IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 15.02.04, 21:32
czy ktoś używał podkładów tej firmy? czy rzeczywiście są tak bardzo kryjące?
czy nie wyglądają na twarzy jak maska? proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • asiek_asiekowaty Re: COVERDERM 15.02.04, 23:15
      A gdzie to można kupić i w jakiej cenie? Dermacol z tego, co widzę, to cos
      podobnego... Oka - proszę o opinie o jednym i drugim.
      • Gość: katrina Re: COVERDERM IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 23:25
        ja mam ten podkład. jest MEGAkryjący, kryje wszystko. niestety, w zwiazku z tym
        trzeba dokładnie dobierac kolor - ja kupiłam za jasny :(
      • justy1 Re: COVERDERM 15.02.04, 23:32
        asiek_asiekowaty napisała:

> A gdzie to można kupić
        w niektórych aptekach i gabinetach kosmetycznych. w wawie jest np. w aptece w
        CH Wileński
    • margot22 Re: COVERDERM 17.02.04, 17:21
      Jestem bardzo zadowolona z korektora, mam już trzecią sztukę. Stosuję go
      zarówno pod oczy, jak i na syfki. Po nałożeniu, trzeba go troszkę przypudrować
      sypkim pudrem, bo bez tego się świeci.
      • Gość: plum1000 Re: COVERDERM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 17:56
        a po ile on jest?
        • Gość: plum1000 Re: COVERDERM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 17:57
          i katrino powiedz czy mozna go kupic w Krakowie ?
          Jesli tak to gdzie?
          • Gość: Sandra Re: COVERDERM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 18:19
            Na pewno mozna je kupic w gabinecie w Gdansku - ul. Mireckiego/Dmowiskiego w
            salonie Wenus.
            • Gość: detoxy Re: COVERDERM IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.02.04, 22:07
              Ile kosztuje i czy jest to właśnie podkłam do cery mieszanej z tendecją do
              różnych niespodzianek? Czy nie tworzy maski, amoże można go wypróbować, czy
              mają w tym salonie próbki?
              Dziękuję z góry i pozdrawiam forumowiczki z Trójmista!
    • Gość: g Re: COVERDERM IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 18.02.04, 16:17
      bardzo dziekuje za odpowidzi. a tak a propos pytan, ktore sie tu pojawily -
      produkty te mozna kupic niekiedy w aptekach. podklad, o ile wiem, kosztuje
      ponad 100 (120?) zl. dlatego zalezalo mi na opiniach. pozdrawiam.
      • Gość: katrina do Plum IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 23:16
        Jeśli interesuje Cię najjaśniejszy, to ja chętnie odsprzedam :)

W Krakowie są na Brackiej, w takim kosmetyczno-aptecznym sklepie (jedyny
        kosmetyczny na Brackiej, więc łatwo trafić, jakbyś tam kupowała, to ponękaj te
        panie o jakieś próbki innych kometyków, jak się u nich coś kupuje za
        odpowiednio wysoką kwotę i powie wprost że się chce jakieś próbki, to zazwyczaj
        dają)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka