Dodaj do ulubionych

RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!

01.03.04, 10:24
Dziewczyny! Wlasnie skonczyl mi sie tonik, mam ochote kupic sobie jakis inny.
DO tej pory uzywalam orzechowy bielendy, spisywal sie nawet dobrze, ale mi
sie znudzil. Powiedzcie jakie sa Wasze ulubione toniki i do jakiej skory ich
uzywacie. Z gory dzieki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: niebieska Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.03.04, 11:50
      Ja mam raczej wrażliwą, trochę naczynkową, mieszaną cerę i zamiast toników
      używam wody termalnej. Moją preferowaną jest woda Avene. Jest wszechstronna:
      koi, nawilża,ochładza i wspomaga oczyszczanie skóry. Po prostu ma działanie
      pielęgnujące, lecznicze i służy higienie, a w lecie to po prostu czysta
      przyjemność - taka mgiełka z mięciutkich chłodnych kropelek na rozgrzanej
      słoneczkiem buzi:)!
    • paputerek Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! 01.03.04, 12:04
      mam cerę normalną w strone mieszanej, która dość mocno się zanieczyszcza,jest
      także wrażliwa
      1. moim ulubionym tonikiem był (bo coś pozmieniali;( Soraii do cery
      trądzikowej; bardzo delikatny, nie drażniący, i jednocześnie antybakteryjny.
      (oczywiście bez alkoholu)
      2. po za tym mogę polecic Tonik Ogórkowy Ziaji, bardzo fajnie odświeża, jest
      delikatny i taki jaki tonik powinien być.
      3. Woda termalna LRP w kazdych okolicznościach.
    • Gość: Lenka Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.chello.pl 01.03.04, 14:21
      Polecam antyrodnikowy tonik firmy Idea 25 z serii Citrobiotic.Tonik ma postać
      pianki.
      Super nawilża,oświeża,tonizuje,ma przyjemny zapach grejpfruta.Cudeńko.
      • Gość: Lenka Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.chello.pl 01.03.04, 14:22
        Zapomniałąm napisać że mam mieszanę cerę ze strefą T.
    • Gość: Buzia Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.03.04, 15:18
      nivea visage do cery suchej i wrażliwej ( z wyciągiem z rumianku i aloesu).
      • Gość: Dootka Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: 193.111.166.* 01.03.04, 15:49
        Nivea do cery wrazliwej i suchej- jest także moim ulubionym tonikiem, polecam :)
    • lola211 Re: Dax Cosmetics Minerały n/t 01.03.04, 15:59
    • Gość: Aguś Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 16:55
      Ja mam cerę mieszaną i używam Neutrogeny, uważam, że jest dobry i mogę polecić.
      • tradycja1 Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! 02.03.04, 06:26
        Gość portalu: Aguś napisał(a):

> Ja mam cerę mieszaną i używam Neutrogeny, uważam, że jest dobry i mogę
        polecić.
        Ja rowniez, jest doskonaly.
    • Gość: gocha221 Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.icpnet.pl 01.03.04, 18:13
      ja mam cere normalna w strone suchej(zimą) lub mieszanej(latem):-), dosc
      wrazliwą, sklonna do zaczerwien.
      uzywam
      1) AVON, niebieska buletka, bez alkoholu
      2) uzywalam Bio-Calmille(wycofali.
      3) nivea do cery suchej wrazliwej, jest rewelacyjny..
      moze wyprobuj Nivea do cery mieszanej.
      • Gość: Kasia Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: 195.94.201.* 01.03.04, 20:50
        Najnowsze odkrycie i rewelacja: tonik Platki Rozy Ziaja.
    • envi Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! 01.03.04, 21:05
      pond's do cery mieszanej,genialny.
      • Gość: mk Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 08:08
        Ja używam również bielendy orzechowego tonika al ecera jakaś klejąca jest po
        nim - czy to tylko moje odczucie???
    • Gość: justa Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 09:27
      miałam tonik Sopot relaksujący Ziaji, całkiem fajny, chyba trochę poprawia
      koloryt cery, teraz mam aloesowy z Avonu, daje uczucie większej świeżości -
      chyba przez zapach. po żadnym z nich skóra się nie klei.
      • kim5 Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! 02.03.04, 09:53
        Polecam L'oreala w żelu z serii odnawiającej:-) Zwłaszcza konsystencja jest
        bardzo przyjemna.
    • Gość: balbina_alexandra Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 00:01
      Toników zużywam dziką ilość, lubię strasznie i zawsze kupuję na zapas. Mam
      mieszaną, trochę przesuszającą się cerę, uzywam zawsze co najmniej dwóch
      róznych - matującego/antybakteryjnego oraz nawilzającego/odzywczego, mam toniki
      ze wszystkich przedziałów cenowych. Ciężko by mi było wybrac te ulubione,
      strasznie lubiłam toniki Guerlaina - oczyszczający z wyciągiem z irysa i
      nawilżający z malwą, także matujacy YSL, Eris Forte Inter matujacy zielony -
      wspaniały, Dax Czysta Cera... ech dlugo by wyliczać! A ostatnio też nabyłam w
      ulubionym sklpeie zielarskim wspaniały tonik - delikatny, świetnie nawilża,
      ściaga pory nie wysuszając skóry - BanDi z nowej linii z zieloną i białą
      herbatą - pachnie właśnie jak taka herbatka z cytrynką...
      • Gość: MArgaret Re: RANKING TONIKÓW !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 03.03.04, 01:22
        Avene, dla cery wrazliwej.Taki dwufazowy, oparty na wodzie termalny. Super. kosztowal 39zł-ale uzytkowalam go przez 3 miesiace!!!:).
        A pojemnosc normalna 250ml.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka