Dodaj do ulubionych

AA NOWY PODKŁAD

21.05.04, 09:16
Dziewczyny, czy ten nowy podkład z AA jest kryjący???
i czy jest trwały? co o nim sądzicie?
chciałabym go kupić na lato, ale dotychczas używałam revlon, a jak wiecie on
jest hiper-trwały. napiszcie, prosze, jaki podkład używałyście przed
spróbowaniem AA.
ważny dla mnie jest kazdy wpis.
Obserwuj wątek
    • Gość: Syl Re: AA NOWY PODKŁAD IP: 80.50.197.* 21.05.04, 09:31
      Dosh powiem Ci tak - ładnie kryje i matuje ale nie jest tak super trwały jak
      Revlon (też wcześniej miałam).Dla mnie jest lepszy od Revlon'u bo lepiej matuje.
      AA ma ciekłą konsystencję, dobrze się rozprowadza i jest bezzapachowy.Ja
      wybrałam odciń kość słoniowa i jest w sam raz a mam przeciętną cere.Polecam Ci
      ten podkład - no i cena jest zachęcająca :)
      Przed AA miałam podkład liftingujący z Avon'u - koszmar - najjaśniejszy był za
      ciemny, źle się rozprowadzał, wylewało się z niego coś przeźroczystego (chyba
      ten cały lifting :)jak nie wstrząsnęłam tubką i w ciągu dnia strasznie
      ciemniał na twarzy :(
      • dosh Re: AA NOWY PODKŁAD 21.05.04, 10:37
        Syl_zależy mi najbardziej na tym, aby nie schodził wraz z dotknięciem ręką
        buzi. to jest dla mnie największy koszmar w tych podkładach z niskiej półki.
        powiedz, czy AA nie zostaje Ci na dłoni, jak np. dotkniesz policzka???
        słyszałam też, że są chyba tylko 4 odcienie???
        czy z AA jest tylko jeden rodzaj podkładu? on się nazywa matujący czy
        rozświetlający?
        • Gość: kika Re: AA NOWY PODKŁAD IP: *.aster.pl 21.05.04, 10:42
          wejdz sobie tutaj i poczytaj :)
          www.oceanic.pl/kosmetyki/makeup/index.php
          pozdrawiam
          • dosh Re: AA NOWY PODKŁAD 21.05.04, 11:59
            ooo, dzięki kika.
            mam jeszcze pytanie do poprzedniczki.... napisałaś, że masz kolor kość
            słoniowa, a widze, że to najjaśniejszy. powiedz, czy wcześniej używałas revlon
            nr 2???
    • roksana11 Re: AA NOWY PODKŁAD 21.05.04, 10:00
      A czy ta ciekła konsystencja jest podobna do konsystencji podkładu maybeline
      wonder finish lub podkładu perfect wear? Z góry dziękuję za odp.Pozdrawiam.
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: AA NOWY PODKŁAD IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 15:25
      Moim zdaniem żadna rewelacja - faktycznie konsystencja tak płynna, że czuję,
      jakbym nakładała wodę, kryje średnio, moim zdaniem nie matuje, u mnie widoczne
      jest to od razu, że skóra po nim się jednak i tak trochę świeci. Kolorki
      fatalne, osoby z jaśniejszą karnacją nie mają szans, kość słoniowa mojej twarzy
      dodaje opalenizny. Wcześniej używałam Avon antystresowy, Soraya Anty,
      Maybelline Fresh Matte (ale kupiony w USA, więc na pewno lepszy niz w Polsce,
      dla mnie chyba najlepszy podkład, jaki miałam), Manhattan Pure Mat, Dermacol.
      Dla porównania kolorków Avon miałam Natural Fawn - troszkę za ciemny, za
      pomarańczowy, a Soraya Naturalny (na opaloną twarz Beżowy), Dermacol 215.
    • Gość: Syl Re: AA NOWY PODKŁAD IP: 80.50.197.* 21.05.04, 22:56
      Dosh - Revlon używałam już dość dawno i niestety nie pamiętam numeru :(
      Faktycznie AA ma tylko 4 odcienie - niestety.Kość słoniowa jest najjaśniejszy -
      dla mnie ok ale jeżeli masz jasną karnacje to bedzie ciemny.
      Dla porównania kolorów:używałam również podkładu Beyond Colour z Avonu odcień
      natural cream i jest ciemniejszy od AA - dobry był na lato gdy byłam opalona.
      Może uzywałaś podkładu incredible finish - również Avon - odcień porcelain
      beige jest bardzo zbliżony do AA kość słoniowa.
      Na mojej twarzy (mam cere mieszaną)utrzymuje się, bez poprawek, ok 4 godz,
      potem pudruje lekko matującym pudrem w kamieniu i jest ok do wieczora i nie
      zmienia koloru na ciemniejszy.
      Ale np moja koleżanka - tez z cerą mieszaną - twierdzi że podklad ciemnieje w
      ciagu dnia i krótkotrwale matuje jej okolice nosa i czoła.
      Proponowałabym wypróbowanie go na sobie - ok 15 zł raczej nie będzie szkoda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka