Gość: Pati IP: 195.94.218.* 19.04.04, 10:03 Witajcie, dziewczyny chcę sobie przebić pępek, poradzcie gdzie pewnie można tego dokonać?? Dzięki Pati Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalena Re: kolczyk w pępku IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 19.04.04, 10:14 Zastanow sie czy na pewno chcesz to zrobic. Ja bardzo chcialam sobie przebic, ale jak juz mialam isc to mi sie odechcialo. Nie wiadomo jak bedzie sie goilo itd. Poszukaj tu na forum watkow na ten temat i dziewczyny podaja stronki. Jest kilka. Jesli chodzi o to gdzie mozna przebic, to u dobrej kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 13:26 podobnie jak ty bardzo chciałam mieć kolczyk w pępku. W ubiegłym roku, poprostu poszłam do salonu tatuażu i zrobiłam. jestem zadowolona! bez bólu z zachowaniem higieny, mówie ci rewelacja. Zrób sobie i niezastanawiaj się ani chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: kolczyk w pępku IP: 195.94.218.* 19.04.04, 16:59 dzięki gabi ale robiłaś to w warszawie ? Jesli tak to w którym salonie?? Dzięki pati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: kolczyk w pępku IP: *.chello.pl 19.04.04, 17:21 Ja zrobilam w salonie tatuazu na Dereniowej na Ursynowie, dosc znanym. Tam tez robilam tatuaz - z obu rzeczy jestem bardzo zadowolona. Sterylnie, czysto, nic mi sie nie papralo, przekluwali mi gruba igla, nie pistoletem (tak nie mozna, a czesto tak robia kosmetyczki). Polecam, jesli nie ten salon, to inny tatuazu, raczej nie u kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: kolczyk w pępku IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 19.04.04, 20:16 Chcialam tylko powiedziec, ze ja juz bylam zdecydowana a teraz to juz sama nie wiem czy chce. Bylam nawet u kosmetyczki dowiedziec sie wszystkiego (nie robi pistoletem). Nadal sie zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_25 Re: kolczyk w pępku 20.04.04, 14:05 Ja też robiłam na Dereniowej. Kolczyk założony został szybko i sprawnie, pani miała jednorazowe rękawiczki (przy mnie wyjęła je z opakownia). Ranka trochę się jątrzyła, bo podrażniały ją spodnie, ale w aptece polecono mi maść zawierającą antybiotyk (w szaszetkach, bez recepty) i zagoiło się w moment. A kolczyk śliczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: kolczyk w pępku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 16:57 Hej dziewczyny ! kolczyk w pępku nosze od 3lat. co jakiń czas znieniam na inny wzór. przekuwałan na Dereniowej i tylko tam polecam ,mieszkałam na przeciwko a szalon był tam od zawsze więc nie jest to przypadkowe miejsce. obsługa bardzo fachowa zanim pan mi przekuł mieżył troche czy jest równo ,prosto i dziurki symetryczne .na koniec pokazał wynik miary czy ni odpowiada. maść jest przydatna natomiast musisz pamiętać o przemywaniu wodą utl. 3 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 17:29 Stanowczo ci odradzam, wychodzi juz z mody. I nie wiesz jak sie bedzie goic. Mnie i kolezankom sie zle goilo,teraz zostala mi nieladna blizna,bardzo teraz zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: kolczyk w pępku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 18:18 KAja a może nie wystarczająco dbałać o higienę przekucia lub robiłas w nie właściwym miejscu,a co do mody ona jest zawsze tak jak na tatułaż i kolczyki w uszach. Kalczyk w pępku przyciąga uwagę facetów .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś