Dodaj do ulubionych

Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!!

IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 15:40
Mam tłustą cerę, wczoraj kupiłam kremo-żel do twarzy matujący z BIOTHERMU,
skóra jeszcze bardziej mi się błyszczy. Wygląda to okropnie. Dziweczyny macie
jakies wypróbowane kosmetyki???
Obserwuj wątek
    • ula_s Re: Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!! 21.04.04, 16:13
      Puder transparentny prasowany, podklad Max Factora Lasting Performance, oraz
      absorbentki.
      • Gość: Kasia Re: Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!! IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 18:55
        Dziekuję za rade:) Wiesz, ale chodzi mi o krem lub żel. nie uzywam latem pudru.
        Pozdrawaim-kasia
        • gocha221 Re: Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!! 21.04.04, 19:17
          ja mialam probke takiego specyfiku z YR, zilelona seria Bio-cos tam do cery
          mieszanej i tlustej. nie jest to krem * tez maja z tej oferty) ale taki zel
          ktory kladziesz pod krem( ja dawalam na krem). Matuje to bardzo, przynajmniej
          moja skore, ktora az tak sie nie prztluszcza, wiec dawkowalam go ostroznie i
          tylko w strefie T. popros o probke, szkoda wywalac kase w błoto.
          tu masz link do tego kosmetyku
          www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=74
          chodzi o ten preparat matujacy strefeT.
          a moja kolezanka kupila krem witaminowo-matujacy z soraya za 15 zl i jest
          zadowolona. faktycznie zreszta wyglada lepiej. pozdrawiam.
          • kasiunia62 mam to samo!!! 21.04.04, 20:12
            ojej mam to samo! chwila moment i moja buzia błyssczy jak bobmka!!!!!! cos
            okropnego ;( niby mam tłustą cerę, a po umyciu łuszczy mi się skóra i robi sie
            sucha! więc nic z tego nie rozumiem, jaką wkoncu mam tą cerę! uzywałam wiele
            juz róznych kremików ale zaden nie był skuteczny ;(
    • Gość: mahdall Re: Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!! IP: *.rene.com.pl 23.04.04, 15:16

polecam zel-krem matujacy nivea visage young lub krem matujacy avon w takiej
      zielonej buteleczce.
    • Gość: Kate1972 Re: Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!! IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 10:46
      Prawda niestety jest okrutna, bo nie istnieje krem, który spowoduje, że Twoja
      twarz nie będzie zupełnie błyszczała!!! Te matujące problem zmniejszą, ale jak
      myślisz po co wymyślono pudry matujące?? Niestety, ale jednak polecam puder
      transparenty w kamieniu - bez koloru. Kilka razy dziennie należy musnąć
      najbardziej narażone na połysk miejsca - nos, czoło, brodę. I tyle. Ponoć cera
      tłusta i tak lepsza od suchej, bo sucha szybciej się starzej i trudniej ją
      nawilżyć. Mojej 33-letniej koleżance w pracy skóra w wyraźny sposób się
      marszczy nawet na policzkach!!!! Widać z daleka i nie pomaga jej nawilżanie!!
      To jest zgroza!!!!!
    • Gość: Kasia Re: Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!! IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 16:40
      wiecie ja zauwazyłam cos dziwnego. Mam skórę tłustą, stosowałam róznych
      kosmetyków (kremy, żele) drogich i bardzo drogich i za kazdym razem to samo! do
      godziny jest powiedzmy, ze matowa, a później sie błyszczy i to bardziej niż
      zawsze. Czy ja tak reaguje na kos.matujace??? Gdy nałoże krem nawilżający nie
      matujacy efekt jest taki, ze buzia błyszczy się po godzine, ale nie tak bardzo
      jak po kos.matujących??
      • Gość: zakrecona Re: Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.04.04, 16:56
        Moim zdaniem swietnie matuje krem normaderm z vichy (ok64zl)
    • Gość: magda Re: Żel, krem..coś MATUJĄCEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 16:58
      u mnie swietnie dziala Normaderm Vichy (ale nie blyszcze sie az tak bardzo)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka