Dodaj do ulubionych

majowy twoj styl

IP: *.acn.pl 08.04.04, 13:15
jest juz? ktos kupil? z gory dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: żenada Re: majowy twoj styl IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 19:00
      boze...co miesiac widze tu watek pod tytułem "czy juz macie nowy Twoj Styl"
      Czyzby dział PR tejże gazety miał tak niewyszukane sposoby na promocje??
      Zenujace....kto was uczył public relations??
    • Gość: Sandra Re: majowy twoj styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 19:11
      Watki o cellulicie tez sa co miesiac :-)
      A z gazetkami jest podobnie-radzimy sobie tutaj czy warto kupic dany numer, bo
      nie sa to tanie gazety.
      • Gość: DORIS Re: majowy twoj styl-TRAGEDIA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 10:15
        TRAGEDIA, TWOJ STYL JEST CORAZ GORSZY- PODOBNY DO PORADNIKA DOMOWEGO ALBO
        CALUDII. POWTORKI ARTYKUŁÓW- OKROPNY ,ODKAD ZMIENILI NACZELNA JEST DO BANI
        • Gość: gOSIA Re: majowy twoj styl-TRAGEDIA IP: *.chello.pl 09.04.04, 18:26
          Zgadzam się z Tobą--może i Pani Kaszuba[ex naczelna]była pokropna heterą ale
          pismo miało klasę a teraz tragedia do potęgi entej.Bogu dzięki że za miesiac
          kończy mi się prenumerata
    • annag21 Re: majowy twoj styl 09.04.04, 10:19
      ja wlasnie wczoraj dostalam (prenumerata)...
    • niebieskaa1 Re: majowy twoj styl 09.04.04, 10:57
      taa, okropnie sie zepsul.
      kupuje juz tylko z przyzwyczajenia i za
      kazdym razem mowie sobie, ze to juz ostatni raz
      • roxi_hart Re: majowy twoj styl 09.04.04, 11:07
        Dwa ostatnie numery byly fajne, mam nadzieje ze majowy tez taki bedzie.
    • Gość: Agata Re: majowy twoj styl IP: 212.33.74.* 09.04.04, 11:37
      A ja uwazam za super pomysl przekazywanie sobie informacji o tym czy warto
      kupic dana gazetke i osobiscie czytam takie watki z radoscia :) A jak sie komus
      to nie podoba, nie musi wcale tego czytac.
      Tak wiec prosze o szresze informacje : co jest ciekwego w nowym Twoim Stylu?
      jakie fajne artykuly, jakie probeczki, itp ?
      • Gość: hania Re: majowy twoj styl IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 20:27
        Dobra, wiem, że dno. Ale konkretnie: co jest takie denne?
        • Gość: Weronika Re: majowy twoj styl IP: *.acn.pl 09.04.04, 21:17
          Dno to dopiero zrobiła pani Domagalik z fajnej dawniej gazety " Pani". A majowy
          numer TS jest bardzo fajny.
          • Gość: Zuzia Re: majowy twoj styl IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 21:33
            Co do TS to zgadzam się,że stracił fason... nie wspominając o Pani. W zasadzie -
            podobnie jak niektóre przedmówczynie - TS kupuję z przyzwyczajenia, z
            nadzieją... jak długo jeszcze - nie wiem...:)
            • Gość: hania Re: majowy twoj styl IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 21:39
              A mnie zawsze najbardziej jeży dziwaczny język anny Grigo.
              • Gość: Weronika Re: majowy twoj styl IP: *.acn.pl 09.04.04, 21:54
                Grigo jest grafomanką do kwadratu, jej egzaltowane teksty z nadmierną ilością
                przymiotników rozwalają , ale ostatnio na szczęście dla czytelników TS nieco
                mniej produkuje tych gniotów.
                • lena_magda Re: majowy twoj styl 09.04.04, 22:07
                  Podobnie kiepska jest Marie Claire - po zmianie naczelnej. kiedys ja lubilam,
                  dzis kupilam i nie wierzylam wlasnycm oczom - co za szajs...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka