Dodaj do ulubionych

Skutki uboczne Diane 35

IP: *.connector.net.pl 19.03.04, 12:58
Obserwuj wątek
    • Gość: Blanka Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: 194.64.62.* 19.03.04, 14:33
      mialam straszne bole glowy i musialam odstawic. A szkoda, bo super dziala na
      cere. Nie sugeruj sie jednak tym, bo na kazdego hormony dzialaja inaczej:)
      • Gość: Sandra Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 17:27
        No, na kazdego dziala inaczej. Ja po tzw. ,lekkich, pigulkach mialam mega
        migreny, a po Dianie 35 wrecz kwitne, zarowno pod wzgledem fizycznym, jak i
        psychicznym:) Biore ja od roku.
        • Gość: Marusia Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.milejow.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 17:39
          Ja tez mialam super cere gdy bralam Diane - do teraz. Nigdy wiecej! Tak mnie
          wysypalo, ze nie daje rady. Kosmetyczka powiedziala, ze trzeba przeczekac, ja
          juz czekam 6 miesiecy, jest ich coraz mniej (pryszczy), ale slady po nich
          zostaly :-(
          Nie mialam wlasciwie ochoty na sex, gdy bralam Diane. Na poczatku o ile
          pamietam to mialam nudnosci i zawroty glowy (przez jakies 2 pierwsze miesiace
          brania), bralam 2 lata.
          Nie mozna jednak generalizowac, kazda z nas moze reagowac na ten srodek
          inaczej. Ani nie namawiam ani nie odradzam. Pa :-)
    • ama5 Re: Skutki uboczne Diane 35 19.03.04, 17:30
      ja tez nic po Diane nie mialam, ogolnie raczej wszyscy ja toleruja, choc jasne
      ze moga zdarzyc sie wyjatki
    • Gość: iza Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.connector.net.pl 19.03.04, 17:52
      Niesetety musze brac diane ze wzgledu na wahania hormonow, pani ginekolog
      powidziala ze w moim przypadku powinny mi one pomoc, ja jednak troche sie ich
      obawiam najbardziej tego ze mocno przytyje oraz ze wystapi pogorszenie cery
      cery, a jak przsane je brac to wszytsko wroci do normy
      • colleen_1 Re: Skutki uboczne Diane 35 19.03.04, 18:58
        Biore diane z tych samych powodow od 4 miesiecy. Cera mi sie zdecydowanie
        poprawila. Nie utylam jak na razie. Waze dokladnie tyle samo co kiedys chociaz
        lubie slodycze. Mam wrazenie ze troche powiekszyl mi sie celulit ale to moglo
        byc tez spowodowane tym ze w zimie sie malo ruszalam. Czesto miewam silne bole
        glowy ale nie wiem czy to z powodu Diany (nie chce od razu zwalac wszystkiego
        co zle na te tabletki).

Wydaje mi sie ze to sprawa indywidualna. Ja na przyklad od harmonetu mialam
        krwiste uplawy - cos w rodzaju 2 razy w miesiacu okres.
        Za to mojej kumpeli po dianie wypadaly wlosy.
        Krotko mowiac chyba bedziesz musiala sie sama przekonac jak dzialaja u Ciebie.
        • Gość: ultra75 Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: 207.159.92.* 19.03.04, 20:01
          Ja mam niestety jak najgorsze doswiadczenia z Diana: utylam sporo, biust mi sie
          powiekszyl o 2 rozmiary (dla mnie to jest duzy minus), moje zyly sa w oplakanym
          stanie (zylaki sa chyba tylko kwestia czasu, niestety:-((), mam totalnie
          rozchwiany poziom hormonow (niedomoga lutealna, za wysoka prolaktyna, a
          testosteron po odstawieniu i tak znowu jest wysoki :-(()
          Jedyne plusy: cera mi sie poprawila (ale co z tego, skoro po odstawieniu byla w
          duzo gorszym stanie niz zanim w ogole zaczelam lykac tabletki :-((), no i nie
          zaszlam w ciaze :-).
          Szczerze mowiac gdybym wczesniej wiedziala, jaki wplyw DIANA bedzie miala na
          moj organizm to NIGDY W ZYCIU nie zdecydowalabym sie na antykoncepcje
          hormonalna.
          Ale nie chce Cie straszyc, mysle, ze po prostu to byly kompletnie
          nieodpowiednie tabletki dla mnie, Ty mozesz je calkiem dobrze tolerowac.
          • Gość: Gosc P Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.05.04, 22:25
            Witam
            Tak zgodz sie ze to sprawa indywidualna organizmu,ja bralam femoden swietnie
            sie czulm nie przytylam cera piekniejsza nawet po odstawieniu, a diane za duza
            ilosc hormonow za silne dla mnie. Skonczylo sie na przerwaniu brania po ok 9
            dniach, silne bole podbrzusza jajnikow, okres dwa tygodnie wyladowalam w
            szpitalu, ale na kazdeego dziala inaczej pozdrawiam
    • Gość: Ama Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.k.mcnet.pl 11.05.04, 11:16
      Ja mam raczej zle doswiadczenia po Dianie. Utylam 5 kg w udach i biodrach :((,
      cellulit sie powiekszyl. Cera faktycznie sie poprawila i wlosy przestaly
      wypadac-ale w sumie -nie warto bylo. Teraz mimo morderczych cwiczen i diet nie
      moge schudnac, strasze cellulitem, a wlosy i cera po odstawieniu i tak wrocily
      do zlego stanu. Ale moze mialam pecha....
    • Gość: Anna Re: Skutki uboczne Diane 35 IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 11.05.04, 11:40
      Witaj!
      Brałam Diane przez niecały rok. Nie powodowała u mnie żadnych skutków
      ubocznych. Cera znacznie mi się poprawiła- żadne pryszcze mi nie wykakiwały;
      włosy lśniące- same plusy. Po odstawieniu pigułek trądzik nie wrócił- chociaz
      od czasu do czasu wyskakują mi jeszcze jakieś małe krostki- ale to pikuś w
      porównaniu z tym, jak wyglądałam przed Diane. Nie miałam żadnych migren, ani
      nie utyłam. Jedyny minus: w trakcie brania Diane moja ochota na sex równała się
      zeru:-( Ale zauważyłam, że mój organizm reaguje tak równiez na inne pigułki: od
      3 miesięcy biorę Logest- wszystko jest ok, tylko że znów wystąpił u mnie spadek
      libido. Niestety:-(
      Pozdrawiam.
    • Gość: tarkoka Re: jak dlugo...? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.05.04, 17:13
      ile czasu mozna brac diane?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka