Dodaj do ulubionych

phil&teds sport

22.03.13, 20:20
prosze o opinie o tym wozku, jak sie prowadzi, podbija, czy siedzisko jest duze, czy rozklada sie na plasko, czy daszek dobrze osłania, i ogolnie czy jest warty uwagi, rozwazam tez nippera i elita.
doradzcie cos dziewczyny
Obserwuj wątek
    • rebelka1986 Re: phil&teds sport 22.03.13, 21:19
      Ja jestem posiadaczką Dasha, to zdaje się wyższy model Sporta, ale niewiele się różni. Siedzisko jest długie i obszerne, mój 3-latek (15 kg i 92 cm) siedzi w nim wygodnie, ma jeszcze sporo miejsca do daszka. Daszek jest szczerze mówiąc taki sobie, nie naciąga się mocno do przodu, ale jest sztywny i od bocznego wiatru osłania. Siedzisko rozkłada się na płasko, za pomocą pasków i suwaków, w sporcie chyba tak samo. Jeśli chodzi o podbijanie, to ja akurat używam go z dwójką dość ciężkich dzieciaków, więc podbijanie na pewno jest gorsze niż z jednym dzieciem, ale tragedii nie ma. Sport ma zdaje się podnóżek z materiału, może się brudzić i przecierać.
      • 1mzeta Re: phil&teds sport 22.03.13, 21:58
        Ja mam Navigatora- podbija się ok z dójką dzieci, prowadzi się ok.
    • zurekgirl Re: phil&teds sport 23.03.13, 11:43
      Ja mialam sporta pojedynczego, ale dla prawie czterolatki. Prowadzil sie bajecznie, chyba lepiej niz Elite. Siedzisko bardzo wysokie i niunka w nim chrapala na wakacjach bardzo chetnie. Kosz fajny. Daszek moim zdaniem kiepsciutki, nic nie przebije tego w Elicie. Jesli jestes bardzo wysoka, to Elite ma wyzsza raczke. Ja nie lubilam tez za bardzo hamulca w sporcie (stary typ), trydno sie zaciagal i odblokowywal. Ogolnie stoi u mnie na rowni z Elitem, bo jest zdecydowanie berdziej poreczny i mniejszy, ale tez ma pare wad, ktore w Elicie sa dopacowane idealnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka