Gość: Jotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 20:04 Jak często ich używacie? i jakie pilingi możecie polecić? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nenne Re: Piling do ciała! IP: *.icpnet.pl 08.02.04, 20:22 Ja akurat odradzam :) Ci Body Scrub Cztery Pory Roku z niebieskimi granulkami. Niewydajny, nie pieni się, prawie wcale nie ściera. Nawet niska cena (5,70/150ml) go nie ratuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Piling do ciała! 08.02.04, 20:27 sól+żel pod prysznic exfotoni l'oreal Peeling do ciała w słoiczku Yves Rocher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda* Re: Piling do ciała! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 08.02.04, 20:35 Ja peelingu srednio uzywam co trzy dni. Moje ulubione: -Ziaja z serri antycellulitowej(pomaranczowe opakowanie)jeden z najtanszych a zarazem bardzo fajny -i ostatnio odkryty Avonu peeling tropikalny z serii Planet Spa z brazowym cukrem(ma swietna konzystencje, zapach), jestem z niego bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
delfina6 Re: Piling do ciała! 08.02.04, 20:40 polecam peelingi z erisa, miałam ten gruboziarnisty - 12 zł teraz mam enzymatyczny chinskie zioła (jestem bardzo zadowolona) - 10 zł do ciała mam Dave jedwabista skóra, działa fantastycznie, minusem jest brak zapachu, wydziela dziwna mało przyjemna won Odpowiedz Link Zgłoś