Dodaj do ulubionych

DERMESA w Poznaniu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:48
Dziewczyny ja potrzebuję dermesę dla mojego męża! ale gdzie ją kupić w
Poznaniu. Pytałam w kilku aptekach, ale nie znano tego płyny. Czy to jest
legalne i zdrowe? pa, pa
Obserwuj wątek
    • agaagnes Re: DERMESA w Poznaniu? 20.04.04, 12:28
      Tez chcialabym wiedziec!!! ;-))))
      • kati344 Re: DERMESA w Poznaniu? 20.04.04, 17:11
        Co to znaczy legalne czy zdrowe ? :) Z tego co wiem to jest to nowy produkt od
        niedawna sprzedawany dlatego nie mają pewnie jeszcze w Twojej aptece. Spróbuj
        na ul. Dąbrowskiego 79 lub Piatkowska 94 - tam na pewno mogą ściągnąć (tak
        przynajmniej podaje producent). Poza tym jeżeli chodzi o działanie to jest to
        rewleacyjny kosmetyk - jakąś szorstką skórę lub pęknięcia szybciutko regeneruje
        i wygładzaw. Ja będziesz miała nadal problem z dostaniem to wyślij maila do
        producenta- na pewno Ci odpiszą i powiedzą co i jak. Buźka
        • Gość: Martunia20 Re: DERMESA w Poznaniu? IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 20.04.04, 22:18
          A nie wiecie gdzie go można dostać w Szczecinie?
          • Gość: marianna Re: DERMESA w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 09:28
            Jak mam napisać do producenta skoro nie wiem kto to?
            • justy1 Re: DERMESA w Poznaniu? 21.04.04, 09:31
              namiary na producenta były juz podawane na tym forum- uzyj tutejszej
              wyszukiwarki.
          • kati344 Re: DERMESA w Poznaniu? 21.04.04, 19:07
            Martunia20 - także proponuje wysłać maila lub zadzwonić do producenta. Mi
            podesłał całą litanie (chyba z 60 aptek)- także innych miast - więc i Tobie
            pewnie podeślą jakiś namiar. Na tym wykazie mam napisane 2 apteki w Szczecinie
            gdzie mogą to ściągnąć -Klonowa 11a i ul. Unii Lubelskiej 1 -z CEFARMU. Pewnie
            obecna lista jest znacznie dłuższa bo tą dostałam jakieś 2 tyg. temu.
            • Gość: Martunia20 Re: DERMESA w Poznaniu? IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 21.04.04, 20:30
              Kati344 dzięki wielkie :D Buziaczki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka