zuza123 25.02.04, 10:31 Ktoś używał? Podzielcie się wrażeniami. Mam cerę naczynkową i chciałabym też, aby krem działał przeciw starzeniu skóry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: missy Re: Rosaliac - nowość La Roche-Posay IP: *.revers.nsm.pl 25.02.04, 22:32 Ja rownież czekam na ten krem, farmaceutka powiedziała mi, że będzie w sprzedaży od marca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margoo Re: Rosaliac - nowość La Roche-Posay IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.02.04, 23:27 Już teraz w aptekach (przynajmniej w "mojej") jest bardzo dużo próbek tego kremu. Leżą na ladzie, przy okienku, są przyczepione do ulotki informacyjnej o tym kremie. Może rozejrzyj się za nimi i wypróbuj, zamiast czekać do marca i kupować krem, który nie wiadomo czy będzie Ci odpowiadał. Pozdrawiam, margoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ros Re: Rosaliac - nowość La Roche-Posay IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 25.02.04, 22:51 Podzielcie się wrażeniami. Mam cerę naczynkową i chciałabym też, > aby krem działał przeciw starzeniu skóry Dziala przeciw starzeniu, gdyz zawiera witamine B3, ktora wspomaga regeneracje i C- antyoksydant, co prawda w slabszej formie, ale zawsze cos. Odpowiedz Link Zgłoś