valerie_valerie
27.04.11, 12:45
Chciałabym przestrzec wszystkie osoby, które rozważają zakup cosmelanu na Allegro od użytkownika esthetic_center , lokalizacja: czaplinek.
Użytkowniczka esthetic_center jest bardzo aktywna na allegro i sprzedaje wiele różnych produktów tego typu. Dodam , że są to bardzo drogie kosmetyki medyczne. Cosmelan np kosztuje u tej Pani ok 1000 PLN. To i tak mniej niż w gabinecie kosmetycznym, gdzie cena jest od 1500 do 1900 PLN.
Produkty sprzedawane przez tego użytkownika to PODRÓBY!
Nie mam nic przeciwko produktom innych firm, ale te preparaty wogóle nie działają. Ten krem nie wybiela! Zerowa skuteczność. . Nie jestem jedyną klientką niezadowoloną
Cosmelan robiłam już 3 razy i za każdym razem był pozytywny skutek: przebarwienia znikały. w przypadku tego preparatu skuteczność zero, wyglądam nawet gorzej niż wcześniej.
Wiem jak tą kurację przeprowadzać, więc nie ma mowy o jakiś błędach z mojej strony.. Zawsze smaruję się kremem z filterem 50. Cosmelan nakaładam stale 1 raz dziennie.
Przyjrzałam się opakowaniu. Widać to już na zdjęciach na aukcjach tej Pani. Oryginalny cosmelan ma napisy wytłoczone na słoiczku. W przypadku tego produktu na słoiczkach są naklejki
Przestrzegam przed stratą pieniędzy. Ta Pani jest oczywiście bardzo miła, uprzejma i kulturalna, szybko wysyła zakupiony towar, informuje emailem o wszystkim. Jedna rzecz mnie zaniepokoiła. Jako lokalizacja esthetic_center podany jest Czaplinek, a towar jest wysyłany z Teneryfy. Wyspy Kanaryjskie to mekka podrób markowych produktów
Straciłam 1100 PLN i nie wiem jak je odzyskać....