Dodaj do ulubionych

L'oreal taniej!

IP: *.rozan.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 13:31
Co jakis czas pojawiaja sie prosby o podanie miejsc, gdzie taniej mozna kupic
markowe kosmetyki. "Przerzucilam" Wasze forum, ale nic nie znalazlam o
tanszych kosmetykach L'oreala (interesuja mnie tansze podklady tej firmy).
Bede wdzieczna za kazda informacje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: L'oreal taniej! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 13:58
      allegro
      targowisko na wizażu
      • Gość: inka Re: L'oreal taniej! IP: *.rozan.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 14:27
        Wlasnie allegro chcialabym uniknac. Tam nie mam pewnosci, ze kupuje oryginalny
        kosmetyk, ani ze w ogole go otrzymam. Po prostu nie mam najlepszej opinii o
        allegro.
        • justy1 Re: L'oreal taniej! 06.03.04, 15:39
          zajrzyj na wizażowe targowisko. dziewczyny pilnują tam, żeby transakcje były
          pewne (tzn. staraja się). mozesz też znaleść wątki o sprawdzonych sprzedwacach
          z allego- byłi i tu, i na wizażu i na pl.rec.uroda.
          bo kupowanie na bazarze- mimo że tanio wychodzi, to nie należy do
          najpewniejszych metod.
    • Gość: krodii Re: L'oreal taniej! IP: 62.233.164.* 07.03.04, 10:10
      jeżeli chodzi o podkład L'oreal Ideal Balance to jesy w super-pharm w galerii
      mokotów w cenie 49.90, widziałam wczoraj na zakupach.
    • zuzaba Re: L'oreal taniej! 07.03.04, 13:07
      Polecam kupowanie sprzedawcę o nicku Ziorek na allegro. Kupowałam u Niego
      AirWear i jeszcze jakiś tusz i wszystko było ok.
      Iza
      • Gość: goa Re: L'oreal taniej! IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 08.03.04, 13:58
        a kiedy u niego kupowałaś???
        bo aktualnie Ziorek ma 30 negatywów i 30 neutrali więc nikomu bym go NIE
        POLECIŁA!!!
        • zuzaba Re: L'oreal taniej! 10.03.04, 23:21
          Ups, sorry w takim razie!
          Kupowałam jakieś dwa-trzy miesiące temu, potem już się nie interesowałam.
          I.
    • Gość: justa Re: L'oreal taniej! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 11:11
      a w jakim mieście? zwykle takie kosmetyki są sprzedawane taniej na różnych
      bazarkach, tam też Loreala można dostać.
    • Gość: inka Re: L'oreal taniej! IP: *.noname.net.icm.edu.pl 09.03.04, 12:47
      Chyba poza propozycjami zakupow na allegro (ktorych-jak pisalam- chcialabym
      uniknac) oraz jakis dziwnych bazarowych (???) nic wiecej sie nie pojawi. A moze
      jednak...?
      • Gość: justa Re: L'oreal taniej! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 13:00
        dlaczego dziwnych bazarowych? a gdzie Ty byś chciała kupować tańsze kosmetyki?
        normalnie w drogerii? skoro nie masz zaufania do źródła, to w ogóle nie
        powinnaś kupować tańszych kosmetyków. na allegro też nie masz pewności, skąd
        sprzedawca ma produkt. byś może z tego samego źródła, z którego ma pani na
        bazarku, która akurat nie zna się na Internecie, dlatego nie sprzedaje na
        allegro.
        • Gość: polly Re: L'oreal taniej! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.03.04, 23:52
          Czy ktoś kupił podkład na bazarze i jest z niego zadowolony ? Ja kupiłam l`
          oreala ideal balance oraz max factora long lasting performance i oba były
          niewypałami. Nie mam porównania z produktami tych firm kupowanymi w sklepie.
          Jak to jest z jakością podkładów z bazaru ?
          • lola211 Re: L'oreal taniej! 10.03.04, 23:56
            Według mnie to sa oryginaly, tylko ze istnieje duza szansa ich zepsucia poprzez
            trzymanie ich w ekstremalnych warunkach- na mrozie lub na
            słoncu.Uzywałam "bazarowej " maskary L'Oreala i sprawowała sie bardzo dobrze.
          • Gość: justa Re: L'oreal taniej! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 09:40
            zgadzam się z lolą, są to oryginalne podkłady, chodzi może o to, jak są
            przechowywane... zależy, od tego, w jakim punkcie je kupujesz, są np. takie,
            gdzie kosmetyku nie mają na miejscu, ale sprowadzą Ci go w ciągu kilku dni,
            wtedy nie ma okazji się zepsuć.
            • Gość: Mimi Re: L'oreal taniej! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 10:02
              no coz, kosmetyki kupowane na bazarkach i tym podobnych miejscach sa dla nie
              podejrzane, nie mozna miec tak na prawde pewnosci czy sa one oryginalne, moga
              ale nie musza, wszystko co jest sprzedawane nie legalnie moze miec mankamenty,
              przeterminowane, lub data "best before" zmieniona na inna,maga byc testowane,
              wachane, itp (czego na poczatku nie widac) nie wspomne juz o podrobach... no bo
              kto bedzie dochodzil praw gdy sie zoientuje ze kupil podrobe od sprzedawcy na
              bazarze?? to tak ja z dresami adidos z 2 paskami co maja robic za adidasa,
              kosmetyki tez tak maja, tylko czasem nawet nie zauwaza sie tego przy zakupie na
              bazarku. jeszcze inna sprawa, moze byc tak ze kosmetyki moga byc kradzione, kto
              sprzedaje np 100 sztuk jednego produktu?

i zreszta czy tak na prawde duzo sie zaoszczedzi kupujac na bazarze? ja wole
              miec pewnosc ze nie kupilam bubla ktory mi sie zwarzy na twarzy po pol godzinie.
              no i po co dawac zarabiac przemytnikom? ktos kto sprzedaje mase kosmetykow na
              bazarze, spod lady, na pewno nie placi od tego podatku i zyje z przemytu, jakby
              nie bylo kupcow to i przemytu by nie bylo, to samo sie odnosi do kradziezy.
              • czarna_mandarynka Re: L'oreal taniej! 11.03.04, 15:53
                Widzisz, a ja zawsze kupuje kosmetyki o polowe taniej. Najczęściej od
                sprawdzonych bazarowych dostawcow. Począwszy od kremów, przez cienie, tusze,
                pomadki, podkłady po perfumy. Juz nie pamiętam kiedy zrujnowałam sie na jakieś
                cudo kosmetyczne w sklepie. I jakoś nigdy nie zdarzyło mi się utopić kasy w
                bublu.
    • gonia225 Re: L'oreal taniej! 24.03.04, 21:43
      w Piotrze i Pawale na stoisku z kosmetykami(w Poznaniu). Tzn. nie wiem jak
      pudry, ale błyszczyk Glam Shine kosztuje 29,90 a w Sephorze 34, nie mówiąc o
      Rossmanie-36,99
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka