Dodaj do ulubionych

Tansze odpowiedniki JUICY TUBES ?

IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.04, 00:33
Podobaja mi sie blyszczyki Lancome Juicy Tubes (www.wizaz.pl - recenzje
super) ale nie stac mnie na jego kupno. Znacie moze podobne, ale tansze
odpowiedniki ? Chodzi o jakis swiezy, lekki blyszczyk, moze byc polskiej
firmy.
Obserwuj wątek
    • Gość: angela Re: Tansze odpowiedniki JUICY TUBES ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.04, 13:59
      up :)
      Moze jednak cos znacie..?
      • Gość: Anka Inglot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 14:03
        Wg mnie lepszy od Juicy Tubes jest Inglot FRUIT ON ICE. Super kolory,jaki
        smak!!! piękne opakowanie, cena 24 zł (są 2 kolory w każdym opakowaniu). Jedyny
        problem to nakładanie: pędzelkiem lub palcem (tylko trzeba mieć dostęp do wody
        i mydła, błyszczyk jest dość tłusty, i łatwo z ręki nie zejdzie).
        • agus7 Paloma 16.02.04, 14:31
          moje ostatnie odkrycie to "blyszczyk o smaku owocow" Palomy - za 6.99 pln w
          Rossmanie. jest naprawde mocno owocowy, tyle ze prawie bezbarwny, ma opakowanie
          podobne do juicy tubes.
          • katlak Diadem 16.02.04, 15:29
            nigdy nie miałem juicy tubes ale dla mnie rewelacyjne są błyszczyki diadem
            śliczne kolory delikatny efekt naprawde warte polecenia
    • Gość: ella Re: Tansze odpowiedniki JUICY TUBES ? IP: 157.25.152.* 16.02.04, 20:02
      Polecam Inglot. Bardzo dobre też są Bourjois, ale droższe (około 40 złotych).
      • Gość: katrina Re: Tansze odpowiedniki JUICY TUBES ? IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:42
        tubki fruity jelly maybelline, owocowe w tubkach palomy.
        • Gość: angela Re: Tansze odpowiedniki JUICY TUBES ? IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.04, 16:45
          Wielkie dzieki ;)
        • roxi_hart Re: Tansze odpowiedniki JUICY TUBES ? 17.02.04, 18:37
          Blyszczyki palomy sa marne - trwaja na ustach jakies 15 min, kolory tez nie sa ciekawe. Nie polecam. Nivea w tubce o niebo lepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka