Dodaj do ulubionych

błyszczyki do ust...

IP: *.b.jawnet.pl 29.01.04, 23:49
Nowa Nivea, Sephora w kulce czy Privi? Chodzi mi o błyszczyk w poręcznym
opakowaniu (nie z pędzelkiem, tylko w tubce lub kulce), dajacy naturalny
efekt (bez koloru lub lekkie zabarwienie), połysk i który nawilża... co
polecacie???
Obserwuj wątek
    • Gość: isa Re: błyszczyki do ust... IP: *.b.jawnet.pl 30.01.04, 13:14
      Nivea Lip Care, CareGloss & Shine - to miałam na myśli pisząc "nowa Nivea" ;)
      • envi Re: błyszczyki do ust... 30.01.04, 21:47
        ja mam ten nivea i jestem zadowolona,nie barwi,nawilża i jest bez pędzelka-w
        tubce,wprost z niej nakłada się go na usta i tą końcówką smaruje-rzecz jasna-
        końcówką tubki:))ma tylko 2 wady:nie ma smaku,ani zapachu i szybko znika
        (chociaż z moich ust wszystko znika,zjada się:)).
        • Gość: isa Re: błyszczyki do ust... IP: *.b.jawnet.pl 30.01.04, 23:01
          Nivea i Sephora sa w podobnej cenie... Privi droższy... no i nie mam zaufania
          do tej marki...
    • dziuunia Re: błyszczyki do ust... 30.01.04, 23:05
      Polecam błyszczyk Nivea.Dobrze nawilża,kolor ma prawie niewidoczny-w zasadzie
      są to drobinki opalizujące,i jak dla mnie to jest nawet dość trwały.No i nie
      klei się za bardzo jak na błyszczyk.I połysk ma spory.
    • Gość: Patryk [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 02:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: isa Re: błyszczyki do ust... IP: *.b.jawnet.pl 31.01.04, 16:00
        ach, jakie to zabawne i dojrzałe...
    • Gość: betie Re: błyszczyki do ust... IP: 213.199.217.* 01.02.04, 12:34
      ja polecam blyszczyky lancome'a, troche drozsze, ale bardzo trwale, na dlugo
      wystarczaja, nawilzaja, i nawet po jedzeniu zostaja na ustach, swietnie sie
      blyszcza i sa w tubce. /juice fruits/
      • Gość: youare... Re: błyszczyki do ust... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 13:29
        A nie przypadkiem Juicy Tubes? ;)

Ja ich nie lubię bo za bardzo się kleją i dają efekt, który mi niestety, nie
        odpowiada.

I są drogie :(

Ale wiem, że mają wieeelu swoich zwolenników, więc może warto spróbować :)
        • Gość: isa Re: błyszczyki do ust... IP: *.b.jawnet.pl 01.02.04, 13:59
          jak bardzo drogie? ;) jeśli dają efekt, o którym pisałam, to sie zastanowie...
          • Gość: betie Re: błyszczyki do ust... IP: 213.199.217.* 01.02.04, 17:20
            no wlasnie juice tubes, zawsze mi sie to myli. w polsce kosztuja od 70 do 80
            pln zalezy gdzie. opakowanie ma 15 ml, starcza naprawde na dlugo, owszem kleja
            sie troche, ale to przez to, ze sa dosc geste, ale dzieki temu wlasnie na tyle
            starczaja, i tak dlugo zostaja na ustach.a czy drogie, kupilam ostanio
            bourjois i wydalam prawie 40pln, a sa b. nietrwale, kolory fajne, ale nie
            nawilzaja ust..fajne sa tez blyszczyki i w ogole niektore kosmetyki, ale
            dostepne w niemczech KRON.
            • Gość: isa Re: błyszczyki do ust... IP: *.b.jawnet.pl 01.02.04, 17:44
              Łooo... jednak za duzo :P Granica cenowa - 30 zł. Nie dam aż 80zł za
              błyszczyk :)
    • Gość: iwka Re: błyszczyki do ust... IP: *.wroc.zigzag.pl 01.02.04, 20:19
      ja polecam błyszczyk lekko liliowy z błyszczącymi drobinkami Manhattan. Na
      ustach jest bezbarwny - daje tylko połysk. Nie klei się i nie warzy na ustach.
      Cena właśnie ok 28 zł.
      pozdrawiam
      • Gość: marzenka Re: błyszczyki do ust... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 15:41
        a ja polecam błyszczyk rimmel lip dazzle:)wcale sie nie klei daje naprawde
        sliczny kolor a cena to chyba 23 zl:)długo sie utrzymuje i ma poręczną tubkę,
        jest wydajny:)naprawdę polecam:)
        • Gość: isa Astor IP: *.b.jawnet.pl 02.02.04, 16:39
          A Margaret Astor, Shine Extreme Lip Gloss?
          • dordulka Paloma w tubce 02.02.04, 17:02
            Polecam błyszczyk 'Paloma', owocowy zapach, tubka z "ryjkiem", kilka wersji zapachowo-kolorowych, jednak na ustach tylko czysty połysk, bez koloru. Prawie sie nie lepi, konsystencja żelowa, dosc trwaly, no i kosztuje ... 5 zl. Polecam. Dla mnie 10 zl to cena zaporowa, jezeli chodzi o blyszczyki, dlatego testuje tylko te tansze. Pzdr.
        • Gość: youare... Re: błyszczyki do ust... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 17:02
          Ale on (rimmel) chyba był tylko w edycji "limitowanej", letniej? Tak mi coś po
          glowie chodzi...:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka