ossala 07.03.10, 16:29 idę na pierwszą wizytę we wtorek i nie dopytałam jak się powinnam przygotować? Możecie pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modestaaaa Re: laser - bikini 07.03.10, 16:35 na pierwszej wizycie będziesz miała tylko robioną próbę laserową, a o reszcie poinformuje Cię osoba wykonująca zabieg :) Odpowiedz Link Zgłoś
oshima Re: laser - bikini 07.03.10, 18:51 Niekoniecznie. Skoro powiadomiono koleżankę, że idzie na zabieg, to zaraz po próbie (z 10 min) będzie zabieg. Ossala: powinnaś ogolić włosy, niczym się nie smarować. I na pewni poinformowano Cię wcześniej, że przez jakiś czas wstecz nie można stosować depilatora, pensety, kremów, środków fotouczulających. Skóra nieopalona. Dziwne, że o tym wszystkim Ci nie powiedziano, powinnaś wszystko doczytać w necie, tu jest masa informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka2222 Re: laser - bikini 07.03.10, 19:29 witam niewiem gdzie idziesz na tebikini ale jak kosmetyczka nie poinformowaą Cię o przeciwskazaniach, lekach, depilacji, ziołach jakich nie powinno się spaożywać przed zabiegiem to zmień salon!!!! JEST DALECE NIEPROFESJONALNY SKORO NIC NIE WIESZ!!! CHCĄ TYLKO KASY!! JEST TYLE DOBRYCH MIEJSC ŻE NIE TRZEBA TAK RYZYKOWAĆ!!!! PO CO WYBIERAĆ TYCH NIEPROFESJONALNYCH!!! ROZUMIĘ ŻE IPL??? ale najważniejsze jest nie chodzić do solarium ok 2 tygodnie, nie wolno brać leków na depresje, najlepiej się ogolić tuż przed i nie smarować kremami, bronzerami dezodorantami!!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: laser - bikini 07.03.10, 19:38 milenka2222 napisała: > witam niewiem gdzie idziesz na tebikini ale jak kosmetyczka nie > poinformowaą Cię o przeciwskazaniach, lekach, depilacji, ziołach koleżanka na pewno idzie do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
ossala Re: laser - bikini 07.03.10, 22:27 Dziękuję za odpowiedzi, o solarium, lekach itp. zostałam poinformowana, nie powiedziano mi tylko takich najpraktyczniejszych rzeczy - czy skóra powinna być ogolona, znieczulona (i czym), itp., więc nie wiedziałam jak się praktycznie przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś