Gość: Kika IP: *.osiedla.net / *.osiedla.net 29.03.04, 19:11 znacie jakieś dobre sprawdzone sposoby (albo kosmetyki) na pocące się stopy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocahontas24 Re: nadmierna potliwość 29.03.04, 22:29 Kosmetyki Schola.Slyszlam o takim sposobie aby po zakonczeniu kapieli oplukac stopy w zimnej wodzie.Powodzonka;) Odpowiedz Link Zgłoś
cordosa Re: nadmierna potliwość 29.03.04, 23:22 polecam preparat ETIAXIL z apteki. Pod pachy był niezwykle skuteczny (roll on). O ile sie dobrze orientuję, powinno być cos do stóp, apteki mogą chwilowo nie mieć tego na stanie ale z pewnością Ci zamowia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: nadmierna potliwość IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 11:37 używałam kilku różnych dezodorantów Scholla i mi nie pomagały, przerzuciłam się na Avon. podobno niezły jest Stoppot - do kupienia w aptece za kilka złotych, używasz na noc raz na jakiś czas i masz spokój nawet do 2 tygodni. jeszcze nie kupiłam, ale muszę wypróbować. a na ogólne nadmierne pocenie pomaga picie szałwi. Odpowiedz Link Zgłoś