Gość: malutka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 23:03 mam meszek nad górna wargą,ale że jaes niewielki to nie chciałabym go golić tylko rozjaśnić.znacie jakieś sposoby albo preparaty do tego rozjaśniania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: wąsiki??????? IP: 62.215.3.* 13.05.04, 00:36 przecieraj woda utleniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: wąsiki??????? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 13.05.04, 07:44 A ja w końcu zdecydowałam się na krem depilujący TANITA - był w promocji z balsamem brązującym spowalniającym wzrost włosów - nakładając go przezyłam prawie zawał serca ze strachu co będzie - ( jestem strasznym alergikiem i ....szok ---minął juz tydzień a tam nic mi nie kiełkuję ( jak ja mogłam tyle się męczyć z rozjaśnianiem ) Świat jest piękny ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: wąsiki??????? IP: *.bsb.com.pl 13.05.04, 12:47 A ja polecam depilację woskiem. Przez kilka lat męczyłam sie wybielaniem, aż wreszcie zdobyłam się na pójście do kosmetyczki. Włoski odrastają wolno i nie są bardziej widoczne niż poprzednie. A jeśli już chcesz koniecznie wybielić to nie polecam wody utlenionej która bardzo wysusza skórę ale preparat Sally Hansen, który starcza na długo i jest bardzo skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wąsiki??????? IP: 217.153.60.* 13.05.04, 14:49 z wasnego doswiadczenia powiem,ze woda utleniona dziala,ale faktycznie niszczy skore,a jak ktos ma w dodatku wrazliwa skore,to lepiej zeby jej nie uzywal.wasy usuwalam doslownie dwa razy u kosmetyczki-woskiem i powiem,ze wydaje mi sie,ze odrastaja mocniejsze.to samo obserwuje u swojej mamy.jezeli zdecydujesz sie,ze bedziesz regularnie chodzic do kosmetyczki na depilacje,to ok.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nanowoodkryta Re: wąsiki??????? 13.05.04, 15:02 depilacja woskiem najlepsza - na poczatku lekko bolesna , i konieczna co tydzien , teraz robie juz sobie sama po 3 latach gora : raz na 2, 5 tygodnia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: wąsiki??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:50 czy wiecie może ile ten sally hansen kosztuję?a co do wody utlenionej to kiedyś próbowałam aen nie byłam wytrwała i nic mi sie nie rozjaśniło.dzieki za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneike Re: wąsiki??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 18:06 Krem Sally Hansen, ale do włosów nie tylko nad wargą ( także rękach, nogach ) kosztuje ok 45zl. nie pamietam ile kosztuje mniejsze opakowanie tylko do włosów nad wargą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: wąsiki??????? IP: *.acn.waw.pl 13.05.04, 20:16 sa dwa rodzaje tych kremow sally hansen, jeden jest drozszy bo jest do wybielania wlosow ma ciale, a drugi jest tylko do wlosow na twarzy, wiec raczej jest delikatniejszy. osobiscie polecam ale ile kosztowal to nie pamietam chyba cos ok 30 zl w galerii centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: wąsiki??????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.04, 01:38 Używałam preparatu wybielającego, o którym mowa, i nie jestem zadowolona z efektów. Poza tym, że podrażnia skórę, zabieg rozjaśniania trzeba coraz częściej powtarzać, to mam wrażenie, że włosy stają się mocniejsze i brzydsze. Efekt był taki, że i tak musiałam zacząć je wyrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: wąsiki??????? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.05.04, 07:29 Dziewczyny a nie pomyślałyście o tym , żeby je poprostu zafarbować na blond???? juz we wcześmniejszym poście mówiłam, że tak robiłam - woda utleniona na mnie nie działała - metoda moja ( juz nie bo depiluję kremem ;))))))) - posmarować miejsce "operacji" np kremem NIVEA - ale tym najzwyklejszym - rozrobic minimalną partię farby - nałozyć, odczekać okolo 5 minut - zmyc np woda termalna ( na zwykła wodę moja skóra reaguje łuszczeniem) - posmarować kremem odzywczym i juz - wybielone - tylko nie przesadźcie z kolorem - ja mam dosyc ciemna karnację i kiedyś zafundowałam sobie "arktyczny Biel " chyba z PALETTE i faktycznie - aż się świecil taki byl biały :))))))))) - Odpowiedz Link Zgłoś