Warszawa 18.08.10, 19:31
            Ja chodzę do Eli
          • Gość: zodiakxc Re: fryzjer Warszawa IP: 178.73.48.* 07.09.10, 04:29
            wedlug mnie na pewno wart polecenia jest Denique w Arkadii
    • Gość: maja Re: fryzjer Warszawa studi kern IP: 212.180.166.* 18.08.10, 01:34
      ja chodze do studio Kern loreala na Zwycięzców 40 ,Paulina super mi
      obcina moje ciężkie do poskromienia włosy i farbuje rewelacja
      Polecam
      • Gość: Zosieńka Re: fryzjer Warszawa studi kern IP: 80.50.135.* 24.11.10, 12:13
        hair-a-porter.pl/pl/gallery/10 - przeczytajcie warto wiedzieć gdzie fryzjer krzywdy ci nie zrobi :)
        ja chodzę do hair a Porter
    • under-grund Re: fryzjer Warszawa 04.01.11, 14:26
      Berendowicz&Kublin jest świetnym salonem fryzjerskim. Ludzie którzy tam pracują znają się na rzeczy. Potrafią doradzić, zrobić idealną fryzurę, a przy okazji można tam wypić smaczną kawę i się zrelaksować..czego chcieć więcej ;)
    • Gość: Misia123 Re: fryzjer Warszawa IP: *.aon.nl / 10.114.30.* 14.01.11, 14:51
      Polecam Ci Emilię z salonu Franck Provost na Puławskiej. Jest genialna! Mała, cicha za to baaaardzo uzdolniona :))
      Teraz chyba balejażu w ogóle mało się robi (podobno wyszedł z mody :)) ale ja robiłam u niej kolor (rudy) i REWELACJA!!! Nigdy wcześniej nie miałam takiego oddcienia. Wyglądam jak Jolianne Moore :))) (no, w każdym razie mam podobne włosy...)
    • manola-1 Re: fryzjer Warszawa 04.03.11, 21:14
      Polecam Dominikę z salonu OKDO w Al. Jerozolimskich w centrum.
      Mam raczej cienkie, słabe włosy, a po wyjściu z salonu fryzura jest zniewalająca i zawsze modna. Ostatnio wygładałam jak Kate Holmes:)
    • asiuladob Re: fryzjer Warszawa 24.08.11, 11:38
      Nie wiem czy nadal aktualne, ale ja osobiście polecam Art Hair Studio Fryzur. Salon mieści się na Kabatach, niedaleko metra. Pracuje tam p. Jakub, który moim zdaniem jest prawdziwym cudotwórcą. Długo nie mogłam znaleźć nikogo kto by się umiał zająć moim "sianem" na głowie. Włosy po wizycie długo się układają, wolno odrastają, a przede wszystkim ładnie wyglądają:D Koleżanki i facet to potwierdzają. Serdecznie polecam:D
      • kokozuza Bezpłatny zabieg w salonie Stile Unico na Kabatach 17.04.12, 18:30
        17 oraz 27 kwietnia w STILE UNICO na ul.KEN 20 ,darmowe porady i zabieg regenenacyjny -ktoś się wybiera?:)
        podaję link gdzie znalazłam :)
        warszawa.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=372270400
    • Gość: Joanna Re: fryzjer Warszawa IP: *.unknown.vectranet.pl 25.11.11, 13:36
      Serdecznie polecam Studio Fryzur Art Hair na Ursynowie. Pracuje tam bardzo fajny fryzjer - pan Jakub. Ma świetną rękę do włosów, doradzi ale nie narzuci swojej opinii. Naprawdę polecam zajrzeć^^
    • Gość: Kasia Re: fryzjer Warszawa IP: *.home.aster.pl 26.05.12, 22:42
      Ja chodzę do Fryzma&Kosma na Bruna 34. Z czystym sumieniem mogę polecić Ewę i Sylwię. Ceny mają naprawdę dobre w stosunku do jakości. Za strzyżenie z modelowaniem płaciłam 50 zł na długich włosach, teraz na krótkich płacę 40 :-). Wcześniej chodziłam do Frank Provost na Odyńca, na początku było ok, ale potem się pogorszyło - za każdym razem strzyżenie było coraz gorsze, włosy nie układały się najlepiej (a płaciłam ponad 2 razy więcej).
      • edk-a28 Re: fryzjer Warszawa 11.01.13, 23:14
        Z PEŁNYM POWODZENIEM KAŻDEMU MOGĘ POLECIĆ MANUFAKTURĘ URODY NA LIMANOWSKIEGO NA RAZIE JEST TAM SALON KOSMETYCZNO DERMATOLOGICZNY ALE TERAZ PRZENOSZĄ SIĘ TAM STYLIŚCI DO KTÓRYCH CHODZĘ OD LAT.OGROMNA WYGODA BO WSPÓŁPRACUJĄ Z WIZAŻYSTAMI I STYLISTAMI UBIORU.SZŁAM NA WESELE I POTRZEBOWAŁAM ZROBIĆ OGROMNE WRAŻENIE NA GOŚCIACH POWIEM SZCZERZE ŻE TAKIE CUDO ZE MNIE ZROBILI ŻE BYŁAM W POTĘŻNYM SZOKU :) TO W RAZIE CO NUMER DO MOJEJ STYLISTKI FRYZUR 792062291,WARTO DZIEWCZYNY 100% ZADOWOLENIA NO I TRAKTUJĄ CIĘ JAK GWIAZDĘ I TO W TYM TEŻ JEST SUPER :)
      • Gość: Zuza Re: fryzjer Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.14, 13:40
        Ja też mogę polecić salon Fryzma&Kosma. Chodzę tam na farbowanie, a w trakcie zawsze robię sobie manicure, żeby czasu nie tracić. Zwykle trafiam do jednej z dwóch dziewczyn w wieku ok 30-40 lat. Zawsze fajnie doradzą fryzurę czy zmianę koloru (ponieważ lubię eksperymentować ;- )). Włosy super się układają, a kolorek długo pozostaje ok (najczęściej farbuję się na blond, więc nie łatwo zrobić idealny odcień).
    • Gość: Violka Mazur Capillus - Łucka 18 koło Hiltona IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 09:33
      Bez wątpienia najlepszy jest Capillus Łucka 18, tel. 22 398-28-58 www.capillus.pl
    • Gość: Patka Re: fryzjer Warszawa IP: *.4.ftth.classcom.pl 26.02.13, 15:38
      osobiście korzystam z salony Le Desir na Jasnej - cięli mnie już tam prawie wszyscy fryzjerzy, więc mogę ich polecić z czystym sumieniem :)
      • Gość: 9MARCIA Re: fryzjer Warszawa IP: *.elartnet.pl 28.08.14, 20:01
        A dla mnie to zdecydowanie salon kk na KEN 52.Żadnych praktykantów i eksperymentów na moich włosach nie doświadczyłam.Salon na poziomie
    • Gość: Anna B. Capillus- Re: fryzjer Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 16:24
      www.capillus.pl
      na ul. Łuckiej 18 , Wola, Warszawa

tel. 22 398-28-58

pozdro
    • lynnx33 Re: fryzjer Warszawa 28.06.17, 21:51
      Ja naprawdę bardzo polecam salon Shake your head, a zwłaszcza Grzegorza Dużego - super stylista :) fajne jest to, ze zawsze dobieraja fryzure do kształtu twarzy, głowy, oczu, itd, ogólnie bardzo indywidualnie. W salonie maja tez bardzo dobre kosmetyki i rewelacyjne zabiegi regenerujace włosy.
      • olaola23456 Re: fryzjer Warszawa 25.07.17, 10:21
        Z ręką na sercu polecam Activ Beauty & Care Expert. Ostatnio byłam na kolejnej wizycie. Za każdym razem włosy są podcięte o tyle ile po proszę, a kolor na głowie to istne marzenie! Na jesień planuję wybrać się na regenerację włosów, dam znać jak wygląda ten zabieg u nich :) Ostatnio umówiłam się do nich przez lavito.pl/, akurat obowiązywała zniżka i zapłaciłam mniej za koloryzację tak więc warto śledzić ich promocje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka