Dodaj do ulubionych

anorektyczki???

IP: 213.199.217.* 29.01.04, 19:38
jak wam sie wydaje? wlasnie ogladalam program kuby woj. z kasia stankiewicz -
zapierala sie , ze nie ma problemow z anoreksja, ale jej wyglad temu
stwierdzeniu zaprzecza, ostatnio widzialam jakis jej stary teledysk i
wygladala zupelnie inaczej. tak samo reni jusis - az twarz ma
powykrzywiana???!!! co wy sadzicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Trishna Re: anorektyczki??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.01.04, 19:51
      sadzę że nie jest, niektóre kobiety tak własnie wyglądają mimo że jedzą,
      czasem nawet chcą przytyć ale nie mogą, nie do pojęcia dla kogoś kto po jednym
      pączku nie może się zmieścić w spodniach
      • Gość: imi Re: anorektyczki??? IP: 213.199.217.* 29.01.04, 19:57
        ale przeciez stankiewicz wygladala kiedys normalnie, a teraz znika w
        oczach.wiem, ze niektore dziewczyny sa zawsze chude, ale zobacz sobie jakies
        stare teledyski kiedys...no coz , nie moj problem, ale dziwie sie takim
        dziewczynom, ktore mowia ze nic nie robia, a w przciagu kilku lat chudna okolo
        15 kg lub wiecej...
      • charade Re: anorektyczki??? 29.01.04, 20:01
        To prawda, Trishna, ale nie w przypadku tej pani. Kasia Stankiewicz była w
        początkach swej kariery pączkiem w maśle, potem w okresie największych sukcesów
        Variusa była szczupła i zgrabna i wyglądała ok. Teraz wygląda po prostu
        TRAGICZNIE i myślę, że anoreksja ma z tym wiele do czynienia. Ona wygląda jak
        uciekinierka z Birkenau i nikt mi nie powie, że to normalne. Trzeba się nieźle
        napracować (czytaj: nie jeść), żeby się doprowadzić do takiego okropnego stanu.
        • Gość: Trishna Re: anorektyczki??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.01.04, 20:15
          Niektóre dziewczyny wyglądają jak pączki jako nastolatki na skutek burzy
          hormonalnej,to całkiem normalne, ja to przeszłam
          • Gość: MArgaret Re: anorektyczki??? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 30.01.04, 01:57
            Ale Kasia Stankiewicz nie byla wtedy nastolatką.Miala 21-22 lata:)
    • ladyblue Re: anorektyczki??? 29.01.04, 20:18
      czy od razu kazda szczuplejsza niz ogół populacji dziewczyna musi być nazwana
      anorektyczką? nazwa choroby pretenduje juz do wyzwiska ;/
      jakis taki niesmak to we mnie budzi...
    • Gość: lolkiopa Re: anorektyczki??? IP: *.icpnet.pl 29.01.04, 22:40
      no wlasnie!!! ja tez juz kilka razy uslyszalam pod swoim adresem!!
      a prawda jest taka ze ja mam taka przemiane, wszystko spalam i nie wiem gdzie to
      sie podziewa!!
      ostatnio chcialam przytyc choc z 3 kilogramy i schudlam ok 2kg!!!!!
      podobno od makaronow sie tyje ale ja juz nie moge patrzec na wloskie zarcie, na
      obiad spaghetti na kolacje pizza, do tego ju\ogurt i owoce przed snem i zero efektow
      • Gość: Damian dajcie jakies dobre linki IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.04, 20:58
