Dodaj do ulubionych

krem pod oczy dla 23 latki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 13:15
poszukuję czegoś,co będzie zapobiegać tej fatalnej opuchliźnie i zmniejszać
cienie,ale moje na sczęście nie są az tak straszne.Te koszmarne obrzęki
natomiast doprowadzaja mnie do szału.POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: krem pod oczy dla 23 latki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 14:08
      może przejrzyj sobie ofertę Flosleku.
    • gocha221 Re: krem pod oczy dla 23 latki 08.03.04, 21:01
      ja kiedys wyczytalam że na obrzeki raczej nie ma skutecznych kremów. Jest to
      sprawa albo dziedziczna ( czyli taka Twoja uroda i za wiele z tym nie zrobisz,
      przykladem tego jest mój chlopak, ma worki praktycznie od zawsze), albo masz
      problemy zdrowotne.
      Worki mogą byc spowodowane złym krążeniem lub zatrzymywaniem wody w organiżmie.
      Moze sprobuj zmienic diete, nie pic kawy, za to pic sporo zielonej herbaty i
      wody mineralnej.
      Ja w zasadzie workow nie mam, zdarzaja sie sporadycznie po zarwanej nocy, czasem
      klade zimna maske żelowa, ale to raczej poprawia samopoczucie niz wyglad.
      Jesli chodzi o kremy: teraz uzywam Sorayi Kuracja dotleniajaca, wczesniej mialam
      Nivea w takim malym sloiczku. Oba ok.( tez mam 23 lata)
      pozdrawiam
    • pout Re: krem pod oczy dla 23 latki 08.03.04, 22:53
      ja (19 lat) bardzo lubię all about eyes clinique,dobrze nawilża i usprawnia
      przepływ limfy-nie ma obrzęku i cienie są mniejsze-naprawdę daje widoczny efekt!
      ma fajna lekką konsystencję i nie podrażnia.
    • Gość: valentina Re: krem pod oczy dla 23 latki IP: 62.233.181.* 09.03.04, 12:43
      Wyciagam na wierzch.Prosze piszcie tez ceny kremow.
      • pout Re: krem pod oczy dla 23 latki 09.03.04, 16:24
        all about eyes kosztuje ok 140zł
        • justa_79 Re: krem pod oczy dla 23 latki 09.03.04, 16:27
          a gdzie pracujesz, że Cię na niego stać w wieku 19 lat? ;) z ciekawości pytam.
    • lola211 Re: krem pod oczy dla 23 latki 09.03.04, 17:05
      Na obrzeki powiek pomaga mi od niedawna nowy zel z peptydami Avonu.Ma lekka
      konsystencje, polecany od 20 r.z. , koszt 20 zł. w promocji- uzywam go po
      wyjeciu z lodówki.Cieni nie mam, wiec nic na ten temat nie napisze.
      • Gość: justa Re: krem pod oczy dla 23 latki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 17:17
        mnie też ten krem, a raczej żel, się podoba, dobrze napina skórę. tyle, że nie
        mogę go stosować na powieki, bo dostałam uczulenia (a innych używałam bez
        problemu na powieki, np. żelu aloesowego Avonu albo Dermiki Preventi), pod
        oczami spisuje się świetnie.
    • carrera2003 Re: krem pod oczy dla 23 latki 09.03.04, 18:02
      moim zdaniem bardzo dobra jest emulsja Heleny Rubinstein- z witaminą C, trochę
      kosztuje - koło 140 zł chyba, ale jest lekka i nadaje się do młodej cery (ja
      mam 23 lata). Nie można jej jednak stosować w lecie i przy opalaniu.
    • wessna Re: krem pod oczy dla 23 latki 09.03.04, 19:08
      ja stosuję nivea visage kosztuje 0k 24 zl dobrze się wchlania można używać i
      rano i wieczorem wg mnie bardzo dobry
    • Gość: justa Re: krem pod oczy dla 23 latki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 10:24
      może wybierzesz coś z polecanym na wizażu, dobrych do młodej cery:
      www.wizaz.pl/basia_kremy_pod_poczy_1.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka