michelle2004 05.05.04, 16:04 Chciałabym poznać wasze zdanie na temat kremów i maseczek Avon. Mam zamiar kupić sobie Błyskawiczną maseczkę do twarzy 1-2-3 z linii Avon i nie wiem czy dobrze zrobię? Jakie są wasze opinie na temat Avon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pucca Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.aster.pl 05.05.04, 22:14 1-2-3 akurat jest taka najtańszą serią Avonu i mi osobiście nie przypadła do gustu. Natomiast świetna jest oczyszczająca Pore Fection, no i teraz wiele sobie obiecuję po "nówce" z błotem i mam zamiar ja zamówić. Bardzo dobra jest też nawilżająco - odżywcza z mlekiem i miodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:18 Nie polecam masexczji z mango i passiflorą;-//Jedzie allkoholem, nie ma żadnego pozytywnego dzialania.Kto to widział , aby dawac do maski odzywczej kupe alkoholu??Polecam maseczke z mlekiem i miodem.Z kremów bardzo podpasił mi krem Milk Comfort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith22 Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.icpnet.pl 17.05.04, 18:52 Miałam kiedys jej wcześniejszą wersje w białej tubce. Do dzis pamietam, że był to totalny niewypał. Krzywdy mojej cerze nie zrobiła ale tez żadnych pozytywnych efektów po niej nie było widać.Poza tym, jak tu już dużo osób wspomniało, fatalnie sie zmywała. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:21 Ja polecam krem Botanisource, ale tylko dlatego ze relaksuje mnie jego zapach. Polecam tez goraco peeling z biala herbata z serii spa. Mialam tez maseczke mleczno-miodowa, moze byc..ale nie pamietam czy miala alkohol..ale wchlaniala sie ladnie i czulam ze buzka ja dobrze toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Maseczki i kremy Avon IP: 212.75.119.* 06.05.04, 11:51 1-2-3 jest delikatnie mówiąc, do niczego. Przynajmniej dla mnie- myślę, że cena ma z tym coś wspólnego. Natomiast nigdy w zyciu nie miałam lepszego kremu na noc niż Milk Comfort. Po prostu REWELACJA. Koszt nieduży, jak na naprawdę dobry krem: ok.30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 15:36 również odradzam tą maseczkę 1-2-3, nic ciekawego nie robi ze skórą, ciężką ją zmyć. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_tchrzanowska Re: Maseczki i kremy Avon 13.05.04, 15:47 Witam, używam Avonu już od 9 lat (oczywiście nie tylko tej firmy, bo mam cerę bardzo wrażliwą i nie wszystko w Avonie mi pasuje). Fajna jest maseczka z mlekiem i miodem, peeling i maseczka z białą herbatą, maseczka oczyszczająca z serii Anew. Jestem również Koordynatorem firmy Avon tzn. szukam osób, które chciałyby kupować kosmetyki bezpośrednio z firmy bez pośredników, czyli które chciałby zostać Konsultantkami. Nie trzeba kosmetyków wcale rozprowadzać, można zaopatrywac tylko siebie i swoją najbliższą rodzinę. Korzyść - kosmetyki taniej niż w katalogu o minimu 23%. Jeżeli kogoś zainteresuje taka możliwość - proszę o kontakt mailowy. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newst Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 14.05.04, 01:50 zapomnialas dodac ze taniej jest tylko wtedy jak zamowi sie na ponad 160zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.04, 09:07 Limit 160 zł jest zbyt duży co dla niektórych do pokonania. Coś na ten temat wiem bo jestem mężem :) Dlatego też moja żona zaopatruje się w Oriflame. Aby było taniej jest konsultantką. Też nie musi sprzedawać. Może kupować tylko na swój użytek i niezależnie od kupowanej ilości ma zawsze 23% taniej od ceny katalogowej. A wydaje mi się - biorąc pod uwagę ogólnie dostępne analizy i rankingi - że kosmetyki bardzo dobrej jakości. Zresztą sam osobiście podbieram żonie kremy i jestem zadowolony :) Jeżeli któraś z szanownych Pań byłaby zainteresowana tematem, to z przyjemnością skontaktuję z małżonką. Proszę o kontakt: test@wanet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Maseczki i kremy Avon 14.05.04, 11:31 Ja w Avonie nie sprzedaję, ale kupuję kosmetyki na własne potrzeby. Jeśli mam problem z zebraniem 160 zł, moja koordynatorka zamawia dla mnie na swoje konto. Jeśli nie masz 160 zł z danego zamówienia, to robisz zakupy w centrum obsługi konsultantek i też masz taniej o 23%, jeśli z poprzedniego katalogu zamawiałaś na min. 160, bo działa tzw. opust gwarantowany. Zapomniałeś także dodać, że żona płaci 4 zł opłaty manipulacyjnej za każde zakupy, jeśli nie wyrobi normy 200 punktów na katalog, przy czym 1 pkt nie równa się 1 zł, a dużo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newsst Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 15.05.04, 02:39 tak czy siak propagandzie mowimy stanowcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Maseczki i kremy Avon 15.05.04, 07:49 Ja bym w ogóle była za tym, żeby nie było na tym forum propagandy, ani avonowej, ani żadnej innej. Tylko trochę cholera mnie bierze, jak ktoś "informuje", niby mimochodem pomijając najistotniejsze w sumie rzeczy. O mały włos jeszcze sama bym się do tego niby klubu oriflejm zapisała, bo jednak raz na ruski rok coś z ich oferty kupuję, ale jak sobie policzyłam że mam 23% zniżki, ale muszę dopłacić 4 zł plus jeszcze opłatę za dostawę paczki do domu, to dzięki, wolę zapłacić pełną cenę kosmetyku, ale nie martwić się o bzdety i mieć kosmetyk dostarczony przez konsultantkę tam gdzie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newst Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 16.05.04, 01:52 chicarica napisała: > Ja bym w ogóle była za tym, żeby nie było na tym forum propagandy, ani > avonowej, ani żadnej innej. Tylko trochę cholera mnie bierze, jak > ktoś "informuje", niby mimochodem pomijając najistotniejsze w sumie rzeczy. i o to wlasnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red_hoga Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 17.05.04, 22:56 Myślę, że nie można nikogo na nic namawiać, ani przekonywać. Jestem konsultantką AVONu bo to lubię. Normę 160 zł wyrabiam przy jednym zamówieniu na katalog. Właściwie to średnia wartość kosmetyków, które zamawiam na katalog to 300 zł. Ale są miesiące biedniejsze i są bogatsze (np. święta). Lubie to bo zawsze sobie moge coś zamówić i praktycznie płace z tego co zarobiłam na kosmetykach, a oprócz tego zawsze coś zarobie - nawet jeżeli to jest tylko 50 zł to dla mnie i tak dużo (mam 18 lat i pieniądze się mnie nie za bardzo trzymaj, bo mam dużo potrzeb, a Avom mi w tym pomaga) No i dostawa jest do domu za darmo. Ale jak mowiłam na początku kto co lubi. Mnie pasuje sposób zarabiania w Avonie, a innym w Oriflamie i nie ma się o co sprzeczać. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Maseczki i kremy Avon 13.05.04, 18:44 polecam maseczke z mlekiem i miodem, super nawilża skóre, poza tym seria Spa- dokładnie wszystko z tej serii jest fantastyczne!! i krem długotrwale nawilżający, a moja mama chwali sobie złoty krem, a inne dobre maseczki sa w serii solutions np, chłodząca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Kielce Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 00:43 Bardzo lubie te maseczke...moze i jest najtansza tak jak tu ktos napisal ale drogosc nie jest miara perfekcjii.....szybka maseczka dla leniwych a moze bardziej trafnie powiedziec tu trzeba dla aktywnych, bo niestety po pracy poprostu ze zmeczenia nikomu sie nie chce slecec nawet 30 minut nad jakas maseczka....a ta jest szybka i buzia po niej gladka...jednak w swojej kolekcjii pasowaloby miec rowniez inne a tej uzywac w takich przypadkach jak wyzej opisalam.....:)....dzieki, milo mi ze moglam zabrac glos Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: Maseczki i kremy Avon 14.05.04, 11:01 Używałam kremów różnych (poza ANEW) i byłam z nich bardzo zadowolona. Natomiast maseczki błyskawicznej 1-2-3 nie polecam - zmywanie jej to naprawdę tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Maseczki i kremy Avon IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 14.05.04, 12:16 ja bardzo lubie krem Biologie + z serii Anew, maseczka 123 dla mnie tez badziewie straszne :/ Odpowiedz Link Zgłoś