jarka63 21.04.11, 15:03 Wyważony, ciekawy artykuł z Wysokich Obcasów, polecam zwłaszcza fanatykom kosmetyków eko. www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,100961,9400191,Jestesmy_chemiczni.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Re: Jesteśmy chemiczni 22.04.11, 01:27 Rzeczywiście ciekawe i wreszcie bez a) siania absurdalnej paniki, że "chemiczne" znaczy powoduje śmierć od samego patrzenia na półkę oraz b) że jak coś jest naturalne, to na pewno musi być wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: Jesteśmy chemiczni 22.04.11, 13:33 potwierdzam , fajny art. wszystkie skrajności są dwuznaczne Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Jesteśmy chemiczni 28.04.11, 00:07 aroma-group napisała: > Nie wiem czemu usuwane są moje posty?! reklamujesz sklep, dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
magdunia83 Re: Jesteśmy chemiczni 28.04.11, 21:26 artykuł fajny. ja staram się jakoś to wszystko wyważyć - nie popadać w paranoję, jeśli chodzi o kosmetyki. z drugiej strony sięgam też po kosmetyki eko, czy te z logo vegan society - ostatnio po żele pod prysznic Original Source. jeśli można żyć na co dzień mniej chemicznie i bardziej eko, to czemu z tego nie skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś