Gość: g IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 15.02.04, 21:32 czy ktoś używał podkładów tej firmy? czy rzeczywiście są tak bardzo kryjące? czy nie wyglądają na twarzy jak maska? proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek_asiekowaty Re: COVERDERM 15.02.04, 23:15 A gdzie to można kupić i w jakiej cenie? Dermacol z tego, co widzę, to cos podobnego... Oka - proszę o opinie o jednym i drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: COVERDERM IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 23:25 ja mam ten podkład. jest MEGAkryjący, kryje wszystko. niestety, w zwiazku z tym trzeba dokładnie dobierac kolor - ja kupiłam za jasny :( Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: COVERDERM 15.02.04, 23:32 asiek_asiekowaty napisała: > A gdzie to można kupić w niektórych aptekach i gabinetach kosmetycznych. w wawie jest np. w aptece w CH Wileński Odpowiedz Link Zgłoś
margot22 Re: COVERDERM 17.02.04, 17:21 Jestem bardzo zadowolona z korektora, mam już trzecią sztukę. Stosuję go zarówno pod oczy, jak i na syfki. Po nałożeniu, trzeba go troszkę przypudrować sypkim pudrem, bo bez tego się świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: COVERDERM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 17:56 a po ile on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: COVERDERM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 17:57 i katrino powiedz czy mozna go kupic w Krakowie ? Jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: COVERDERM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 18:19 Na pewno mozna je kupic w gabinecie w Gdansku - ul. Mireckiego/Dmowiskiego w salonie Wenus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detoxy Re: COVERDERM IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.02.04, 22:07 Ile kosztuje i czy jest to właśnie podkłam do cery mieszanej z tendecją do różnych niespodzianek? Czy nie tworzy maski, amoże można go wypróbować, czy mają w tym salonie próbki? Dziękuję z góry i pozdrawiam forumowiczki z Trójmista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: COVERDERM IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 18.02.04, 16:17 bardzo dziekuje za odpowidzi. a tak a propos pytan, ktore sie tu pojawily - produkty te mozna kupic niekiedy w aptekach. podklad, o ile wiem, kosztuje ponad 100 (120?) zl. dlatego zalezalo mi na opiniach. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina do Plum IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 23:16 Jeśli interesuje Cię najjaśniejszy, to ja chętnie odsprzedam :) W Krakowie są na Brackiej, w takim kosmetyczno-aptecznym sklepie (jedyny kosmetyczny na Brackiej, więc łatwo trafić, jakbyś tam kupowała, to ponękaj te panie o jakieś próbki innych kometyków, jak się u nich coś kupuje za odpowiednio wysoką kwotę i powie wprost że się chce jakieś próbki, to zazwyczaj dają) Odpowiedz Link Zgłoś