Gość: Kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:44 Mam niesforne , kręcone włosy......jak mogę je na stałe wyprostować?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Prostowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:45 najlepiej pod żelasko, pogadamy : 2814831 mój gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Prostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:59 No pewnie ze mozesz wyprosyowac! Nie zelazkiem czyli tak zwana prostownica. Poprostu jest cos takiego u fryzjera ze to jest odwrotne trwalej! czyli prostuja cie sie wlosy. Ja np mam juz swoje naturalne idealnie proste wlosy ale wiem bo kiedys taka moja znajoma prostowala u fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina do Natalii IP: *.duna.pl / 217.98.70.* 16.05.04, 13:21 i jak długo sie utrzymuje efekt? i włosy są proste niezaleznie od pogody? ile mniej wiecej kosztuje zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: do Natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 17:35 Nie mam pojencia ile to kosztuje ani ile to trzyma ale napewno to jest bardziej skuteczne od prostownicy. Jesli np zleje cie deszcz a mialabys juz tak wyprostowane i pokrecila bys sobie akurat na ten dzies wlosy to one by ci sie wyprostowaly. O cene raczej musisz sie isc zapytac jakiegos fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś