Dodaj do ulubionych

Neostrata-do Issey :-)

17.03.11, 22:36
proszę o radę jakie kwasy Neostraty zakupić-chodzi mi o pielęgnacje nocną, 35 lat, cera niewrażliwa, trochę zanieczyszczona zaskórnikami w okolicach nosa i brody, próbowałam już kwasów, żaden mi nie zaszkodził, choć to nie były wysokie stężenia. Stosowałam kremy Bandi, lierac night peel, Lysanel Active, effeclar, teraz stosuję roca z retinolem na noc. Zmarszczek póki co brak. Używam na dzień kremu SVR z witaminą c. Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Neostrata-do Issey :-) 17.03.11, 22:58
      malwan napisała:

> proszę o radę jakie kwasy Neostraty zakupić-chodzi mi o pielęgnacje nocną, 35 l
      > at, cera niewrażliwa, trochę zanieczyszczona zaskórnikami w okolicach nosa i br
      > ody, próbowałam już kwasów, żaden mi nie zaszkodził, choć to nie były wysokie s
      > tężenia. Stosowałam kremy Bandi, lierac night peel, Lysanel Active, effeclar, t
      > eraz stosuję roca z retinolem na noc. Zmarszczek póki co brak. Używam na dzień
      > kremu SVR z witaminą c. Będę wdzięczna za pomoc.

NeoStrata Krem ultra nawilżający AHA 10%.
    • ika.20 Re: Neostrata-do Issey :-) 25.03.11, 12:22
      ja używam Aha 10% ultrawygładzający i jestem bardzo zadowolona, polecam jeszcze sheer hydration i krem rozświetlający - fajny na dzień:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka