Gość: Megunia IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 23:11 Jakie żele pod prysznic polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab1960 Re: RANKING ŻELI POD PRYSZNIC 12.02.04, 11:05 polecam wszystkie żele z oferty ATW. Bazą myjacą są "plantakery"- naturalne substancje myjące pochodzące z kukurydzy i palmy kokosowej.Dzięki temu skóra jest dobrze umyta, a nie wysuszona czy podrażniona. Poza tym zawiera naturalne substancje które likwidują wysuszające i podrażniające właściwości chloru występującego w wodzie. Pozostaje tylko kwestia indywidualnych oczekiwań, czy ma to być żel ujędrniający, wspomagający odchudzanie, wzmacniający naczynia krwionośne, czy działający przeciwzapalnie, gojąco na rany np.po porodzie bądź operacji,czy jeszcze jakieś inne. Możesz do mnie napisać poinformuję gdzie są sklepy firmowe bo tam najkorzystniej kupować. mój e-mail:ab1960@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: RANKING ŻELI POD PRYSZNIC IP: *.ipt.aol.com 12.02.04, 11:23 Dlaczego wiecznie zasmiecasz forum spamami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: RANKING ŻELI POD PRYSZNIC IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 12.02.04, 11:25 zgadzam sie, tylko dove, jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: RANKING ŻELI POD PRYSZNIC IP: *.widzew.net / *.widzew.net 12.02.04, 12:08 Dobry jest Palmolive,tez kremowy(przeważnie kupowałam migdałowy)ale od kilku dni używam wyżej proponowane Dove(kremowy z olejkiem)jest super,w ogóle cała ta nowa seria jest bardzo dobra.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taft Re: RANKING ŻELI POD PRYSZNIC IP: *.necik.pl 12.02.04, 12:10 A ja polecam żel + oliwkę pod prysznic Lirene - naprawdę ŚWIETNA - dawno nie miałam tak dobrego żelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko Re: RANKING ŻELI POD PRYSZNIC IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.02.04, 12:28 ja polecam żele Palmolive z serii THERMAL SPA. bardzo fajny jest ten niebieski z algami, bo ładnie pachnie, nawilża i pięlegnuje. po prostu przyjemnie się go używa. drugi z serii zawiera białą glinkę i minerały termalne, czyli taki małe masujące kuleczki. ja go lubię, ale nie wszystkim może podobać się jego zapach, bo pachnie rzeczywiście czymś co może kojarzyć się z glinką. w marcowym Twoim Stylu jest próbka - jak chcesz, to możesz go wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś