Dodaj do ulubionych

Eveline z formułą botox

01.03.04, 15:45
Dzis natknełam sie w Herbapolu na taki krem.Pytanie, czy krem za 20 zł. moze
zawierac skuteczna ilosc skladnika działającego jak botox?
Moze ktos ma juz doswiadczenia z tą seria? No i jak traktowac info o filtrach
UVA i UVB jakie ponoc zawiera?
www.eveline.com.pl/
Obserwuj wątek
    • dixi Re: Eveline z formułą botox 01.03.04, 18:41
      podciagam, tez czekam na opinie :)
    • dadeland Re: Eveline z formułą botox 01.03.04, 19:09

Dzis natknełam sie w Herbapolu na taki krem.Pytanie, czy krem za 20 zł. moze
      > zawierac skuteczna ilosc skladnika działającego jak botox?

Na pewno nie bedzie zawierac tego najskuteczniejszego obecnego np w kremie
      Extremale Dermiki, pozaostale cuda w zasadzie nie maja nic wspolnego z botoxem.

No i jak traktowac info o filtrach
      > UVA i UVB jakie ponoc zawiera?

Bez weryfikacji skladu i konkretnych filtrow nie mozna takich hasel traktowac
      powaznie. Kremy te na pewno nei zawieraja jednego z dwoch obecnie
      najskuteczniejszych filtrow UVA.

• Gość: justa Re: Eveline z formułą botox IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 09:36
        dadeland, a możesz podać nazwy tych 2 najskuteczniejszych filtrów UVA?
      • Gość: Szo Re: Eveline z formułą botox IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 02.03.04, 12:51
        Nie stosuje tych produktow wiec nie moge potwierdzic na pewno ale mam taka
        wiedze: otoz razem ze mna na roku studiuje pani, ktora pracuje w tej firmie
        kosmetycznej - Eveline i ja sama kiedys zagadnelam ja jak to jest z ich
        produktami. Powiedziala, ze w przypadku kolorowki wszystkie komponenty sa
        sprowadzane z Francji (a opakowania robione u nas), a w przypadku kosmetykow
        pielegnacyjnych rowniez stosuja zachodnie skladniki. Nie chce abyscie
        pomyslaly, ze reklamuje te marke ale mysle, ze mozna ja traktowac z zaufaniem -
        nie jest to firma krzak, ktora robi krem z wody i wazeliny a sprzedaje jako
        cudo. Przykladaja starania do jakosci i nowoczesnosci w skladnikach - naprawde
        maja botuline w kremie.
        • Gość: aga Re: Eveline z formułą botox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 13:36
          Ja nie miałam niczego z tej nowej serii ale zużyłam całe opakowanie kremu pod
          oczy z serii Q10+R i uważam ze krem ten jest bardzo dobry, tzn. dobrze nawilża
          skórę i wygładza.Obecnie stosuję,również krem pod oczy ale z serii Oligo coś
          tam, oczywiście Eveline, i również jestem zadowolona z jego działania.Myślę, ze
          to firma godna zaufania, choć jeszcze nie ma wysokiej pozycji na rynku.
          • dixi Re: Eveline z formułą botox 02.03.04, 15:52
            Gość portalu: aga napisał(a):
            > Myślę, ze to firma godna zaufania, choć jeszcze nie ma wysokiej pozycji na
            rynku.

co do Eveline i jeszcze kilku polskich firm (np. Joko, Vipera, Ziaja) - ja
            mysle ze to, iz nie maja one wysokiej pozycji na rynku, wynika glownie z faktu,
            ze maja niskie ceny, a powszechnie uwaza sie ze to co tanie dobre byc nie moze.
            Pare postow wyzej byla teoria, ze niemozliwe jest aby krem za 20 zl zawieral
            skladniki obecne w kremie kilka razy drozszym - ale prawda jest taka, ze w
            cenie tego drozszego zawarte sa glownie koszty reklamy, marze renomowanych
            perfumerii (na pewno nieporownywalne z marza sklepiku drogeryjnego czy marketu)
            itepe; kupujac krem polecany jako cudo najwspanialsze w bloku reklamowym przed
            wieczornym serialem albo na okladce ekskluzywnego magazynu, proponuje poszukac
            informacji o cenie czasu czy powierzchni reklamowej, dodac do tego kase jaka
            koncern placi klaudii shiffer czy innej twarzyczce przecudnej urody i...
            przejrzec na oczy;

--
            "świat się nam przygląda i nie życzy źle,
            a jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka