Gość: łodzianka IP: *.Astral.Lodz.PL 07.05.04, 18:40 ktos stosuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: loreal non stop volume - co sadzicie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.05.04, 20:57 ja stosuję:)I jestem zadowolona.Wosy fajnie sie rozczesuja , dobrze ukadają i faktycznie nie leżą płasko. ale dobry jest też szampon i odżywka z Avonu dodajace objętosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: loreal non stop volume - co sadzicie? IP: *.os.kn.pl 08.05.04, 17:24 Stosuję od dwóch tygodni. Bez rewelacji, aczkolwiek włosy po nim są bardzo mięciutki i mile w dodytku i ładnie sie układają. Jesli chodzi o efekt "non stop volume" to nie zauważylam specjalnej róznicy między przed a po, ale może dlatego ze mam dosc dlugie wlosy (za łopatki), bo np. grzywka jest odrobinkę bardziej puszysta i uniesiona do gory, tak jakbym ja lekko natapirowala. Myśle ze efekt może być bardziej widoczny na krótkich włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: loreal non stop volume - co sadzicie? IP: *.autocom.pl 08.05.04, 18:32 a czy łatwo się rozczesują? też zastanawiam się nad kupnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: loreal non stop volume - co sadzicie? IP: *.os.kn.pl 08.05.04, 18:38 Moje bardzo szybko i bezbolesnie sie rozczesują, a uzywam samego szamponu, bez odzywki. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: loreal non stop volume - co sadzicie? 08.05.04, 22:11 ja jestem z niego b. zadowolona. efekt"volume" nie jest moze oszalamiajacy, ale wlosy sa troche bardziej puszyste i uniesione. Ja mam wlosy za ramiona, ale mocno wycieniowane i lekkie. szampon ograniczyl przetluszczanie, co bardzo mnie ucieszylo. Przestalam uzywac odzywki, ktorej uzywalam tylko ze wzg na rozczesywanie. Po tym szmponie wlosy sa miekkie i bez problemu daja sie rozczesac. przyjemny zapach:-) Odpowiedz Link Zgłoś