Gość: madie IP: *.neting.com.pl 20.04.04, 14:28 Mam zamiar kupic sobie ten krem w wersji do cery suchej, czyli pomaranczowy- czy mozecie mi powiedziec czy nadaje sie on na dzien tzn. czy nie bede sie po nim zbyt mocno swiecic???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Pytanie o vichy OLIGO 25 20.04.04, 16:11 to nie jest tłustey krem, więc nie powinnaś się swiecić. a czy nadaje się na dzień. tak, o ile na niego nałożysz filtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: Pytanie o vichy OLIGO 25 IP: *.neting.com.pl 20.04.04, 22:43 dzieki justy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Pytanie o vichy OLIGO 25 20.04.04, 22:49 ja miałam ten krem niedawno. na poczatku bylam z niego zadowolona, uzywalam go glownie jako kramu na noc, czasami na dzien, ale nie bardzo mi odpowiadla jako kram pod makijaz. Po ok 2 tygodniach mialm cale policzki, glownie w okolicach nosa, zsypane takimi malymi syfkami. pomyslam ze to moze byc wina kremu, odstawilam na ok. tydzien wszystko sie uspokoilo, zrobilam nastepne podejscie i znowu to samo.ma skore normalna w strone suchej, szczegolnie po zimie, inne kremy do cery suchej mi nie szkodzily... Oligo oddalam kuzynce, nie bylam zadowolona. Efekt nawilzenie niezly, ale nie rewelacyjny. lepsza cere mam po hydrooxygen AA. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś