Gość: wawa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.04, 10:08 Czy naprawde uspokaja zaczerwienioną cerę czy to tylko reklama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia Re: Dernilan plus 23.05.04, 10:55 A nie pomyliło Ci się z Alantanem Plus?Bo Dernilan to na suche ręce i pięty raczej,no chyba że jest jakiś nowy do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Ocerin plus-Oceanik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.04, 11:06 Ale obciach, pewnie, że sie pomyliłam! to miał być Ocerin plus firmy Oceanik esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=24205&session=b48ec1941b34cda1 Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Ocerin plus-Oceanik 23.05.04, 11:25 E tam,żaden obciach:) A co do Ocerinu to nie wiem bo nie kupowałam chociaż przymierzałam się do niego jakiś czas temu,bo mój mąż ma kłopoty ze swoją wrażliwą cerą.I jemu pomógł na początku Sudokrem,a teraz używa maści z pantenolem z serii Nivea Baby i w/g niego jest rewelacyjna,ale moim zdaniem trochę zatyka pory no i nie ma żadnych filtrów.Na noc może być bo faktycznie teraz mąż nie ma żadnych podrażnień i skóra się wygładziła,a na dzień trzeba będzie pomyśleć o czymś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś