Gość: migotka IP: *.int.warszawa.sint.pl 18.02.04, 11:03 gdzie moge w warszawie w centrum kupic produkty soleo na solarium - chodzi mi o tuby a nie saszetki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: migotka Re: soleo na solarium IP: *.int.warszawa.sint.pl 18.02.04, 16:25 czy naprawdę nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: soleo na solarium IP: 81.15.248.* 18.02.04, 18:06 Mi się wydaje, że trzeba by w necie poszukać(to co znalazłam- www.soleo.pl/html/xdystrybucja.html). Takie kosmetyki sa chyba dostępne tylko u dystrybutorów. Szkoda, bo ja akurat używam na solarium kosmetyków 4Skin i też ich nie ma w sprzedaży detalicznej. Pozadrawiam, MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: soleo na solarium IP: 81.15.248.* 18.02.04, 18:08 Sprawdź na stronie www.soleo.pl. Mi się wydaje, że takie kosmetyki są dostępne tylko u dystrybutorów. Szkoda, bo ja używam na solarium kosmetyków 4Skin i też ich nie ma w sprzedazy detalicznej. Pozdrawiam, MM Odpowiedz Link Zgłoś
23_anna Re: soleo na solarium 21.02.04, 02:03 Soleo są dostępne w wielu solariach. Na pewno są w moim solarium na narbutta - tuż przy puławskiej, taki salon fryzjersko - kosmetyczny, na przeciwko dawnego veritasu. Są różne rodzaje. A. Odpowiedz Link Zgłoś