21.05.04, 21:41
Dziewczyny. Czy używalyscie Vichy Liposyne. Chce go sobie kupic, ale nie wiem
czy warto, bo troche kosztuje. Czy moze lepiej krem wyszczuplający z Avonu?
Obserwuj wątek
    • margolka123 Re: LIPOSYNE 21.05.04, 22:16
      wrzuc sobie w przeszukiwarke, bylo troche opinii - roznych, od bardzo
      pozytywnych po calkiem przeciwne. Ja uzywalam i bardzo bylam zadowolona
      • Gość: E Re: LIPOSYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 10:14
        ja tez uzywalam i nie widze poprawy.
        • Gość: :) Re: LIPOSYNE IP: *.chello.pl 22.05.04, 11:06
          nie radze! ja rowniez wydalam pieniazki na 2 tubeczki a rezultat taki sam jak
          po jakimkolwiek kremiku z dolnej poleczki za 10 zl! polecam zel "gliko jojoba"
          (nie pamietam tylko marki, ale jakas polska - przezroczysta tubka, zel
          zielony) problem ze nie mozna go nigdzie znalezc ;(
          • Gość: Sandra Re: LIPOSYNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:24
            Kup lepiej Cellu End Dermedic, teraz kosztuje w promocjach ok. 35 zl zamiast
            60, sa w aptece.
            • mechetka Re: LIPOSYNE 22.05.04, 14:49
              Gość portalu: Sandra napisał(a):

> Kup lepiej Cellu End Dermedic, teraz kosztuje w promocjach ok. 35 zl zamiast
              > 60, sa w aptece.
              A kto ten krem produkuje? Na prawde warto? No to chyba sie zdecyduje na niego.
              • justa_79 Re: LIPOSYNE 24.05.04, 10:10
                ten krem produkuje Dermedic ;)
    • mechetka Re: LIPOSYNE 22.05.04, 14:47
      Dzieki za Wasze wypowiedzi. Wiem teraz, ze szkoda wydawac 85 zl. W sumie to nie
      mam zaawansowanego cellulitu, tylko moze taki delikatny. Najbardziej
      zainteresowal mnie ten "efekt wyszczuplajacy". Chcialabym miec po prostu na
      udach i posladkach gladsza skore i troche byc tam szczuplejsza. Najgorzej jest
      z wewnetrzna strona ud. W tym miejscu wszystkie spodnie sie mi przecieraja, bo
      jest tam za duzo tkanki tłuszczowej. A moze doradzicie mi jakies cwiczenia na
      te grupe miesni? Czekam na pomysly. Z gory dziekuje.
      • Gość: Asia Re: LIPOSYNE IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 22.05.04, 19:12
        Dziala :) mam od dwoch tygodni - wielkiego celulitisu nie mialam ale kupilam bo
        chcialam troszke przytyc bez straty dla ud ;p - no i smaruje sie raz dziennie,
        nogi sie ladnie ujedrnily i zniknal celulit 3ciego stopnia.
        Również wyszczupla :)
        ( nawet mamie kupilam na dzien matki:))
        • mechetka Re: LIPOSYNE 23.05.04, 14:08
          No to juz sama nie wiem. Kupowac czy nie?
          • Gość: Asia Re: LIPOSYNE IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 23.05.04, 18:35
            Ja osobiscie polecam. Ale jesli nie stac Cie na wydanie 90 złotych , spróbuj
            najpierw z Avonu - moze tez dziala.
            WYdaje mi się jednak że Vichi reprezentuje firme o lepszej technologii niz Avon.
            Na niektorych kosmetykach z avonu nie raz sie niestety przejechalam :(.
            • mechetka Re: LIPOSYNE 23.05.04, 19:25
              Ja tez nieraz zawiodlam sie na Avonie. Chyba spróbuje Vichy. Dzieki.
    • Gość: kakaka Re: LIPOSYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 10:38
      witaj! ja pomimo mlodego wieku (20lat) i super szpuplej figury (50kg)
      zauwazylam celllitis:( kupilam AVON i stosuje go 2xdziennie (na razie niecaly
      tydzien wiec nie widac efektow ale skora jest ladnie napieta po uzyciu) do tego
      rano lub przed snem cwicze (szok-ja cwicze:P, no ale coz..trzeba:) co do
      cwiczen to: 1.`sikajacy piesek`, czyli podnoszenie na bok nogi:P a 2cw. to
      podnosznie nogi `do tylu` kiedy jestes na czworakach:] do tego oczywiscie nawet
      w autobusie napinam miesnie no i obowiazkowo napoj drozdzowy:) podobno super
      efekty:) no i to bylo na tyle chyba.. mam nadzieje ze bedzie jakas poprawa:)
      pozdrawiam:) sam krem raczej nie pomoze:(
      • czarujaca_czarownica Re: LIPOSYNE 24.05.04, 11:09
        a mi wlasnie liposyne pomogl bez cwiczen !!:)
        Sama tez jestem chuda ( 45 kg) ale 3 stopien juz sie do mnie przyczepil :( i
        nie moglam sie go pozbyc cwiczeniami.
        Kupilam liposyne i po dwoch tygodniach - zero tego co mialam :))))
        + ujedrnienie i lekkie wyszczuplenie.
        Naprawde polecam...
        (aha - w 1 tygodniu smarowalam sie 2 razy dziennie noc - rano a teraz tylko raz
        dziennie)

Asia
        • Gość: kaka Re: LIPOSYNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:37
          hihi nio to elegancko:) jak nie zauwaze porawy po moich wygibasach i avonie to
          kupie vichy i nadal bede walczyla:) pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka