kika.1975 05.05.10, 17:31 depilacja zimnym woskiem wykonywana jest w salonach mary cohr czy ktoś o niej słyszał ???a jeśli nie to co robicie by mieć piękne ciało bez włosków a może nic nie robicie i jest tak jak stworzyła to natura... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: depilacja 05.05.10, 19:18 A piękne ciało nie może być z "włoskami"? Wyszukiwarka. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek76 Re: depilacja 06.05.10, 21:24 poddałam się fotodepilacji w no+vello , jestem po pierwszym bezbolesnym zabiegu -pachy i bikini, poczekam na efekt (2m-ce wczesniej poddałam sie depilacji bikini light sheer'em -podobno skuteczniejszy , ale w moim przypadku to była jednorazowa randka - mam chyba zbyt małą granicę bólu, dlatego chcąc kontynuować zabiegi poczytalam o czyms niebolesnym trafilam na info o sieci gabinetów novello - byłam zdecydowana na wyjazdy do poznania, na szczęście w bydgoszczy na gdańskiej od niedawna otwarty ceny unbisex kazda czesc ciała 99 zł - mozna kupic karnet na 3 zbiegi a czwarty dostaje się gratis) , niestety nie wiem ile ich potrzeba do zadowalejącego efektu:( Odpowiedz Link Zgłoś