Gość: moi IP: *.ds4-s.us.edu.pl 19.03.04, 08:27 Co myslicie o fitohormonach? Czytalam o tym ostatnio w "Wysokich Obcasach",ale chcialam poznac wasze opinie. Czy ktoras z was uzywa takich kosmetykow? A jesli tak,to jakie polecacie? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
setorika Re: fitohormony 19.03.04, 10:32 Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia, jedyne co posiadam to pianke do mycia twarzy (+woda) Interfragrance, która zawiera fitohormony. Jestem bardzo zadowolona, zwłaszcz, że skórę mam skłonna do podrażnień i czuję dyskomfort. gdy używam tylko mleczka do demakijażu. Pianka jest bardzo wydajna, kosztuje ok. 10 zł. Fotohormony przeznaczone sa podobno dla cery dojrzałej, ale na tej pince pisze, że do każdego rodzaju cery. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: fitohormony 19.03.04, 19:13 Moja mama (50 lat) uzywala maske liftingujaca z serii Serum Vegetale (zawiera wyciag z grzybow shiitake) Yves Rocher oraz Novadiol (wyciag z soi) Vichy. Sa to kremy przeciwzmarszczkowe. Efekty w postaci wygladzenia skory i "liftingu" sa widoczne i trudno je porownac z dzialaniem innych kosmetykow. Odpowiedz Link Zgłoś