        do zdiec tej Reni i K.Stankiewicz, bo dawno ich nie widzialam (mieszkam poza
        granicami kraju) Nie wyobrazam sobie Kasi wychudzonej a jak wyglada Renia Jusis
        to nawet nie wiem :)
    • Gość: basia Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 09:27
      ale my nie mówimy o osobach które zawsze były bardzo, bardzo szczupłe ale o
      takich które drastycznie!!! schudły i przekonują że wszystko jest ok, ja
      schudłam , naprawdę?? och, widać mam taką przemianę materii...
      nie twierdzę że odchudzanie jest złe- szczególnie gdy ma się nadwagę, ale kasia
      stankiewicz ma na oko niedowagę ok. 15 kg... poza tm z tego co się orientuję
      przemiana materii zmniejsza tempo z wiekiem a nie zwiększa, więc waga raczej
      rośnie z wiekiem a nie spada ;))
      rozumiem , że jest taka maniera wśród polskich "gwiazdek" by doprowadzić sie do
      takiego stanu, ale pytanie tylko po co?
      • Gość: Trishna Re: anorektyczki??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.04, 10:09
        Nie mieści ci sie to w głowie co że można byc szczupłym i zdrowym, co? Według
        jakich kryteriów oceniasz że Stankiewicz ma piętnaście kilo niedowagi?
        "Przemiana materii zwalnia się z wiekiem", czy to znaczy że z każdym rokiem
        powinnyśmy byc grubsze? Niektóre kobiety tyją po porodzie, niektóre dopiero po
        menopauzie a niektóre wcale, ja od dziesięciu lat ważę tyle samo i nigdy się
        nie odchudzam.
        • Gość: julka Re: anorektyczki??? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 10:26
          szczupłym i zdrowym owszem, ale my akurat w tym przypadku mówimy i chorobliwym
          wychudzeniu. szczupła to jest na przykład, dla porównania beata chmielowska z
          teleekspresu.
          stankewicz jest chora i to bardzo!
    • Gość: julka Re: anorektyczki??? IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 10:01
      k.stankiewicz wygląda na bardzo chorą osobę, jest przeraźliwie wychudzona. do
      szczupłej sylwetki brakuje jej na moje oko ok. 16 kg.
      Swoją drogą nie mogę pojąć tej 'mody', przecież to wygląda wstrętnie, okropnie.
      a co zrobiły z siebie kukulska, jusis, skzynecka? brrrr....
      • charade Re: anorektyczki??? 30.01.04, 10:35
        Nie... po prostu jak groch o ścianę. Dziewczyny, sama jestem bardzo szczupła,
        zeszczuplałam z wiekiem i rozumiem, że można mieć po prostu dobrą przemianę
        materii. Są też kobiety naturalnie strasznie szczupłe, wręcz chude, ale miały
        tak od zawsze i im to pasuje. Że przytoczę tu przykład Kate Moss, Keiry
        Nightely i tym podobnych. Te dziewczyny urodziły się chude, ale nie
        Stankiewicz ! Sorka, ale od razu można poznać po kobiecie, że się intensywnie
        odchudzała, na przykład po zapadnietej twarzy, po ziemistej cerze.
        Nie rozumiem podejścia ludzi na tym forum. Skrytykuje się jakąś kobietę -
        dostaje się etykietkę zazdrośnicy i paszteta. Skrytykuje się faceta - już jest
        dolepiona etykietka babochłopowatej feministki i oczywiście paszteta.

Reasumując - nie trzeba być grubą zazdrośnicą, zeby krytykować czyjąś
        nieapetyczną chudość. A Stankiewicz wygląda okropnie, tak sądzę i nic na to nie
        poradzę. Howgh !
        • Gość: aśka Re: anorektyczki??? IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 30.01.04, 12:39
          Mnie się Stankiewicz podoba. Szczególnie twarz. Figura taka sobie. Ale do
          anoreksji to jej dużo brakuje.
          Dużo gorzej wygląda Kukulska i ta aktorka, która gra p. doktor w Na dobre i na
          złe.
          One wyglądają na chore, chociażby ich niezdrowe cery i włosy.
          K. Stankiewicz bardzo wyładniała, jest wesoła i uśmiechnięta - i bardzo seksi i
          widać, że jest świadoma swojej kobiecości. Może właśnie z dziewczyny stała się
          kobietą? Ja też jak byłam dziewczyną to byłam okrągła, a wieku lat ok. 25
          wysmuklałam i zrobiłam się ... taka kocia. Wygaje mi się, że Stankiewicz
          również. Ja przynajmniej wolę ją teraz

Ale pakowanie do tego wątku Reni Jusis albo Skrzyneckiej to przesada. Obydwie
          są maniaczkami fittnesu i zdrowego trybu życia. Może właśnie tak powinien
          wyglądać człowiek, który dba o swoje ciało? Obydwie są ładnie umięśnione i
          szczupłe (Nie liczę tu oczywiście przesadnej sztucznej opalenizny Skrzyneckiej,
          która wygląda wprost karykaturalnie).
        • balbina_alexandra Re: anorektyczki??? 31.01.04, 14:56
          Szarado, bardzo dobrze i rozsądnie napisałaś, pozstaje się tylko podpisać pod
          twoimi słowami... Ja też pamiętam Kasię S. z poczatku kariery. Wystarczy
          spojrzec teraz na jej twarz, wiem że są osoby naturalnie szczupłe, ale Kasia
          wyglada chorobliwie, widac to po rysach twarzy. Myśle że cierpi na poważne
          zaburzenia łaknienia.
          Równie niezdrowo wygląda dla mnei wspominana tu już Małgorzata Foremniak...
          Co do Reni Jusis - ona dla mnei jest właśnie przykladem bardzo szczupłej osoby
          z natury. Zawsze była taka fligranowa, nie wygląda chorobliwie.
    • Gość: basia Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:40
      Trishna, dlaczego tak histerycznie do tego podchodzisz??
      jakieś osobiste powody??
      Przeczytaj jescze raz dokładnie co napisałam wcześniej. Charade ma rację-
      inaczej wygląda osoba bardzo szczupła z natury, która od zawsze była bardzo
      szczupła a inaczej wychudzona, która się głodzi czy niedojada- to NAPRAWDĘ od
      razu widać. I tylko tyle.
      • Gość: Trishna Re: anorektyczki??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.04, 18:09
        O, pani psycholog! jasne ze osobiste, sama jestem bardzo szczupła, a wystarczy
        że dwa razy pojawię się na siłowni, lub mam troche więcej stresów i spodnie
        ze mnie spadają. Co więcej, według niektórych wskazników BMI mam niedowagę, a
        nigdy w zyciu nie miałam kłopotów z jedzeniem, jestem zdrowa jak ryba i
        sprawna. Doskonale znam takie ględzenie troskliwych cioć i co poniektórych
        pulchniejszych koleżanek.
    • ladyblue Re: anorektyczki??? 30.01.04, 15:28
      czytam i czytam i dochodze do wniosku ze chudym być wolno ale tylko jak od
      urodzenia, schudnąć juz nie wolno ;)
      jakąś paranoją zapachniało na forum :/
      nigdy w zyciu się nie odchudzałam a waze kilkanascie kg mniej niz kilka lat
      temu, mam za to przepraszać? bo co poniektórzy tego chyba oczekują (mam na
      myśli nie tylko ten wątek)

i rzecz która mnie w pewnym sensie boli - jak ktoś jest gruby to wszyscy się
      trzęsą żeby przypadkiem nie obrazić, nie powie nikt tzw. kulturalny "ale ty
      gruba jesteś", nie nazwie grubasem, tł;uściochem, spaślakiem.
      w przypadku szczupłych - teksty typu "ale ty chuda jesteś"; "przytyłabyś";
      "wygladasz jak kosciotrup" , nazywanie szkieltem, chudzielcem, anorektyczka...
      to jest na porzadku dziennym - skad ta hipokryzja?
      drazni mnie to... i niby cały czas o terrorze szczupłosci a tak naprawde
      szcuzpłą być nie "wolno" ;(
      • Gość: alka23 Re: anorektyczki??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 16:28
        Przesyłam zdjęcie, po prostu, bez komentarza...
        www.kasiastankiewicz.friko.pl/galeria/pokaz/image_10.html
        • brzoskwinka22 Re: anorektyczki??? 30.01.04, 16:40
          straszne to zdjecie !!!! jak ona sie dorobila takiej niedowagi ?????
      • Gość: anka Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 16:47
        Ladyblue, trafiłaś w samo sedno!!!! Ja mam dokładnie identyczne odczucia. No bo
        grubasowi powiedzieć, że jest gruby, w żadnym wypadku nie wolno, bo jeszcze się
        biedak obrazi. Ale chudemu - owszem, nawet trzeba - "ale ty chuda jesteś" to
        tekst na porządku dziennym np. w stosunku do mnie. A ja mam się z tego cieszyć,
        no bo to przecież nic takiego i w ogóle o co chodzi. A tak, drogie panie "w sam
        raz" lub "przy kości", nie jest. Nie każdy może przytyć, nawet gdyby chciał,
        nie każdy chce być gruby, co nie czyni z niego zaraz anorektyczki. A co do
        zdjęcia - uważam, że Kasia S. wygląda na nim bardzo dobrze. Ja np. jestem od
        niej jeszcze szczuplejsza, a nigdy nie miałam anoreksji. No tak, ale ja taka
        byłam od zawsze, a to według większości wypowiadających się w tym wątku mnie
        usprawiedliwia. Dobrze zrozumiałam?
        • Gość: Magda Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 16:52
          A mi się to zdjęcie podoba. Naprawdę. Kiedy przypomnę sobie, jak Kasia
          Stankiewicz wyglądała na początku kariery z Varius Manx, to uważam, ze teraz
          jest o niebo lepiej. Pamiętam ich występ na jakimś festiwalu (pewnie w Opolu),
          kiedy wyszła na scenę w białej sukience i białych kozaczkach i wyglądała jak
          wielka śniegowa kula. I gdzie wy tu widziecie anoreksję? Czy to, że dziewczyna
          schudła od razu dowodzi, że jest chora????
      • elve Re: anorektyczki??? 30.01.04, 17:39
        oczywiście że można schudnąć. ale schudnięcie nie oznacza automatycznie, że
        ktoś MUSI się podobać - mam wrażenie, że tego z kolei Wy nie zauważacie. jednym
        nie podobają się grubasy innym chudasy.
        moim zdaniem ta kobietka wygląda po prostu fatalnie, jest jak szkieletor i
        gdybym nie widziała podpisu pod zdjęciem to bym jej nie poznała. to są
        chorobliwe zmiany. wiem co mówię, bo miałam parę koleżanek anorektyczek - to
        naprawdę widać, zwłaszcza po tym, co się dzieje z twarzą.
        • charade Re: anorektyczki??? 30.01.04, 18:46
          TO zdjęcie wam się podoba ? No to ja nie mam pytań. Po prostu paranoja.

Nikt oczywiście nie zauważył, że na tym zdjęciu Kasia wygląda, jakby się
          posunęła w latach o jakąś dekadę.
          • tofu9 Re: anorektyczki??? 30.01.04, 19:38
            Dodam tylko, ze nie mieszkam w kraju od kilku ladnych lat , Kasie S. pamietam z
            okresu"Orla cien" , kiedy wyglala bardzo ladnie , miala okragla buzie , ale
            figure ladna i bez zarzutu.teraz sama wyglada jak orla cien, a kiedy obejrzalam
            jej zdjecia - nie poznalam twarzy!Kolosalna zmiana , wg mnie na duzo gorsze..A
            ktos , kto napisala, ze wygladala jak "wielka, sniegowa kula" - musi miec
            problemy.Albo z nadwaga, albo z glowa..
            • Gość: alka23 Re: anorektyczki??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 19:40
              Zapadnięte policzki i przeraźliwie smutna(niestety) twarz...
            • Gość: magda Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 23:53
              A
              > ktos , kto napisala, ze wygladala jak "wielka, sniegowa kula" - musi miec
              > problemy.Albo z nadwaga, albo z glowa..

No cóż, problemów z głową u siebie nie zaobserwowałam (ale może Ty wiesz
              lepiej), z nadwagą tym bardziej. A pisząc o kuli, miałam na myśli ściśle
              określoną kreację pani Stankiewicz. Ktoś, kto to rozumie inaczej, musi mieć
              problem z czytaniem.
              • Gość: tofu9 Re: anorektyczki??? IP: *.tc.ph.cox.net 01.02.04, 05:11
                Buahaha....Nie przejmuj sie swoja rola, bo i tak cie wy...(jak mawiaja madrzey
                ludzie ).
      • Gość: gocha221 do ladyblue!! IP: *.icpnet.pl 31.01.04, 12:49
        zgadzam sie w 100%%%%%%%
        pisalam o tym w topiku"beyonce""
        dziewczyna z nadwaga jest"normalna, a szczupła to od razu "patyk"....w
        najlepszym razie
    • Gość: daisy Re: anorektyczki??? IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.04, 21:19
      pediatriesherbrooke.free.fr/ABCD/iconographie/anorexie.jpg
      Wlasnie znalazlam jedno zdiecie, zajrzyjcie :)
      • oko_jeza Re: anorektyczki??? 30.01.04, 22:04
        przestraszyło mnie to zdjęcie....a Kasia wygląda koszmarnie- jakby zmyć jej
        makijaż i nie nastroszyć włosów, wyglądałaby już zupełnie jak trup.
    • Gość: katinka Re: anorektyczki??? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 30.01.04, 22:35
      no tak... czy ja dobrze zauwazylam, ze Kasia nosi aparat ortodontyczny? jestem
      BARDZO szczupla, drobna, juz tak mam, zawsze mialam tez drobna buzie, od roku
      nosze aparat i twarz niesamowicie mi sie zmienila, stala sie jeszcze
      drobniejsza... nie jestem anorektyczka, aparat zrobil swoje (widze jak mi sie
      ustawily luki w porownaniu do siodemek, ktore zostaly na dawnym miejscu), no i
      to, ze nie wszystko mozna po prostu jesc, mnie gryzienie do tej pory sprawia
      bol... takie jest moje skromne zdanie na ten temat...
    • Gość: basia Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 08:55
      po co ta cała dyskusja, ja uważam ze szczupłe jest najpiękniejsze, ale u kasi
      widzę chorobliwe zmiany- to jest niepokojące. przekroczenyła granice
      szczupłości...
      • Gość: Trishna Re: anorektyczki??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.04, 17:05
        ja nie widzę
    • Gość: basia Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 17:46
      bo nie chcesz, uparciuszek;))
    • envi Re: anorektyczki??? 31.01.04, 21:10
      kasia stankiewicz zdecydowanie wyglada lepiej 5kg wiecej.trudno stwierdzić czy
      to anoreksja?dziewczyna na bank się odchudza,jej wola.Jednak ja ją wolę
      troszkę grubszą.
      a co do BMI to mi także przeważnie wychodzi że mam jakąś niedowagę,ale z tym
      BMI to lipa!ja mam drobną budowę,kosteczki i wszystko,a w tłuszczyk też
      obrastam,jak każdy:)w ogóle to wydaje mi się że to BMI powinno właśnie brać
      pod uwagę indywidualne warunki-mi wychodzi że mam niedobór,a jestem po prostu
      szczupła,mam spore piersi,reszta w normie,tylko jestem bardzo krucha i gdybym
      faktycznie przytyła jakieś 7kg to już wyglądałabym nieco pączkowato.i też się
      wcale nie głodzę,raczej na odwrót...a każda babka lubi ponarzekać że ma tu i
      ówdzie za dużo albo za mało:D
    • Gość: Ania Re: anorektyczki??? IP: *.chello.pl 01.02.04, 18:33
      Kiedys na programie E! lecial taki program o rodzenstwie, ktore spiewalo i bylo
      bardzo popularne w USA w latach 60. To byl chlopak i dziewczyna. Ich kariera
      trwala iles tam lat i to byl taki biograficzny program. Pokazywali jak
      wygladali za mlodu, a jak wygladali po dwudziestu latach. Faktycznie im ta
      kobieta robila sie strasza, byla bardziej chuda.
      I niestety zmarla z powodu wycienczenia w wieku trzydzuestu kilku lat.
      Naprawde to bardzo trudne sie przyznac przed ludzmi (nawet przed samym soba),
      ze sie ma problemy z jedzeniem. A moim zdaniem Kasia Stankiewicz je ma. Czesto
      zakrywa ramiona, jest przerazliwie chuda, a wczesniej taka nie byla. Mysle, ze
      jej ktos powiedzial:"Anita Lipnicka byla szczuplejsza", lub cos w tym stylu.
      Nagle z puculowatej kobiety, zrobil sie szkielecik.
      Podobnie jest z innymi aktorkami, piosenkarkami. Magda Femme, sama sie
      przyznala, ze kiedys uwielbiala na sniadanie nalesniki, a teraz juz ich jesc
      nie moze, przeszla intensywna diete i wyglada jak...SZKIELET. I jaka z siebie
      byla dumna...
      Agentka Malgorzaty Foremniak na pytanie z czym sie jej kojarzy aktorka,
      powiedziala, ze Malgosia zawsze jest na diecie i nie da sie skusic na nic
      slodkiego.
      Nie wciskajcie mi kitu, ze one sie nie odchudzaja, tylko TAK maja. Przeciez to
      widac, jak sa coraz bardziej chude. I to nie jest dobre, bo inne dziewczyny sie
      na nich wzoruja. Tysiace kobiet sa na diecie, a coraz wiecej dziewczynek jest
      na diecie od 6. roku zycia. To chore...
      • Gość: elen Re: anorektyczki??? IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 01.02.04, 23:42
        Dorosła kobieta nie może wyglądać jak nastoletni chłopiec. To jest chore,
        brzydkie i wbrew naturze, nawet jeśli wygląda tak " od urodzenia ".
        • Gość: Trishna Re: anorektyczki??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.02.04, 08:39
          Przeczysz sama sobie: jeśli jest od urodzenia to znaczy że jest zgodne z
          naturą, jesteśmy różne: jedne są piersiaste i okrąglaste inne prawie płaskie i
          wiotkie, co więcej: wszystkie się komuś tam podobamy. Dla mnie brzydki jest
          tłusty duży tyłek choć wiele z was uważa go za kobiecy, feeee!
      • charade Re: anorektyczki??? 02.02.04, 11:15
        To był zespół the Carpenters. Znana historia, Karen Carpenter chorowała przez
        całe lata na anorexia nervosa, zmarła jak piszesz w wieku trzydziestu kilku lat
        na atak serca, który był oczywiście spowodowany totalnym wycieńczeniem
        organizmu.

A co do tego zadowolenia z siebie i swojej szkieletowatości, to ONE wszystkie
        tak mają. Wszystkie baby ogarnięte obsesją odchudzania się uważają, że jak im
        kości sterczą, tyłek znika, a klatka piersiowa robi się jak deska do
        prasowania, to stają się piękniejsze. Ba, myślą, że odtąd będą miały
        niesamowite rwanie u facetów, a jest dokładnie odwrotnie, bo ci raczej nie
        lubią zbyt chudych kobiet. Wiem z doświadczenia, bo będąc szesnastolatką
        gwałtownie się odchudziłam. Wszyscy mi mówili prosto w twarz, że wyglądam źle,
        jakbym była chora, ale to dla mnie nic nie znaczyło, dla siebie byłam
        ZAJEBISTA. Teraz wystarczy popatrzeć na zdjęcia, żeby wiedzieć kto miał rację,
        haha

Tylko, że ja miałam wtedy 16 lat, a nie dwadzieścia kilka, czy trzydzieści, jak
        Stankiweicz czy jakas tam Femme... Dorosła baba powinna mieć nieco więcej oleju
        w głowie.
    • Gość: basia Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 09:33
      ups, zaczynasz być niegrzeczna...rozumiem twoje upodobania , ale nie rozmawiamy
      w tym wątku o nich, tylko o tym czy ktoś ma problemy z jedzeniem czy nie...
      • Gość: Trishna Re: anorektyczki??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.02.04, 09:40
        przeczytaj post na który odpisywałam, to według ciebie nie jest niegrzeczne?
        chudych można obrażać? przeciez jest wyraznie napisane ze nie ma znaczenia czy
        jest chudy od urodzenia czy nie, jest po prostu brzydki !
      • charade Re: anorektyczki??? 02.02.04, 11:19
        Basiu, nie przejmuj siętakimi opiniami. Pokazałam zdjęcia "nowej" Stankiewicz
        mojemu chłopakowi, bez żadnego komentarza. Najpierw w ogóle nie poznał babki, a
        potem stwierdził prosto z serca, że wygląda SZKARADNIE.
        To chyba jest dość wymowne.
    • Gość: basia Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 11:43
      Trishna, ale ja nigdy nie napisałam że osoba chuba jest szkaradna! Nigdy też
      bym nie stwierdziła że osoba z nadwagą(tzw. gruba) jest szkaradna! Uważam że
      anoreksja jest chorobą a ja nigdy nie ośmieliłabym się kpić z osoby chorej.
      I nie twierdzę(co zapewne mi zarzucisz) że każda szczupłą osoba ma anoreksję.
      Szczupłe jest piękne! A my piszemy tutaj o przekraczaniu granic...
    • ladyblue Re: anorektyczki??? 02.02.04, 14:05
      ech... i jak zwykle to samo wyszło :/
      już pojawiły się madrości ludowe typu "zadnemu facetowi nie podobają sie chude
      dziewczyny" :/
      czy kazdy kto jest szczuplejszy niz tzw. norma i uwaza ze dobrze wyglada
      to "ma problem ale nie chce sie do tego przyznac"?
      czy jesli dziewcyzna nie_ma_anoreksji i to mowi to znaczy, ze ma ale nie chce
      sie do tego przyznac?
      czy juz nie wolno schudnąć? (co to jest - zazdrosc ze ktos schudł a ja nie
      moge?)

media piękne teksty piszą o terrorze wychudzonej sylwetki a ja coraz bardziej
      sie przekonuję że to terror "dobrze zbudowanych"...
      • Gość: basia Re: anorektyczki??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:42
        aha, domyślam się że wszystkich którzy posądzają panią stankiewicz o anoreksję
        zaliczyłaś do grupy conajmniej dobrze zbudowanych? ciebie też pozdrawiam.
        • ladyblue Re: anorektyczki??? 02.02.04, 20:29
          Gość portalu: basia napisał(a):
          > aha, domyślam się że wszystkich którzy posądzają panią stankiewicz o
          > anoreksję zaliczyłaś do grupy conajmniej dobrze zbudowanych? ciebie też
          > pozdrawiam.

2 wnioski z tej wypowiedzi - albo nie czytasz tego co napisałam a odpisujesz
          albo masz problem ze zrozumieniem tekstu.

nie napisalam ani słowa nt. wygladu stankiewicz i osób w tym temacie się
          wypowiadających.

pisałam o łatwości szafowania określeniem "anorektyczka" i podobnych temu
          tendencjach.
    • Gość: basia toż to zawiść tylko! hłe hłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:38
      aż parsknęłam śmiechem...
      oczywiście to spisek zawistnych samotnych niedopinających się w cokolwiek
      tłuściochów, które aż się trzęsą (razem ze swoim sadłem) ze złości, że po
      swiecie chodzi tyle szczupłych lasek...
      pozdrawiam, zażerając się wielkim hamburgerem( dla ukojenia żalów oczywiście).
      cmok dla wszystkich inteligentnych kobiet:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka