cdnastapi 06.02.10, 22:30 Czy ktoś wie do jakiego przedziału wiekowego jest przeznaczony krem Estee Lauder Time Zone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Time Zone Estee Lauder- krem. 06.02.10, 22:47 Ja bym osobiście po doświadczeniach z nim stawiała 25-35, ale nie powalił mnie jeśli chodzi o konstystencję (miałam ten do cery sucho- normalnej). Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: Time Zone Estee Lauder- krem. 08.02.10, 00:07 Odpowiedz jest prosta kremy dobiera się stanu skóry nie do wieku, granica jaką podaje producent jest umowna, nawet 25 latka może stosować krem przeciwzmarszczkowy jeśli ma zniszczoną słońcem lub innymi szkodliwymi czynnikami skórę. Mialam próbkę tego kremu do cery mieszanej i owszem niezle nawilza i ładnie napina skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
cdnastapi Re: Time Zone Estee Lauder- krem. 08.02.10, 13:38 Właśnie pytam o tą umowną granicę. Producent zwykle określa jakiś przedział wiekowy, czy jest to 25-35 czy może powyżej 4o roku życia lub wyżej. Właśnie tego próbuję się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: Time Zone Estee Lauder- krem. 08.02.10, 13:59 Po 35 r.ż. to ta umowna granica chociaż nie znalazłam w opisie wyraznie podanej. Na mnie działa super, chociaz jak pisałam miałam tylko próbkę, więc nie mogę spodziewać się większych rezultatów. wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32429-opis-Estee-Lauder-Time-Zone-Line-and-Wrinkle-Reducing-Creme-Krem-redukujacy-zmarszczki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Time Zone Estee Lauder- krem. 08.02.10, 18:36 Widziałam, że jest wersja tego kremu pod oczy, zastanawiam się nad nią. Używał jej ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
maglow1 Re: Time Zone Estee Lauder- krem. 08.02.10, 18:41 kremy estee l. sa świetne- nawilżają, napinaja skóre.Time Zone jest dla kobiet w przedziale wiekowym od 35-40 lat Odpowiedz Link Zgłoś
gherarddottir Re: Time Zone Estee Lauder- krem. 04.05.10, 13:11 dostalam duzo produktow EL w prezencie od kolezanki, mniedzy innymi Time Zone eye.. dla mnie jest troszke za bardzo kremowy, ciezko sie wchlania ale widze jego dzialanie, skora jest bardziej napieta i zmarszczki wygladzily sie ( mam ponad 35 lat) Odpowiedz Link Zgłoś