Gość: iza IP: *.connector.net.pl 19.03.04, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blanka Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: 194.64.62.* 19.03.04, 14:33 mialam straszne bole glowy i musialam odstawic. A szkoda, bo super dziala na cere. Nie sugeruj sie jednak tym, bo na kazdego hormony dzialaja inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 17:27 No, na kazdego dziala inaczej. Ja po tzw. ,lekkich, pigulkach mialam mega migreny, a po Dianie 35 wrecz kwitne, zarowno pod wzgledem fizycznym, jak i psychicznym:) Biore ja od roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marusia Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.milejow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 17:39 Ja tez mialam super cere gdy bralam Diane - do teraz. Nigdy wiecej! Tak mnie wysypalo, ze nie daje rady. Kosmetyczka powiedziala, ze trzeba przeczekac, ja juz czekam 6 miesiecy, jest ich coraz mniej (pryszczy), ale slady po nich zostaly :-( Nie mialam wlasciwie ochoty na sex, gdy bralam Diane. Na poczatku o ile pamietam to mialam nudnosci i zawroty glowy (przez jakies 2 pierwsze miesiace brania), bralam 2 lata. Nie mozna jednak generalizowac, kazda z nas moze reagowac na ten srodek inaczej. Ani nie namawiam ani nie odradzam. Pa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ama5 Re: Skutki uboczne Diane 35 19.03.04, 17:30 ja tez nic po Diane nie mialam, ogolnie raczej wszyscy ja toleruja, choc jasne ze moga zdarzyc sie wyjatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.connector.net.pl 19.03.04, 17:52 Niesetety musze brac diane ze wzgledu na wahania hormonow, pani ginekolog powidziala ze w moim przypadku powinny mi one pomoc, ja jednak troche sie ich obawiam najbardziej tego ze mocno przytyje oraz ze wystapi pogorszenie cery cery, a jak przsane je brac to wszytsko wroci do normy Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Skutki uboczne Diane 35 19.03.04, 18:58 Biore diane z tych samych powodow od 4 miesiecy. Cera mi sie zdecydowanie poprawila. Nie utylam jak na razie. Waze dokladnie tyle samo co kiedys chociaz lubie slodycze. Mam wrazenie ze troche powiekszyl mi sie celulit ale to moglo byc tez spowodowane tym ze w zimie sie malo ruszalam. Czesto miewam silne bole glowy ale nie wiem czy to z powodu Diany (nie chce od razu zwalac wszystkiego co zle na te tabletki). Wydaje mi sie ze to sprawa indywidualna. Ja na przyklad od harmonetu mialam krwiste uplawy - cos w rodzaju 2 razy w miesiacu okres. Za to mojej kumpeli po dianie wypadaly wlosy. Krotko mowiac chyba bedziesz musiala sie sama przekonac jak dzialaja u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: 207.159.92.* 19.03.04, 20:01 Ja mam niestety jak najgorsze doswiadczenia z Diana: utylam sporo, biust mi sie powiekszyl o 2 rozmiary (dla mnie to jest duzy minus), moje zyly sa w oplakanym stanie (zylaki sa chyba tylko kwestia czasu, niestety:-((), mam totalnie rozchwiany poziom hormonow (niedomoga lutealna, za wysoka prolaktyna, a testosteron po odstawieniu i tak znowu jest wysoki :-(() Jedyne plusy: cera mi sie poprawila (ale co z tego, skoro po odstawieniu byla w duzo gorszym stanie niz zanim w ogole zaczelam lykac tabletki :-((), no i nie zaszlam w ciaze :-). Szczerze mowiac gdybym wczesniej wiedziala, jaki wplyw DIANA bedzie miala na moj organizm to NIGDY W ZYCIU nie zdecydowalabym sie na antykoncepcje hormonalna. Ale nie chce Cie straszyc, mysle, ze po prostu to byly kompletnie nieodpowiednie tabletki dla mnie, Ty mozesz je calkiem dobrze tolerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc P Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.05.04, 22:25 Witam Tak zgodz sie ze to sprawa indywidualna organizmu,ja bralam femoden swietnie sie czulm nie przytylam cera piekniejsza nawet po odstawieniu, a diane za duza ilosc hormonow za silne dla mnie. Skonczylo sie na przerwaniu brania po ok 9 dniach, silne bole podbrzusza jajnikow, okres dwa tygodnie wyladowalam w szpitalu, ale na kazdeego dziala inaczej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.k.mcnet.pl 11.05.04, 11:16 Ja mam raczej zle doswiadczenia po Dianie. Utylam 5 kg w udach i biodrach :((, cellulit sie powiekszyl. Cera faktycznie sie poprawila i wlosy przestaly wypadac-ale w sumie -nie warto bylo. Teraz mimo morderczych cwiczen i diet nie moge schudnac, strasze cellulitem, a wlosy i cera po odstawieniu i tak wrocily do zlego stanu. Ale moze mialam pecha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 11.05.04, 11:40 Witaj! Brałam Diane przez niecały rok. Nie powodowała u mnie żadnych skutków ubocznych. Cera znacznie mi się poprawiła- żadne pryszcze mi nie wykakiwały; włosy lśniące- same plusy. Po odstawieniu pigułek trądzik nie wrócił- chociaz od czasu do czasu wyskakują mi jeszcze jakieś małe krostki- ale to pikuś w porównaniu z tym, jak wyglądałam przed Diane. Nie miałam żadnych migren, ani nie utyłam. Jedyny minus: w trakcie brania Diane moja ochota na sex równała się zeru:-( Ale zauważyłam, że mój organizm reaguje tak równiez na inne pigułki: od 3 miesięcy biorę Logest- wszystko jest ok, tylko że znów wystąpił u mnie spadek libido. Niestety:-( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarkoka Re: jak dlugo...? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.05.04, 17:13 ile czasu mozna brac diane? Odpowiedz Link Zgłoś