anula36 28.04.04, 21:16 Vitalift to nowosc firmy AA,od 30 rz, ciekawa jestem czy ktos uzywal, mysle glownie o kremie pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: seria AA Vitalift 01.05.04, 00:21 anula36 napisała: > Vitalift to nowosc firmy AA,od 30 rz, ciekawa jestem czy ktos uzywal, mysle > glownie o kremie pod oczy. bede uparta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: seria AA Vitalift IP: *.acn.pl 01.05.04, 11:50 A co to za seria ? Jest już w sklepach ? Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: seria AA Vitalift 01.05.04, 13:56 jest i reklamuja ja jak szaleni, ma byc super ujedrniajaca i przeciwzmarszczkowa, na opakowaniach tego nie ma, ale na reklamach pisza,ze od 30 rz, w wygladzie troche podobna do OLigovital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: seria AA Vitalift IP: *.acn.pl 01.05.04, 14:37 No to ja jakaś zacofana jestem. Nigdzie tego nie widziałam, na stronce internetowej Oceanica też nic nie ma. A ile mniej wiecej kosztuje i co wchodzi w skład serii ? Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: seria AA Vitalift 01.05.04, 15:52 byla reklama w Wysokich obcasach w zeszlym tygodniu, w skald wchodza: krem na dzien, na noc, pod oczy, krem na szyje i dekolt,mleczko i tonik, pisza tej serii tak: nowa linai AA face vitalift, to kosmetyki liftingujace o przedluzonym dzialaniu przeciwzmarszczowym zawierajace Liftiline,specjalan kompozycje protein przenicznychoraz wyciagi z wisni japonskiej i lisci oliwki. Ceny bardzo uwmiarkowane - ogladalam tylko kremy, pod oczy ok 15 zl, reszta ok 17 Odpowiedz Link Zgłoś