bubster 08.04.04, 19:22 któraś używała? jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: podkłady Shisheido IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 19:41 wejdz sobie na strone www.shiseido.com wszystko ladnie opisane. Ja bym sie zbytnio nie sugerowala opiniami, fakt dobrze wiedziec, ale kazdy ma inna cere. Poczytaj i wyprobuj w sklepie, ewentualnie zapytaj czy maja probki takie w saszetkach do testowania w domu. Czasem odpowiada konsystencja a czasem kolor nie ten, najlepiej poczytac i samemu wytestowac ja tak ostatnio zrobilam i trafilam w dziesiatke. wazne wiedziec czego oczekujesz od podkladu. na stronie www.wizaz.pl sa oceny pokladow shiseido. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefkara Re: podkłady Shisheido IP: 195.94.200.* 09.04.04, 11:44 Witaj! Używam podkładów Shiseido od prawie dwóch lat (te we fluidzie - gdyż mam cerę mieszaną) i jestem bardzo zadowolona. Fluid jest bardzo lekki, skóra jest bardzo gładka, kolor idealnie wpasowuje się w odcien skóry, cały dzień utrzymuje się na buźce, żadnego uczucia "maski". Poza tym jest bardzo wydajny. Taki mały słoiczek, przy stosowaniu w okresie jesienno - zimowym - starcza mi na dwa, trzy takie sezony. Naprawdę bardzo polecam jak i inne kosmetyki tej firmy. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: podkłady Shisheido 11.04.04, 14:31 będę musiała wypróbować widziałam ostatnio na kolezance, wyglądała tak dobrze, że skłoniło mnie to do założenia tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: podkłady Shisheido IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 14:42 tak mi sie przypomnialo, shiseido ma w ofercie 2 podklady o podobnej nazwie, cream foundation i fluid foundation. zebys sie nie pomylila robiac zakup. nie ma nic grszego jak pomylka w nazwie :( Odpowiedz Link Zgłoś