17.10.11, 16:47
Witam mam pytanie chcialabym osiągnąć efekt koloryzacji taki jak na zamieszczonym zdjeciu Tekst linka Mój kolor wlosow to czern, farbowana. Co mam zrobic oprocz sciagniecia koloru? Jaki kolor Farby ? Licze na wasza pomoc ;) Pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • kekoa2 Re: Włosy 17.10.11, 21:03
      nie znam się,ale myśle że ciemny naturalny miedziany blond dałby rade,polecam farby profesjonalne bo nie wychodzą ciemniej tak jak drogeryjne.po ściągnięciu koloru i tak będziesz miała ciepły kolor na głowie i nie wiadomo do jakiego poziomu ci się rozjaśnią,na takie wymęczone włosy dałabym farbe łagodną bez amoniaku.wszysko zależy od tego jak będzie wyglądać kolor po dekoloryzacji bo może być taka marchewa że nawet jak położysz popielaty ciemny brąz to i tak będzie rudawo.
    • silna135 Re: Włosy 20.10.11, 19:28
      Jeśli chodzi o farbowanie to ja nie ryzykowała bym eksperymentowania z farbami dostępnymi w drogerii Polecam Ci produkty firmy Selective do stosowania zarówno w domu jak i w profesjonalnych salonach fryzjerskich. Z ofertą firmy można zapoznać sie na stronie www.selective.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka