Dodaj do ulubionych

Bobbi Brown?

06.12.10, 11:05
Hej dziewczyny, mam pytanie czy ktoras z Was uzywala kosmetykow Bobbiego Browna? Bo czytalam troche na ich temat i podobno sa rewelacyjne. Niestety nie znam nikogo kto ich uzywal a wole dostac informacje od kogos kto faktycznie ich uzywal:) Poszukalam ich tez w Polskich sklepach ale sa niedostepne jedynie na allegro znalazlam troche produktow tej niby renomowanej firmy. Prosilabym bardzo o informacje
Obserwuj wątek
    • ziaja87 [...] 06.12.10, 11:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kasha77 Re: Bobbi Brown? 06.12.10, 12:27
      nie Bobbiego Browna tylko Bobbi Brown to jest kobieta:)kosmetyki ma dobre,ale ceny są wyśrubowane w kosmos...
      • ziaja87 Re: Bobbi Brown? 06.12.10, 12:31
        Wiem, ze to kobieta;) Ale jakos tak mi sie lepiej odmienilo;) Zauwazylam ze ceny sa rozne ale na allegro wydaja mi sie "przestepne", jest nawet pare aukcji. Najbardziej chodzi mi o jego dzialanie, czy faktycznie warto wydac 100 zl na podklad?
        • kasha77 Re: Bobbi Brown? 06.12.10, 12:38
          ja znam ceny sklepowe...warto wydac jeśli koniecznie chce Bobbi Brown.
    • aqua-27 Re: Bobbi Brown? 06.12.10, 12:40
      Widziałam stoiska z kosmetykami BB w Douglasie.
      Można poprosić o próbki i przetestować kosmetyki.
      Ja próbowałam podkładu, ale jakoś mnie nie powalił na tyle, żeby wydać 170 zł.
    • lady.godiva Re: Bobbi Brown? 06.12.10, 12:50
      To kobieta jest :)
      Miałam fluid- nawilżający. Super odcień, akurat dla mojej bladej cery, lekki, średnio kryjący- w ogóle nie było widać, że mam podkład, bardzo naturalnie. Ale cena za wysoka (ok 150zł0 i zrezygnowałam.
      Ale mają bardzo fajny korektor pod oczy- cudo warte każdej ceny.
    • sabriel Re: Bobbi Brown? 06.12.10, 18:00
      Kosmetyki te są dostepne w Douglasie( aczkolwiek nie wszystkich), allegro odradzam bo masa podróbek.
      Mam trochę ich kosmetyków.Polecam świetny eyeliner w żelu(100zł).
      Podkłady mają fajne, odcienie z dodatkiem żółtego pigmentu, idealnie można dobrać odcień. Mam podkład w sztyfcie(170zł)- bardzo trwały,kryjący.
      Mam też puder do twarzy(ok 170zł) -bardzo lekki , lekko matuje,łagodzi rysy twarzy.
      Aha, mam też dwa cienie do powiek- jeden w kremie-sam jest taki sobie, ale wyśmienicie spisuje się jako baza pod inny cień,drugi- zwykły prasowany-trochę się osypuje.
      BB ma ponoć super pędzle, niestety nie mam żadnego aby to potwierdzić.
    • hokusai Re: Bobbi Brown? 06.12.10, 19:48
      Kosmetyki sa super! Jestem uzytkowniczka podkladu - leciutki, nie widac go na twarzy a robi cuda, po prostu wyglada sie lepiej. Mam tez cienie i roz - tez b dobre, ale mysle, ze tu mozna znalezc ten inne rownie dobre, a tansze. Mam tez pedzel do podkladu -pomimo tego, ze to moj pierwszy tego rodzaju przyrzad, jestem b zadowolona. Super rozprowadza podklad, leciutka, cieniutka warstwa. Idealny!
      • kamahi Re: Bobbi Brown? 08.12.10, 12:01
        Ja moge polecić korektor pod oczy - z wielu przetestowanych przeze mnie ten jedyny naprawdę nawilża moją 37-letnią cerę, nie zbiera sie w załamaniach i nie zmienia koloru.
        Pudełeczko niby małe, ale mnie starczyło na ok. 8 miesięcy codziennego uzytkowania, bo do pokrycia obydwu dolnych powiek wystarcza dosłownie odrobineczka.
        Cena to ok. 100PLN za pudełko. Acha - ja kupowałam na stoisku BB w Douglasie i tak jak któraś poprzedniczka - odradzałabym Allegro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka