Dodaj do ulubionych

Zioła Klimuszki

27.03.04, 20:02
Ostatnio co przegladam gazety to napotykam się na reklamę ziół Klimuszki po
których waga spada nawet do 20 kg:))
Chciałam sie zapytac czy koś z Was wypróbował tej ziołowej kuracji na sobie?
Bo się waham czy zainwestować w ten preparat??
Obserwuj wątek
    • 1szylider Re: Zioła Klimuszki 28.03.04, 04:28
      kategap napisała:

> Ostatnio co przegladam gazety to napotykam się na reklamę ziół Klimuszki po
      > których waga spada nawet do 20 kg:))
      > Chciałam sie zapytac czy koś z Was wypróbował tej ziołowej kuracji na sobie?
      > Bo się waham czy zainwestować w ten preparat??

Witam!

Te ziółka stosowane z umiarem i według zaleceń raczej będą bezpieczne.

Zatem spróbuj i opowiedz nam.

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
      Pozdrawiam i zapraszam!
      • Gość: niunia Re: Zioła Klimuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 14:33
        czlowieku!
        wez stad spier.....! nie moge juz patrzec na twoja ksywe! a oriflame jest do
        d...!
    • Gość: ola-f Re: Zioła Klimuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 08:13
      Ta firma z Wir - Eldex jest dość solidna, ale dzwoń pod 0800..., bo postem
      zamawianie trwa dłużej ;-)
      Stosowali znajomi i to widać.
      Tylko ważne jest te 15 minut przed posiłkiem, kiedy trzeba wypić ziółka.
      Powodzenia.
      • kategap Re: Zioła Klimuszki 29.03.04, 11:36
        Z tych paru wypowiedzi na forum wywnioskowałam ze warto spróbowac z ziołam
        Klimuszki o wynikach poinformuje na forum....:))
    • Gość: justa Re: Zioła Klimuszki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 10:50
      ja próbowałam... zużyłam niewielką część tych ziół, resztę wywaliłam po jakimś
      czasie... ich smak był tak ohydny, że jedyne, co mi się po nich chciało, to coś
      przeciwnego do jedzenia...
      • kategap Re: Zioła Klimuszki 29.03.04, 11:39
        Wiesz jeśli chodzi o zioła to ja też niezbyt lubie je pić ale teraz te ziółka
        sa w tabletkach takze tylko połykasz i po bólu. Własciwie dlatego tylk sie nimi
        zainteresowałam.

Moze spróbuj jeszcze raz:))
        • Gość: justa Re: Zioła Klimuszki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 12:05
          wiesz, generalnie nie mam nic do ziół, wiem, że nie muszą być smaczne, tylko
          skuteczne i wiele z powodzeniem stosuję... ale ten smak powodował u mnie
          mdłości, więc uznałam, że figura nie jest warta aż takich wyrzeczeń. zresztą,
          może nie chodziło o sam smak, tylko o odczucia już po wypiciu tej herbatki,
          więc nie wiem, czy tabletki nie spowodują podobnych odczuć. ale może kiedyś
          spróbuję, choć teraz nie mam już takiej potrzeby :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka