olly69 15.01.05, 23:22 Hey! Mam pytanie do wszytskich dziewczyn i kobiet! Co sądzicie o minecie?? Czy chcialybyście, aby wasz partner tak was pieścił czy brzydzicie się tego?? Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whisper_87 Re: Mineta 16.01.05, 18:31 hmmm....w sumie czemu nie:P:P ale chyba jeszcze jestem na etapie fuuuj to tak jak 3 reakcje kobiet na męski narząd :D:D 1. fuuuuuuuuu 2. wow 3. daj:P:P:P pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
olly69 Re: Mineta 16.01.05, 18:42 co do ręki to do..... buzi, tak więc chłopak się na pewno odwdzięczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda elektroda Re: Mineta IP: *.aster.pl 16.01.05, 18:44 glupie pytanie to najwspanialsza rzecz jaka facet moze dac kobiecie ja uwielbiam jak moj ukochany lize moja cipke to zajebiste uczucie nie da sie tego opisac.To samo tyczy sie pieszczenia mezczyzny ustami.Faceci to uwielbiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
sultattooo Re: Mineta 03.01.25, 18:59 Sex randki - sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek84 Re: Mineta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:18 Miałam na początku opory ale mój cudowny mężczyzna przekonał mnie do tego :') udowodnił mi że to jemu też sprawia przyjemność i mu to odpowiada. Ja uwielbiam to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola1984 Re: Mineta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:15 ja uwielbiam minetke, kiedys wydawalo mi sie to obrzydliwe ale jak juz moj chlopak mnie do tego namowil i sprubowalismy to normalnie nie moge bez tego zyc bo to jest suuuuper :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Mineta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:29 Uwazam ze to jest okropne......jestem z chlopakiem od roku namawia mnie na to ale sie nie skusze feeee obrzydliwstwo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Mineta 26.01.05, 16:34 Czemu? No nie, zaczynam sie wczuwać w tutejszy klimat :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kris122345 Re: Mineta 01.09.25, 16:36 Cudowne uczucie. Spróbuj, nie pożałujesz 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Mineta IP: 80.48.4.* 26.01.05, 18:30 Jak umie to niech robi a najlepiej jak ma kolczyk na języku to wtedy jest bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Mineta IP: *.chello.pl 29.01.05, 18:43 zajebiste uczucie.... nie mamy przed soba tajemnic... dlaczego fuu??? poprostu uwielbiam to uczucie... 69 ja robie jemu dobrze on mi !!!!!!!!!!!!!! yeahhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek84 Re: Mineta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:11 Na początku miałam pewne obawy ale teraz nie. Dlaczego mam się brzydzić? Mój chłoipak uwielbia mnie tam pieścić... i jak też to uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Mineta IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 20:15 A jak mam przekonać do tego dziewczyne... Ona nie chce, brzydzi sie troche a ja bym chciał jej naprawde dobrze zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Mineta IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 29.01.05, 21:57 z autopsji - najlepiej dotrzec do tak zaklopotanej kobietki tuż po kąpieli albo w trakcie prysznica, gdy wszystko jest takie wymyte, świeżutkie, czyściutkie, etc... wtedy obawa, że może coś się nie spodobać, np. zapach, pryśnie jak bańka mydlana:)have fun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karioka23 Re: Mineta IP: *.finemedia.pl 29.01.05, 23:02 Nie ma dobrego seksu bez "minetki", jak to nazwałaś. Za kazdym razem gdy kochamy sie z mezem.... Po prostu nie wyobrazam sobie bez tego udanego seksu. Wrrrrrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś