Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE

IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 26.04.04, 10:07
AVON z brazowym cukrem Planet Spa
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandra Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 10:09
      Exfotonic Loreal
    • Gość: Szo Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 26.04.04, 10:12
      Peeling energizujacy z serii kosmetykow z guamem - Algascrub
      cukrowy Avonu tez jest swietny - pachnie po prostu bosko!
      • Gość: romcia Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.slp.pl 26.04.04, 10:17
        Lirene antycellulitowy w pomarańczowej tubie. Cudownie pachnie (świeżymi
        grejpfrutami) i ma bardzo solidne drobinki złuszczające. Nigdy dotąd nei miałam
        tak fantastycznego peelingu!
        • Gość: She4 Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: 212.160.145.* 27.04.04, 14:39
          Jest doskonały. Gruboziarnisty jak Vichy ale o dużo przyjemniejszej
          konsystencji, wydajniejszy, ładniej pachnie i jest trzy razy tańszy!Po długich
          poszukiwaniach trafiłam na kosmetyk idealny.
        • Gość: mała Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.ydp.com.pl 04.05.04, 10:58
          Zgadza się, jest fantastyczny!!!!
    • loggi Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE 26.04.04, 10:29
      Gość portalu: pszczola napisał(a):

> AVON z brazowym cukrem Planet Spa
      podpisuję się pod tym zamaszyście:) jest po prostu rewelacyjny!

super jest też peeling - Dove Jedwabisty peeling pod prysznic - ma wyczuwalne
      drobinki, które rewelacyjnie polerują skórkę:), pieknie pachine, super nawilża-
      świetny!
      • Gość: patka81 Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 10:32
        Ja uwielbiam piling rossamana.Rewelacyjny dla kogoś kto lubi szybko osiągnąć
        efekt gładkiej skóry
    • dziuunia Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE 26.04.04, 10:34
      Kiedyś tylko Nivea-dawna wersja lepsza od teraźniejszej,później krótko Dove-za
      słabe działanie,b.delikatny,a teraz tylko Lirene antycellulitowy-dla niektórych
      może zbyt mocny bo działa jak papier ścierny;) ale ja go b.lubię właśnie za
      to,no i za zapach.
    • szwedka_kredka Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE 26.04.04, 12:20
      Gorąco polecam, przetestujcie chciaż w perfumerii ostatni Clarinsa - w
      okrągłym, żółtym pudełku. Konsystencja i zapach naprawdę wyjątkowe. Jest bardzo
      wydajny, biorę na czubek palca i pilinguję połowę ciała. Naprawdę.
    • rusty.lady Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE 26.04.04, 12:22
      truskawkowy - The Body Shop
    • Gość: K. Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.mtvk.pl 26.04.04, 12:53
      Tylko pomaranczowy antycellulit. LIRENE- jest bezkonkurencyjny. Zuzywam juz
      trzecie opakowanie.
    • Gość: Margoo Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 13:04
      L'Occitane - peeling o zapachu verbeny. L'Oreal poszedł w kąt - dla mnie bez
      porównania.
      • Gość: efe Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 13:32
        dla mnie rewelacyjny exfotonic, bardzo ostre drobinki i super świeży zapach
        bardzo przyjemny też l'occitane z lawendy aoc, z drobinkami orzecha
        ostatnio odkryłam mydła z mydlarni z zatopioną w środku trawą morską, dla mnie
        cud!
        ja mam takie o zapachu białej herbaty, ale jest dużo kolorów i zapachów, bardzo
        polecam, co prawda trochę drogie jak na mydło (ok.20 zeta) ale naprawdę warto!
    • Gość: Ula Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: 62.233.197.* 26.04.04, 13:38
      Ja głosuję na Vichy! Długo się zastanawiałam za nim go kupiłam (cena nie jest
      za bardzo zachęcająca) ale teraz uważam że jest świetny i warto wydać te
      pieniądze
    • Gość: Fema Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.dial.de.easynet.net 26.04.04, 15:05
      gruboziarnista sol morska. skora jak pupcia niemowlaka:)za grosze.
      • lena_magda Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE 26.04.04, 15:39
        avonu - ten cukrowy. bomba poprostu!
    • Gość: Marta Do osób które polecały Eris Lirene !!!!!!!! IP: 195.136.30.* 26.04.04, 16:04
      Czy to ten ?
      W niebieskiej tubce, po 13 zł nazywający się Eris, Lirene Dermoprogram,
      Ujędrniający peeling myjący?

To ten?
      • dziuunia Re: Do osób które polecały Eris Lirene !!!!!!!! 26.04.04, 16:25
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> Czy to ten ?
        > W niebieskiej tubce, po 13 zł nazywający się Eris, Lirene Dermoprogram,
        > Ujędrniający peeling myjący?
        >
        > To ten?

Nie,to ten pomarańczowy(kolor),tutaj go dobrze widać
        www.eris.pl/kosmetyki_produkt.php?id=859&ids=23
    • Gość: gubcia Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.acn.waw.pl 26.04.04, 20:01
      cukrowy peeling Bath & Body Works z olejkami aromatycznymi,
      po prostu REWELACJA!
    • gocha221 Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE 26.04.04, 20:05
      jak do tej pory to AVON z brązowym cukrem, swietne działanie, śliczny zapach...hmmmm
      ale teraz mam zamiar wyprobowac pomaranczowy peeling z serii Lirene erisu, moze
      sie wiec to zmienic:-) lirene zbiera swietne recenzje..
      • Gość: Bleble Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 20:43
        lirene anty cellulitowy. super!!!!! polecam :)
        • Gość: Elisa nudna bede ale lirene antycellulit ;P :) n/t IP: *.tele2.pl 26.04.04, 21:46
    • Gość: wijka Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.hstl5.put.poznan.pl 26.04.04, 23:25
      ziaja "lipocell bloker"
    • Gość: pink wijka znow sie spotykamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:31
      zgadzam sie ten z ziaji jest swietny i tak slicznie pachnie pomarancza!
      w ogole ziaja ma dobre i tanie kosmetyki, jedyne zastrzezenie mam do plynu do
      demakijazu oczu - jest jak woda
      • Gość: wijka Re: wijka znow sie spotykamy IP: *.hstl5.put.poznan.pl 26.04.04, 23:38
        witam:)))ja też jestem fanką ziaji!!!seria na cellulit jest naprawde świetna!
        jestem b.zadowolona!!!moja skora na dupci tez:)))jest o wiele gładsza, dobrze
        nawilżona no i cellulitis sie cofnął!!!polecam!!!
        • Gość: pink Re: wijka znow sie spotykamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:56
          stosowalas cala serię? jak czesto? bo tez przydaloby mi sie zadbac o siebie na
          wiosne, na razie mam ten peeling, ale skoro piszesz, ze dziala, to chyba
          dokupie reszte:)
          pozdrawiam:)
          • Gość: wijka Re: wijka znow sie spotykamy IP: *.hstl5.put.poznan.pl 27.04.04, 00:04
            peelingu używam z reguły co dwa dni. ale zdarza sie że nawet codziennie:)))
            masuje nim dupcie ile wlezie!!!lubie miec uczucie takiej mocno
            wyczyszczonej,lekko "zdartej"skóry:)żel obowiąkowo co wieczór po prysznicu!
            czasem jak mi sie chce to rano tez sie nim smaruje, ale to zdarza sie naprawde
            rzadko:)no i od czasu do czasu oliwka.szkoda ze nie pachnie tak jak peeling i
            zel ale bardzo fajnie robi sie na niej masaż!ale musze przyznać ze robie to
            góra raz na tydzien. ale jak widac i taka częstotliwośc wystarcza:)na
            szczęście:)i na efekty nie trzeba długo czekać!!!a to mówi samo za siebie!
            pozdrawiam:)
            wijka
    • Gość: Lucy Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.chello.pl 27.04.04, 14:33
      TYLKO I WYŁĄCZNIE LIRENE Z ANTYCELLULITOWEJ NOWEJ SERII!!!w POMARAŃCZOWYM
      OPAKOWANIU,NIE TEN NIEBIESKI UJĘDRNIAJĄCY-BO TEN JEST JUŻ KIEPSCIEJSZY...ZA TO
      POMARAŃCZOWY POD KAŻDYM WZGLĘDEM REWELACJA-DUZE GRUDKI,PIEKNIE WYGŁADZA I PO
      PROSTU PRZYKŁAD DLA INNYCH FIRM,KTÓRE ZAPOMINAJĄ,ŻE PEELING MUSI MIEC
      GRUDKI...dobry jest tez KANU z mango i nagietkiem,aale trudno dostac...
      • maga19 Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE 27.04.04, 17:13
        Ziaja-antycellulitisowy, ten z gorzką pomarańczą. Moje odkrycie poprzedniej
        wiosny, jestem mu wierna już ponad rok :) pozdr. Magda
    • Gość: justa Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 11:40
      Avon z brązowym cukrem, za nieodparty zapach... Dove również jest fajny, dobrze
      wygładza skórę i ładnie pachnie.
    • Gość: Ivona Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.gronet.pl / 83.16.105.* 04.05.04, 20:10
      Yves Rocher, owocowy - truskawka, brzoskwinia + cukier. Pycha!!!!!A jaki
      zapach!!!
      • Gość: kasiascarlet Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 20:52
        A można wiedzieć po ile jest konkretnie ten Lirene antycelulitowy w
        pomarańczowej tubie?
        • Gość: Anka Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 08:18
          W hurtowniach kosm. kosztuje około 10 zł, w sklepach 13. Jest BOSKI, warto!!!
          • Gość: pszczola Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.crowley.pl 05.05.04, 09:10
            czesc dziewczyny!!!
            chodzilam za polecanym przez was peelengiem ERIS, ale niestety nie znalazlam.:(
            Kupilam ziaje. I mam pytanko: jako ze ten peeleng jest bardzo rzadki, to przy
            stosowaniu 1-2 razy w tygodniu na jak dlugo srednio starcza?
            jak mialam ten z avonu to przy 1 peelengu/tyg. starczyl mi na ok. 3,5 miesiaca.
            • Gość: kajazz Re: NAJLEPSZY PEELENG DO CIALA JAKI MIALYSCIE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 13:03
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=12350780&v=2&s=0
              wg.mnie dla mojego ciala nie ma lepszego scrubu,szukaj w tekscie..:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka