Dodaj do ulubionych

Demakijaż krok po kroku

04.01.11, 10:37
należy codziennie robić demakijaż, nawet jak się jest mocno zmęczoną
Obserwuj wątek
    • ania23-2 Re: Demakijaż krok po kroku 28.04.11, 13:45
      Łatwy demakijaż można wykonać przy użyciu wody micelarnej. Myje skutecznie twarz i oczy, nie wymaga użycia innych preparatów. Ja lubię delikatną wodę z serii Plante System do cery naczynkowej Rosakalm.
    • bestmarcelina Re: Demakijaż krok po kroku 09.08.11, 12:41
      zgadzam sie codzienny demakijaz to obowiazek. ja mam bardzo szybki sposob na to. Nie uzywam zadnych mleczek,tonikow. korzystam tylko z wody i rękawicy do demakijażu z donegala, jest swietna, wszystko ladnie sie nia zmywa i nie porażnia.
      • chorwatka13 Re: Demakijaż krok po kroku 10.08.11, 12:46
        Również jestem zdania, że demakijaż to obowiązek i konieczność. Z racji, że mam wrażliwą cerę wokół oczu, mogę stosować tylko mleczka hypoalergiczne. Od dłuższego już czasu stosuję mleczko Flosleku i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie uczula mojej twarzy i nie pieką mnie od niego oczy. Szczerze polecam wszystkim wrażliwcom :)
        • kamilabarska Re: Demakijaż krok po kroku 06.03.12, 18:47
          Ja nawet nie wyobrażam sobie żebym miała pójść spać bez nie wykonania demakijażu. Teraz zresztą kupiłam sobie świetne mleczko Skincode, więc moja skóra zyskuje jeszcze więcej. Ja po demakijażu muszę czuć dobrze nawilżoną cere, a po tym mleczku tak właśnie jest.
        • micrococcus Re: Demakijaż krok po kroku 06.03.12, 19:59
          a jakie to mleczko Flos Leku? Poszukuje czegos skutecznego do demakijazu oczu, ktore sa b. wrazliwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka