fuanika 21.06.11, 17:45 Witam!Mam małe pytanko, czy używał ktoś może Żel aloesowy z firmy Laboratoria Natury, ponieważ byłam w aptece i farmaceutka poleciła mi takowy żel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Żel aloesowy 21.06.11, 18:51 Jest beznadziejny, ja i jeszcze jedna koleżanka stosowałyśmy i totalna porażka, szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
fuanika Re: Żel aloesowy 21.06.11, 21:19 Dlaczego ten żel według ciebie jest beznadziejny?źle się może wchłania, czy nie nawilża odpowiednio skóry a może jeszcze coś innego?? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Żel aloesowy 21.06.11, 22:32 A dlatego, że na zlecenie gazety tępię w ten sposób takie krypciochy jak Ty :P Odpowiedz Link Zgłoś
fuanika Re: Żel aloesowy 23.06.11, 19:09 Przepraszam bardzo, dlaczego nazywasz mnie krypciochą?po prostu szukam dobrego żelu aloesowego, a jak jedna osoba mówi mi,że dany produkt jest dobry a ktoś inny,że jest wprost przeciwnie to chciałabym poznać argumenty dlaczego tak twierdzi. Moim zdaniem forum jest po to, aby móc się zapytać i otrzymać sensowną radę od innych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Żel aloesowy 23.06.11, 19:20 moja mam ma aloes w doniczce i jeśli potrzebuje to po prostu sobie odcinam parę gałązek. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Żel aloesowy 23.06.11, 20:58 Kłamczuszek krypcioszkowy :-) Gdybyś faktycznie chciała aby dziewczyny poleciły Ci jakiś dobry żel aloesowy to nie podałabyś konkretnej marki jednorazowy krypciochowy nicku. Odpowiedz Link Zgłoś
fuanika Re: Żel aloesowy 24.06.11, 00:08 Dokładnie,lonely.stoner dziękuję za rzeczową odpowiedź.A żel,o którym pisałam poleciła mi farmaceutka, dlatego pytam się czy rzeczywiście jest taki dobry. Zaryzykuję i zakupię żel z aloesem, bo cena jest nie za wysoka i przetestuję go. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Żel aloesowy 24.06.11, 09:29 Może masz rację, ale nie dowierzam że komuś chce się logować na gazecie pod nowym nickiem (tylko dwa posty, wszystkie o w/w żelu) po to aby zadać pytanie o konkretną markę, a gdy dana osoba ją odradza zamiast jak normalny forumowicz a nie krypciocha zapytać wobec tego o jakąś inną markę żelu docieka co w tym żelu jest niefajne. Precz z kryptoreklamą na forum Uroda! Odpowiedz Link Zgłoś
fuanika Re: Żel aloesowy 25.06.11, 00:41 A od czego są fora internetowe m.in. dotyczące urody, szukam porady w konkretnym dziale i tyle, jak będę potrzebowała dowiedzieć się np. o jakimś dobrym filmie czy przepisie na ciasto to napiszę w innym dziale. Odpowiedz Link Zgłoś
asiu_3 Re: Żel aloesowy 25.06.11, 01:05 Nie wiem czy ta opinia okaze sie pomocna, ale polecono mi smarowac zelem aloesowym podgojone blizny pooperacyjne i naprawde bardzo ladnie je goil. Mial jednek niezbyt przyjemny dla mnie zapach i dlugo sie wchlanial (jak przesadzilam z iloscia to pozostawal lepiacy film na skorze). Odpowiedz Link Zgłoś
fuanika Re: Żel aloesowy 25.06.11, 11:07 dzięki za konkretną i rzeczową odpowiedź Asiu_3. Odpowiedz Link Zgłoś