princessofbabylon 08.05.10, 20:22 Zastanawiam się nad włączeniem tego do diety. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z tym cudem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orange_tail Re: Aqua Slim 08.05.10, 20:44 z ciekawości zajrzałam na stronę producenta. skład produktu wygląda tak: Syrop glukozowy, winian L-karnityny, ekstrakt Garcinia cambogia (źródło kwasu hydroksycytrynowego HCA), woda, fruktoza, sukraloza (subst. słodząca), chlorek chromu (źródło chromu). czyli bez rewelacji. typowy skład tradycyjnych tabletek na odchudzanie, albo herbatek. wsypujesz saszetkę do 1,5l wody i pijesz cały dzień. "kuracja" trwa 3 tygodnie. moim zdaniem nic ciekawego. taniej wyjdzie picie samego 1,5l wody, bez tego specyfiku. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Aqua Slim 08.05.10, 20:57 Ja bym do tej wody dodała jeszcze chrom w tabletkach (jedna dziennie), bo rzeczywiście potrafi hamować rozpędzony apetyt na słodycze. Ale poza tym -- szkoda wydawać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Aqua Slim 09.05.10, 12:17 saszetka nie jestdroga, ze 3 zł za sztukę. Efektów spektakuarnych nie ma. Dobre to dla tych, co na codzień wody nie piją. Wyrabia po prostu nawyk codziennego wypijania 1,5l wody. Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dg Re: Aqua Slim 09.05.10, 14:54 potwierdzam - bo z ciekawości sprawdziłam- bez efektów poza wypijaniem 1,5 l wody co i tak hamuje apetyt, lepsza i tańsza woda z cytryną :) Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: Aqua Slim 09.05.10, 17:10 Stosowałam w lecie zeszłego roku. szału nie ma. wypiłam wszystkie saszetki, bo nadawały wodzie dobry smak, taki słodkawy;) oszałamiających efektów odchudzających nie zauważono:) *************************** "Bo szczęście to przelotny gość, przebłysk słonecznej pogody i dużo wie kto pojął, że szczęście to garść pełna wody..." Odpowiedz Link Zgłoś