Gość: hh IP: *.acn.pl 08.04.04, 13:15 jest juz? ktos kupil? z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żenada Re: majowy twoj styl IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 19:00 boze...co miesiac widze tu watek pod tytułem "czy juz macie nowy Twoj Styl" Czyzby dział PR tejże gazety miał tak niewyszukane sposoby na promocje?? Zenujace....kto was uczył public relations?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: majowy twoj styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 19:11 Watki o cellulicie tez sa co miesiac :-) A z gazetkami jest podobnie-radzimy sobie tutaj czy warto kupic dany numer, bo nie sa to tanie gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORIS Re: majowy twoj styl-TRAGEDIA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 10:15 TRAGEDIA, TWOJ STYL JEST CORAZ GORSZY- PODOBNY DO PORADNIKA DOMOWEGO ALBO CALUDII. POWTORKI ARTYKUŁÓW- OKROPNY ,ODKAD ZMIENILI NACZELNA JEST DO BANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gOSIA Re: majowy twoj styl-TRAGEDIA IP: *.chello.pl 09.04.04, 18:26 Zgadzam się z Tobą--może i Pani Kaszuba[ex naczelna]była pokropna heterą ale pismo miało klasę a teraz tragedia do potęgi entej.Bogu dzięki że za miesiac kończy mi się prenumerata Odpowiedz Link Zgłoś
annag21 Re: majowy twoj styl 09.04.04, 10:19 ja wlasnie wczoraj dostalam (prenumerata)... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa1 Re: majowy twoj styl 09.04.04, 10:57 taa, okropnie sie zepsul. kupuje juz tylko z przyzwyczajenia i za kazdym razem mowie sobie, ze to juz ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: majowy twoj styl 09.04.04, 11:07 Dwa ostatnie numery byly fajne, mam nadzieje ze majowy tez taki bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: majowy twoj styl IP: 212.33.74.* 09.04.04, 11:37 A ja uwazam za super pomysl przekazywanie sobie informacji o tym czy warto kupic dana gazetke i osobiscie czytam takie watki z radoscia :) A jak sie komus to nie podoba, nie musi wcale tego czytac. Tak wiec prosze o szresze informacje : co jest ciekwego w nowym Twoim Stylu? jakie fajne artykuly, jakie probeczki, itp ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: majowy twoj styl IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 20:27 Dobra, wiem, że dno. Ale konkretnie: co jest takie denne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: majowy twoj styl IP: *.acn.pl 09.04.04, 21:17 Dno to dopiero zrobiła pani Domagalik z fajnej dawniej gazety " Pani". A majowy numer TS jest bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: majowy twoj styl IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 21:33 Co do TS to zgadzam się,że stracił fason... nie wspominając o Pani. W zasadzie - podobnie jak niektóre przedmówczynie - TS kupuję z przyzwyczajenia, z nadzieją... jak długo jeszcze - nie wiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: majowy twoj styl IP: *.ld.euro-net.pl 09.04.04, 21:39 A mnie zawsze najbardziej jeży dziwaczny język anny Grigo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: majowy twoj styl IP: *.acn.pl 09.04.04, 21:54 Grigo jest grafomanką do kwadratu, jej egzaltowane teksty z nadmierną ilością przymiotników rozwalają , ale ostatnio na szczęście dla czytelników TS nieco mniej produkuje tych gniotów. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_magda Re: majowy twoj styl 09.04.04, 22:07 Podobnie kiepska jest Marie Claire - po zmianie naczelnej. kiedys ja lubilam, dzis kupilam i nie wierzylam wlasnycm oczom - co za szajs... Odpowiedz Link Zgłoś