adamaszek333 25.05.11, 13:11 Dziewczyny, czy warto wybrać się na weekend do SPA? Czy to rzeczywiście taka przyjemność??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: weekend w SPA 25.05.11, 13:21 adamaszek333 napisał: > Dziewczyny, czy warto wybrać się na weekend do SPA? Tak. >Czy to rzeczywiście taka pr > zyjemność??? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszanel.1 Re: weekend w SPA 25.05.11, 19:43 Jeśli SPA jest z prawdziwego zdarzenia to naprawdę warto. Przyjemność nieziemska ! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: weekend w SPA 07.06.11, 12:29 To chyba ty wiesz najlepiej, czy lubisz różne takie zabiegi, czy nie? Dla mnie byłoby to nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
marecka.1 Re: weekend w SPA 13.06.11, 14:27 Pierwszy raz byłam w Spa Geovita w Krynicy Zdrój. Muszę powiedzieć, że pokochałam tę formę wypoczynku - zabiegi są naprawdę relaksujące plus codzienny spacer po górach sprawiło, że po weekendzie czułam się jak po tygodniowym urlopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kijek82 Re: weekend w SPA 16.06.11, 10:57 Warto, jesli lubisz zabiegi kosmetyczne Przypomnial mi sie "jak sie pozbyc cellulitu":) Odpowiedz Link Zgłoś
oriflame-natura Re: weekend w SPA 17.06.11, 07:26 Polecam weekend w aqaparku w Druskiennikach na Litwie. Nie jest daleko, a oprócz basenów, zjeżdżalni itd. są zabiegi jak w SPA. Zaleta jest oczywiście cena! Osobiście nie byłam, ale sporo moich znajomych bardzo sobie chwali taki wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś