Dodaj do ulubionych

Serum- wszystko w jednym;-)

09.10.11, 04:49
Efektywne (odzywiajace, antiageing, rozswietlajace czyli wszystko w jednym:-) serum wanted. I tu nasuwa mi sie pytanie:
Czy Neostrata Bionic Serum 10% jest takowe? czy Derma Qest Avanced B5 Serum 40% jest takowe. Ktore lepsze? Aa moze jakies inne tipsy szanowne czytelniczki maja? Jakies inne sera, ktore sa godne polecenia?
Obserwuj wątek
    • coco_angel Re: Serum- wszystko w jednym;-) 09.10.11, 08:51
      no no konkretne wymagania:)no ale ja ci raczej nie doradze bo ja perfumeryjna..
      gdybys wykluczyla odzywianie to bym Ci polecila lancome visionnaire..:)
      no bo la prairie i kanebo juz mialas...:D
    • issey_miyake Re: Serum- wszystko w jednym;-) 09.10.11, 12:46
      vanilla5555 napisała:

> Efektywne (odzywiajace, antiageing, rozswietlajace czyli wszystko w jednym:-) s
      > erum wanted. I tu nasuwa mi sie pytanie:
      > Czy Neostrata Bionic Serum 10% jest takowe? czy Derma Qest Avanced B5 Serum 40%
      > jest takowe. Ktore lepsze? Aa moze jakies inne tipsy szanowne czytelniczki maj
      > a? Jakies inne sera, ktore sa godne polecenia?

Pomyśl raczej o INNOSEARCH Laboratorium INNO-PEEL Post Treatment Whitening Cream i o 10% - Serum rewitalizujące 3ml x 4.
    • kremzeslimaka Re: Serum- wszystko w jednym;-) 09.10.11, 17:11
      Serum Arenscaracol, trzy w jednym zapewnione :)
      • vanilla5555 Re: Serum- wszystko w jednym;-) 09.10.11, 19:15
        Dziekuje za odzew! No to teraz zaczne sie doksztalcac w tym, co polecacie. Nie ma to jak kilka glow, zawsze sie cos wymysli:-). Wskazowki wezme pod uwage.

Co do Noostraty/Exuviance to dodam, ze firma bardzo poleca swoj sztandarowy wyrob- serum Exuviance Bionic Serum ( w takiej chyba zielone buteleczce). Nie testowalam, ale wyrob otrzymywal wszelakie mozliwe nagrody w roznych rankingach kosmetycznych. Wiec moze nie jest taki bee. No nie wiem. Zaufanie do Neostratowych wyrobow mam wielkie.

Pardon, Coco;-) Moze przejdzisz na nasza strone?;-). W zamian Chanel nr 19 albo cos bardziej modern DKNY Delicious/zielone.
        • coco_angel Re: Serum- wszystko w jednym;-) 09.10.11, 19:49
          hehe daruj sobie - nie jestem przekupna:)mam ci tego pod dostatkiem..no.19 uzywala moja babcia..a DKNY haha ...a moze zlote?
          zostaw te starocie dla siebie, no chyba ze chcesz nowe chanel no.19 poudre..bo mnie nie rajcujee..
          • vanilla5555 Re: Serum- wszystko w jednym;-) 09.10.11, 21:09
            Widzisz coco, nie wszystko zlote... co mlode;-)

Za "zlote" dziekuje- nie moj styl. Pozdrow babcie:-). Co do pachnidel, mam inne tipsy ale...tych nie testowalas i raczej nie bedziesz. Bez urazy, nie ma ich w kraju na litera P.

Co do przekupna/nie przekupna. Droga, mloda coco w pewnych kwestiach to tylko sprawa "za ile?" . Uwierz wiekowej amatorce Chanel nr 19. Podkreslam: w pewnycj sprawach. Typ: kosmetyczne slioki i ich zawartosc;-)

W serumach juz sie obczytalam i bede reflektowac na podane tipsy:-) dziekuje.
            • coco_angel Re: Serum- wszystko w jednym;-) 09.10.11, 21:29
              haha czuje sie jakbym z niezla weteranka rozmawiala a pewnie niewiele starsza ode mnie jestes :)
              skad wiesz moze testowalam:) duzo bywam... niekoniecznie tam gdzie ty ale tu i tam, pozdrawiam visionnaire
            • issey_miyake chanel - nt. 09.10.11, 22:33
              vanilla5555 napisała:

> Uwierz wiekowej amatorce Chanel nr 19. Podkreslam: w pewnycj
              > sprawach. Typ: kosmetyczne slioki i ich zawartosc;-)

chanel n 19 jest zaje...isty. to fakt nie na każdą okazję, ale zwala z nóg
              • kasha77 Re: chanel - nt. 09.10.11, 23:07
                kurcze jako,że zapachy to nie mój"konik" wiec nie mam pojecia jak pachnie 19 ale w najbliższym czasie napewno powącham:)hehe a będę miała okazję:)))...i nadrobic znajomośc wysokopółkowych kremów ,"serumów" i innych cudów.jupi.
                • coco_angel Re: chanel - nt. 09.10.11, 23:25
                  ja tam wole no.19 poudre:)
        • issey_miyake Re: Serum- wszystko w jednym;-) 09.10.11, 22:28
          vanilla5555 napisała:

> Zaufanie do Neostratowych
          > wyrobow mam wielkie.

Przy Neostracie potrzeba trochę czasu na efekty, ale warto.

Z pierwszego wpisu można było odczuć, że chcesz "już teraz, natychmiast, efektów" :)
          • vanilla5555 Re: Serum- wszystko w jednym;-) 10.10.11, 08:58
            Neostrate/Exuviance jako baze stosuje od kilku lat. W skladziku to i owo jest na dalsze kuracje;-) zgodnie z linia dyskusji i po linii "partyjnej";-). Tak efekty sa. Efekty sa takie, ze hmmm wlasciwie NIC nie musze stosowac w chwili obecnej:-) Nivea zadowolilby moja twarz, co tez czasami czyni:-) ALE trzeba dazyc do doskonalosci;-). Jesli mowie o efektach to jest to sprawa dosc szeroka. Krotko mowiac- zeby cos wyjac, to trzeba wlozyc. A co wlozyc? To jeszcze bardziej szeroki temat . Ale efekt jest. W wieku hmhm ani jednej zmarszczki, twarz gladka, miesnie trzymaja sie ze hoho i ogolnie rzecz ujmujac nie jest zle. ALE moze byc lepiej;-)

Nie musze "juz, natychmiast, teraz" tylko cos, co podtrzyma, "pociagnie" efekty dalej. Po prostu wszystko w jednym serum konserwujace i podtrzymujace obecne efekty- rozjasni, nawilzy, podkarmi ect. Cos, co jest dobre. Ale jak Isey mowisz,z e to jEST dobre, to tzrymama za slowo i wierze,z ejest dobre co niniejszym postaram sei sprawdzic. Jesli masz inne tipsy, pisz. Wszytko jest brane pod uwage i czytane. Nawet serum slimacze:-) Czemu by nie przetestowac?

Chanel nr 19 ma zapach zielony, "trawiasty" czyli taka linie jak lubie. Nic slodkiego/rozowego ani zbyt orientalnego mimo, ze Shalimar tez stoi na polce;-) . Stary Shalimar, Coco;-). Bo ja stara dziweczyna jestem;-)
            • mysiulek08 Re: Serum- wszystko w jednym;-) 10.10.11, 16:37
              Vanilla, za to serum slimacze wspomniane przez kremzeslimaka moge zareczyc cala soba :). "Slimakow" uzywalam gdy jeszcze w ojczyznie nikt o nich nic nie wiedzial i zawdzieczam im taki stan skory jaki mam.

Akurat to konkretne serum jest nie tylko, jak podaje producent, pod oczy czy newralgiczne okolice. Ja uzywam na cala twarz, na noc. Na to daje jeszcze olejek rosa mosqueta ale to juz wylacznie z mojego wielkiego uwielbienia do niego, zeby nie napisac uzaleznienia.

• salive Re: Serum- wszystko w jednym;-) 13.10.11, 14:28

mnie poleciła moja kosmetyczka serum Synesis z cyfrą 9 (bo ma 9 aktywnych składników), zamówiłam internetowo na ich stronie. miała całkowitą rację, że super produkt!!! to jest olejowa/płynna konsystencja, ale twarz genialnie nawilżona. troche kasy mi uszczupliło, ale uzywam już 5 tydzień i jeszcze mam hoho - serum jest bardzo wydajne. w ogole mam po tym serum bardzo miękką i dobrze napiętą twarz.
                doskonala relacja cena i jakośc.
                • kiniaaaa-10 Re: Serum- wszystko w jednym;-) 19.10.11, 12:18
                  serum fajne ma vichy i yoskine

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka