Dodaj do ulubionych

Najlepsze błyszczyki

IP: *.net.pulawy.pl 12.04.04, 14:40
Jakie są według Was najlepsze błyszczyki? :) Z góry dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.chello.pl 12.04.04, 14:46
      Ja lubie Isadory- Express Star Gloss(kolor54 Reflecting Bloom).
      Fajny jest tez Maybelline-Water Shine Diamonds Liquid(kolor 04 Rose Diamond)
    • Gość: Oska Re: Najlepsze błyszczyki IP: 194.146.128.* 12.04.04, 17:35
      Czy mogłybyście polecić mi dobry, ale niezbyt drogi bezbarwny błyszczyk, taki,
      który by tylko podkreślał usta, ale nie nadawał im koloru i był bez
      błyszczących drobinek?
      • soffica Re: Najlepsze błyszczyki 12.04.04, 18:38
        Vipera, takie zwykłe przeźroczyste błyszczyki w buteleczce, kosztują chyba z 8
        zł, super
      • Gość: just_me Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 20:00
        Nivea (kosztuje ok.11 zł)- bez żadnych drobinek. W tubce ze ściętą końcówką.
    • balbinia Re: Najlepsze błyszczyki 12.04.04, 17:38
      Stawiam na truskawkowy Body shopu - cudny zapach i sie nie klei, nadaje
      delikatny polysk
      Najlepsze opinie zdobywa tez Juicy Tubes Lancome :)
      • Gość: ja Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 18:23
        ja mam bezbarwny z palomy. super pachnie i kosztuje 8 zeta - bardzo wydajny
        poza tym
        • Gość: just_me Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 19:18
          Paloma- mnie też się bardzo sprawdził, ale już nigdy nie udało mi się go dostać
      • Gość: Mimi Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 19:51
        a to w polsce jest body shop? mam na mysli ten angielski?? bo innego nie znam.o
        ile wiem jeszcze nie otworzyli swojej filii w polsce....
        • Gość: monika Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.acn.waw.pl 17.04.04, 10:33
          a czy kobieta gdzies napisala ze kupila ten blyszczyk w Polsce?
    • kathy20 Re: Najlepsze błyszczyki 12.04.04, 19:05
      jestem za isa dorą(nr 54)
      • hopik Re: Najlepsze błyszczyki 13.04.04, 13:22
        bardzo lubie
        1. bourjois effet 3d, ale numeru niestety nie pamietam, wiem natomist ze maja
        jeden zupełnie przezroczysty bez zadnych drobinek
        2. juicy tubes - ale niestety drogi
        3. l'oreal glam shine - ale ten to jest wybitnie migotliwy nafaszerowany
        drobinkami
        4. oraz mam straszna ochote na błyszczyk clinique, to dosc nowy produkt
    • pout Re: Najlepsze błyszczyki 13.04.04, 14:10
      najlepsze sa blyszczyki firmy pout,maja sliczne kolory i zabawne nazwy.nie
      mozna ich kupic w polsce,ale na www.pout.co.uk jest lista sklepow online.bardzo
      lubie tez blyszczyki clinique i juicy tubes lancome.ostatnio kupilam estee
      lauder pure color i tez mi sie podoba.
      pout
    • wilsonr Re: Najlepsze błyszczyki 13.04.04, 14:49
      Inglot - Fruit Fantasy nr 32 (bezbarwny).
    • loggi Re: Najlepsze błyszczyki 16.04.04, 22:26
      Najlepsze błyszczyki to Juicy tubes Lancome,ale Isadorka- Express Star Gloss
      też jest super - ale tych juz wychwalać nie trzeba:). Dzisiaj kupiłam Nivea
      Caregloss & Shine i muszę przyznać,że jest naprawdę extra! Świetnie nawilża
      usteczka, pięknie błyszczy i wcale się nie klei, delikatny zapaszek. Ogólnie
      nie lubię produktów tej firmy ale tym jestem naprawdę zachwycona. I dodam że
      cena też miła ~13 zł.
      • lady Re: Najlepsze błyszczyki 17.04.04, 06:55
        loggi napisała:

> Najlepsze błyszczyki to Juicy tubes Lancome,ale Isadorka- Express Star Gloss
        > też jest super - ale tych juz wychwalać nie trzeba:).

Nic dodac nic ujac. :-)
    • Gość: Kasia Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.dyn.optonline.net 17.04.04, 02:13
      DIOR! nie nalezy do najtanszych ale ladnie wyglada i dlugo trzyma sie na
      ustach :)
      pozdrawiam
      • Gość: Monika Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.qtn.pl / *.gdm.pl 17.04.04, 15:02
        a ile kosztuja blyszcyki IsaDora? Bo juicy tubs chyba okolo 80 zl, IsaDora tez
        takie drogie? Podawajcie ceny przy produkatch prosze,papap pozdrawiam.
        • rawita Re: Najlepsze błyszczyki 17.04.04, 16:32
          manhattan twist&taste, pisze na nim, że to pomnadka, ale jest błyszczykiem, nie
          klei się i ma super smak i zapach - cytuję :"leśne jagody, jogurt truskawkowy,
          amaretto i porzeczka ", cena ok.25 zł
        • kathy20 Re: Najlepsze błyszczyki 17.04.04, 16:45
          IsaDora ok.50 zl.
        • loggi Re: Najlepsze błyszczyki 20.04.04, 15:08
          Isadora kosztuje chyba 54 zł z Juicy tubes 15 ml w Sephorce 80zł ale polecam
          kupić Juicy bar za 100 zł - są tam 4 szt po 6 ml w różnych kolorach. Dużo
          stówka naraz ale są 4 w różnych kolorach i zapachach więc chyba lepiej:)
    • Gość: odświeżam... Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.net.pulawy.pl 20.04.04, 15:03
    • Gość: nana Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.mz.gov.pl / *.mz.gov.pl 20.04.04, 15:24
      Loreal Glam Shine (mam kolor Sand Crystal)-fantastycznie polyskujace
      drobinki,choc jak to zwykle przy blyszczykach bywa szczytem trwalosci to on nie
      jest.Natomiast zaluje kupna blyszczyka Maybelline(w tubce, nazywa sie chyba
      Fruitty Jelly czy jakos tak)-niedrogi,ale klei sie niemilosiernie.
      • Gość: alicia Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:24
        a co powiecie na temat lipfinity MF?
        ja kiedyś dostałam, ale zupełnie nie mój kolor- jakaś taka brązowa,a
        najbardziej lubie delikatne odcienie dlatego od razu starłam (ciężko schodzi
        więc pewnie trwała)
        • ruda_80 Re: Najlepsze błyszczyki 20.04.04, 16:30
          Lipfinity to nie błyszczyk, lecz trwała (a nawet bardzo trwała) szminka.
    • Gość: ACHUS Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.artkom.lublin.pl / 62.233.189.* 22.04.04, 18:41
      cze dla mnie najlepszy jest Margaret Astor, piekny kolor i zapach latwosc
      nakladania.( a kolor dobierz sama)
    • Gość: Alka Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 19:47
      Jak dla idealnie sprawdził sie błyszczyk z Bourjois Effet 3D.Polecam!
    • Gość: aga Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.net.pulawy.pl 23.04.04, 13:20
      to jeszcze raz ja...a może znacie przykłady takich błyszczyków, które
      nadawałyby piękny połysk? :D (mam chyba obsesje na tym punkcie ;))
      • Gość: Natalia Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 01:37
        Śliczny połysk daje błyszczyk "Effet 3D" firmy Bourjois.Usta wyglądaja po nim
        seksownie i mocno błyszczą.
      • Gość: agni jak już przy obsesjach jesteśmy... IP: *.tele2.pl 01.09.04, 12:39
        ...to ja ze swoją wyskoczę:-)))
        Powiedzcie mi, które z wymienionych są słodkie w smaku? (o manhattanie
        doczytałam). Dzięki!
        • Gość: Free słodki - IP: *.tele2.pl 01.09.04, 20:54
          kupilam Lovely w tubce z 'dziubkiem', i jest slodziutki. ciągle sie oblizuje:).
          klei sie, jesli ci to przeszkadza, bo mnie nie.
          • Gość: agni Re: słodki - IP: *.tele2.pl 02.09.04, 10:50
            co do klejenia, to pewnie będę się wściekać, bo mi włosy na twarz lecą... ale z
            drugiej strony, jak jest bardzo dobry, to i tak będzie sukcesywnie zjadany...
            swoją drogą, też mnie napadło, nie lepiej to i taniej landrynki sobie kupić?:-)
    • cafe_justysia Re: Najlepsze błyszczyki 01.09.04, 12:50
      Ja tam błyszczyków nie uznaję ale najlepszy sztyft pielęgnacyjny do ust to BEBE
      różany-najkochanszy zapach i super pielęgnacja!
    • Gość: milena Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:04
      Najlepszy błyszczyk jaki znam to DIORKISS Diora!!!! Można mieć tylko podkład na
      twarzy i ten błyszczyk i już nikt nie może oderwać od Ciebie oczu!!! Cudownie
      podkreśla usta, pięknie i subtelnie się błyszczy - zapach neutralny, nie jest
      glutem, długo, długo utrzymuje się na wargach, sprawia że usta wyglądają w nim
      na jędrne i b.pełne. I jeszcze dodatkowy plus - pilęgnuje je. Od kiedy poznałam
      ten błyszczyk jak chcę mieć super makijaż muszę go użyć!!!! A jak sexy usta w
      tym cudzie wyglądają... Wierzcie lub nie ale ja NIE ZNAM nic lepszego. Mam dwa -
      biały z brokatem i fioletowy czy raczej wrzosowy. Kosztuje 100.
      • Gość: Mango Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:56
        Przetestowałam ich dziesiątki. Najbardziej odpowiadają mi dwa: Gosh nrr 005 i IsaDora Express Star Gloss nr 60. Prześliczne i wuglądają badzo naturalnie. Mam w lodówce jeszcze 3. Lubię też Bourjois 3D, ale nie mogę trafić z kolorem. :-)
        • Gość: Mango Do Mileny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:58
          Diorkiss jest półpłynny z pędzelkiem albo aplikatorkiem?
    • Gość: anka Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.chello.pl 01.09.04, 17:35
      loreal gla shine-nr 14 gem cristal...pikny hej
    • madzia773 Re: Najlepsze błyszczyki 02.09.04, 10:10
      inglot fruits in ice
    • Gość: Dejsanda Re: Najlepsze błyszczyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:21
      Ja używam błyszczyku Manhattan (neutral 430)-jest bezbarwny, bez drobinek i
      całkiem długo się trzyma. Kosztuje 19 zl. W zimie dodatkowo jako baza-sztyft
      Avene i nic więcej do szcęścia mi nie potrzeba ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka