Dodaj do ulubionych

Białe i lśniące zęby

11.08.11, 12:43
za miesiac zaczynam powazna prace i bede miała czesty kontakt z klientem. dlatego postanowilam zadbac o moje zeby i zrobic wszystko zeby byly ladniejsze i bielsze.
moze macie juz jakies sprawdzone metody i chcecie się podzielic nimi?
Obserwuj wątek
    • jagoda87 Re: Białe i lśniące zęby 11.08.11, 21:24
      ja czytałam ostatnio w gazecie o takiej nowej metodzie, że nakłada sie taki preparat Liquid Smile na żeby i on działa tak jak wybielanie u dentysty i nie bolą po tym zęby, ani dziąsła, także chyba to byłoby dla Ciebie dobre jak chcesz szybko efektów
      • zuzazazu Re: Białe i lśniące zęby 11.08.11, 22:36
        Też kiedyś chciałam mieć bielsze zęby. Kupiłam pastę wybielającą i płyn do płukania ust i po paru tygodniach było widać efekty, ale później było zbyt dużo rzeczy na głowie i już nie było tak super.
        • natka_w Re: Białe i lśniące zęby 12.08.11, 10:52
          najważniejsze to dbać o to żeby były czyste i szczotkować je 3 razy dziennie, chociaż jak mówisz że będziesz miała dużo spotkań z klientami to może być ci ciężko. musisz pamiętać że nawet jak teraz przez miesiąc zadbasz jak należy a później przestaniesz to i tak nic to nie da bo z jakiś czas wrócisz do poprzedniego stanu. przejdź się może jeszcze na jakąś wizytę do dentysty żeby ci podpowiedział jaki sposób będzie dla Ciebie najlepszy. ja chodzę do VIlla Nova i odkąd stosuję się do tego co mi mówią to jest bardzo dobrze z moimi zębami.
          • buraczysko Re: Białe i lśniące zęby 29.08.11, 16:42
            no tak wiem higiena i profilaktyka jest najważniejsza myślałam że może macie jakieś nowe sprawdzone metody.
      • chorwatka Re: Białe i lśniące zęby 30.08.11, 12:05
        Nie piję kawy i nie palę papierosów więc moje zęby nie są narażone na ich szkodliwe czynniki, kupuję od jakiegoś czasu pastę Signal white now dodatkowo płuczę jamę ustną płynem colgate, używam nitki dentystycznej i jakoś te moje ząbki wyglądają :)
        • buraczysko Re: Białe i lśniące zęby 08.09.11, 00:31
          dobra zrobilam jak podpowiadacie zrobilam konsultacje i zakupilam to co trzeba bylo czyli plyn i nici zobaczymy jakie beda efekty
        • natalia.pom Re: Białe i lśniące zęby 25.02.12, 09:18
          Też mam zdrowe i białe zęby ;) Myję je 3 razy dziennie, po każdym myciu płuczę płynem do jamy ustnej, a wieczorami używam nici dentystycznej. Co do produktów korzystam z tych, które polecił mi dentysta - pasta Elmex, płyn Dento Fresh.
    • jill17 re 08.09.11, 17:44
      a ja Ci polecam Białą Perłę, nakładasz na zęby i trzymasz ile wytrzymasz. Ja po 2 tyg już widziałam efekty, kosztuje niecałe 50zl, dokładnie nie pamiętam<br />
      A tak to wiadomo, później trzeba jakoś utrzymać biel ząbków więc płyn jest ok ;)
      • buraczysko Re: re 12.09.11, 01:18
        wolę jednak wcześniej mimo wszystko skonsultowac się z lekarzem. nie chcę sama eksperymentować
        • natka_w Re: re 13.09.11, 01:06
          Tylko trzeba jeszcze znależć dobrego fachowca a nie człowieka który chce tylko wyciągnąć kasę i nie pomoże tylko wręcz przeciwnie
          • buraczysko Re: re 14.09.11, 00:34
            teraz to już chyba się tak nie zdarza jak kiedyś, fachowcy są coraz lepsi byle kogo już nie zatrudniają, tak mi sie wydaje, przynbajmniej w renomowanyc hyklinikach bo dbaja o swoją opinię i klientów
    • gabisad Re: Białe i lśniące zęby 17.03.12, 15:35
      Ja myję 3 razy dziennie Elmexem i dwa razy dziennie nitkuję i płuczę płynem DentoFresh ; ) są białe jak śnieg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka