Dodaj do ulubionych

Skuteczny sposób na wągry!!!!!!!

IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.04, 22:40
Od dawna mam pewne zmartwienie.Mianowicie są nim wągry.Czy zna ktoś skuteczny
sposób na pozbycie sie tych brzydkich czarnych kropeczek z twarzy? :(
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 14:36
      ja zauważyłam, że wągrów nie mam, odkąd piję bratka.
      • Gość: s. Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! IP: *.csk.pl 21.05.04, 15:52
        mnie bratek pomaga tylko w tym, że skóra sę tak mocno nie przetłuszcza, ale
        wągry są dalej...i to paskudne...
    • Gość: nika Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:54
      Mi bardzo pomógł żel do oczyszczania twarzy z kapsułkami tlenowymi Avonu.
    • Gość: barbra Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! IP: *.t-systems.com.pl 18.05.04, 16:15
      przede wszystkim zaczęłabym najpierw od usunięcia już powstałych (ale to
      przecież sama przyjemność :-)))) ) a potem regularnie myć paszczę żelem
      peelingującym do twarzy johnsona.
      • Gość: Agnieszka Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! IP: 80.51.255.* 21.05.04, 10:44
        Mi pomogły kosmetyki z firmy faberlic B6,B5, B3, jestem z nich bardzo
        zadowolona gdyz pozwolily mi usunąć wszystkie wągry, jednak jest i minus kiedy
        przestajesz używać kosmetyków one powracają. Leczenie trwa około 2 miesiące.
    • roksana11 Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! 21.05.04, 16:18
      Tak naprawdę jedyny sposób na "uniknięcie" wągrów jest zaprzestanie używania
      fluidu, który blokuje pory, skóra nie oddycha i gromadzą się w niej właśnie te
      czarne kropeczki. No przynajmniej u mnie tak było, podkład używam sporadycznie,
      a tak na codzień to krem z filtrami nawilżająco - matujący, woda termalna w
      sprayu do odświeżenia, na noc maść lecząca przebarwienia, no i te zioła, dwa
      razy w tygodniu parówka, dobry peeling i po wągrach. Pozdr.
    • Gość: Pucca Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! IP: *.aster.pl 21.05.04, 17:43
      Co to za maść na przebarwienia?
    • villete Do roksany. 21.05.04, 18:32
    • villete Do roksany jeszcze raz:) 21.05.04, 18:34
      No i nacisnęłam Enter :/
      roksana jaki dobry peeling według Ciebie?;) I jakie zioła?:)
    • roksana11 Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! 21.05.04, 21:45
      Wiesz, powiem Ci że peeling doskonale oczyszcza twarz, ale nie tylko peeling,
      równie dobre są parówki, robione systematycznie przynoszą doskonałe efekty, z
      ziół polecam bratek, rumianek, skrzyp...Używam peelingu z serii Dax cosmetics -
      ten z wyciągiem z łupin orzecha, doskonale usuwa martwy naskórek i czuję że
      moja twarz jest wygładzona, nie łuszczy się tak koło noska jak niegdyś. Jeżeli
      zaś chodzi o wodę termalną to fajne efekty przynosi woda Avene, koi
      podrażnienia i zauważyłam że jakby podleczyła moją cerę, mniej przebarwień, na
      wągry uzywam maści, ja używam w formie maseczki o nazwie Lerosett, dostałam od
      koleżanki która pracuje w salonie kosmetycznym. Już po 5 dniach wągry "wyłażą"
      na wierzch. Pozdr.
      • gevalia Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! 21.05.04, 21:50
        Gdzies czytalam,ze mycie twarzy soda oczyszczona daje jakies pozytywne
        rezultaty.Miesz sie proszek z woda do konsystencji pasty.Prawie nic nie
        kosztuje-warto sprobowac.
      • ewa.sz Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! 21.05.04, 23:52
        Dodaj jeszcze ze Lerosett mozesz nabyc w rewelacyjnie niskiej cenie 70 ml 48
        pln.Jednak lubisz drogie kosmetyki ? :-))
        • umaa Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! 23.05.04, 14:10
          a gdzie mozna "to" kupic?
      • Gość: Misia Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 24.05.04, 20:01
        a jak one "wyłażą" - rozpuszczają się czy jak????

CZy skóra się nie przesusza???? jak szybko powstały u Ciebie nowe kropki????

Weszłam na stronę i wyglada całkiem całkiem
    • villete roksana, dzięki za odpowiedź. 23.05.04, 12:54
      Moją udręką są między innymi "wągry".Rzeczywiście Lerosett nie jest tani.
      Ale miałam wybrać się do kosmetyczki, więc chyba cena byłaby zbliżona, tylko,
      żeby ten kosmetyk pomógł.
      • Gość: P. Re: roksana, dzięki za odpowiedź. IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 23.05.04, 14:23
        www.lerosett.pl/punkty.php
        Tu sa punkty dystrybucyjne Lerosett.
        Tylko czy to naprawde dziala???
        • Gość: Misia czy Lerosette zawiera salicylany IP: *.torun.dialup.inetia.pl 24.05.04, 19:52
          nie podają składników - możecie wrzucić na forum co to cudo zawiera ??????
    • misia777 Jak robicie te parówki? 24.05.04, 15:14
      Jak robicie te parówki? tzn. jak czesto i jak dlugo trwa parówka? I jeszcze
      jedno: po parowce pory sa rozszerzone wiec jak je zamknac?
    • roberti.ori Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! 24.05.04, 20:11
      maseczka z glinka
    • roksana11 Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! 24.05.04, 22:42
      Czesc:-* Tak się składa że ja dostałam lerosette od koleżanki, niewiedziałam
      ile kosztuje i dopiero od Was się dowiedziałam, ale fakt że mi pomógł, w
      połączeniu z parówką dawał świetne efekty, wągry wychodzą na wierzch, ale jakby
      to prościej ująć to takie małe żółte "robaczki", które zaraz po parówce dosyć
      łatwo wyskakują jak się dobrze potraktuje palcem. czasami robiły mi się na
      policzku a tak to miałam zazwyczaj na nosie. oczywiście całkiem nie zniknęły
      troszkę ich zostało no i te dziureczki po wągrach, używam tointex i jest dobry.
      Pozdr. Aha parówka trwa zazwyczaj 5, 10 min, no czasem można i 15 min. Nie
      wolno w tym czasie wychodzic na dwór, najlepiej posiedzieć troszkę w domu. A co
      do zamykania por także bym chciała wiedzieć, bo ja smaruję twarz zaraz po
      parówce kremem. Pozdr.papajki:-*
      • misia777 do roksany11 25.05.04, 17:40
        co dodajesz do parówki i jakie dzialanie ma ten tointex?
        • roksana11 Re: do roksany11 25.05.04, 20:59
          Parówkę robię z rumianku oraz kory dębowej, czasem mieszam różne zioła, np.
          skrzyp, rumianek, kora dębowa, itp...Mozesz dodać np. tylko te które są pomocne
          w walce z trądzikiem itp. Wrzucam do wrzącej wody, 2 min gotuję, no i robię
          paróweczkę. A tointex stosuję na przebarwienia...Pozdr.
          • Gość: lulale Re: do roksany11 IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 25.05.04, 23:33
            zeby zamknac pory po zrobieniu parowki mozna nalozyc na twarz ubita piane jajka
            kurzego, zostawic do przeschniecia nastepnie zmyc woda. znakomicie sciaga
            • Gość: kawa Re: do roksany11 IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.04, 09:46
              up
    • Gość: amberangel Re: Skuteczny sposób na wągry!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.06.04, 01:06
      zajelo mi kilka lat i kilkadziesiat prob kosmetykowych aby znalesc cos dla
      siebie. na mej skorze bardzo latwo wykwitaja czarne kropki, podkorne biale
      gulki i jakies tam inne paskudztwa. Stosowalam kosmetyki neutroginy, loreal,
      clearclean, clinique, vichy, soraya i wiele wiele innych. mam od kilku miesiecy
      cos czym jestem zachwycona. sa to dwie maski oczyszczajace ktore naklada sie co
      dwa trzy dni, jedna z czerwonych alg a druga bardzij konkretna wybitnie
      czyszczaca i leczaca to maska z siarki i cynku, do tego zel 5% na codzien
      benzoyl peroxide z olejkiem z drzewa herbacianego, pory staja sie niewidoczne
      skora czysta bez zadnych wagrowych rewelacji ja akurat mam kosmetyki firmy DDF
      ale nie wiem czy sa one dostepne w polsce, do tego dochodzi jeszcze zel do
      mycia twarzy salicylic wash 2% i oczywiscie sunscreen. jestem zachwycona bo juz
      zwatpilam czy kiedykolwiek cos znajde. kosmetyki polecila mi kosmetyczka
      wczesniej pracujaca 10 lat przy lekarzu, napoczatku jak kazda nowosc przyjelam
      z przymrozeniem oka, a teraz? jestem jej wdzieczna, sczegolnie za to maske
      cynkim i siarka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka